Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nešto mi se popravila google tastatura,mislim da ću je ostaviti.Koristim swiftkey ali sad i ovde imam sličnu predikciju,nemam pojma kako.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Magisto je dobar, ali puno para, a ja ni ne obradjujem video toliko puno.

M2 Note

Koliko je moguća neka iole ozbiljnija obrada videa na telefonu?

Niko nije tražio program za ozbiljnu obradu.

Zamolio bih vas za resenje jednog problema. Naime imam telefon Huawei Ascend G700, OS je Jelly Bean 4.2

E sad, zeleo bih znati kako mogu azurirati OS, to mi je hitno potrebno? Makar na verziju KitKat, bez da kupim novi fon? Unapred hvala na informaciji.

^ Poslednja zvanična verzija OS za Huawei G700 je Android 4.2. Ne bih ti preporučio da tu išta diraš, već ako želiš noviju verziju Androida, štedi novac za noviji model.

@ Djilkos
Taj Quik nisam probao, ovi ostali su uglavnom prilicno jednostavni i siromasni opcijama.
Mada i taj je verovatno limitiran, ipak su programi za pc/mac daleko bolje resenje.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
KineMaster – Pro Video Editor je otprilike najmoćniji video editor za android platformu.
Ali i sa najsurovijim modelom plaćanja pro verzije, tako da je pitanje koliko je isplativ čak i za one koji zaradjuju od editovanja videa i hteli bi deo posla da obave na androidu.
Od free aplikacija, ima ih par dobrih rešenja, sve zavisi kome šta treba od mogućnosti.

Dobro, meni ne treba pro obrada, meni treba fensi obrada sa fensi filterima i fensi efektima. Magisto to radi, ali za te pare, pa pre cu nauciti da radim sve to, nego da placam mesecno par dolara :d

Zadovoljicu se sa Quik-om :)

A neki dobar editor slika, sa jednostavnim opcijama, nešto kao IrfanView ili XnView? Znači promena boja, negativ, "pojačavanje" boja, kontrasta i slično...

Obavezno za dž.

A neki dobar editor slika, sa jednostavnim opcijama, nešto kao IrfanView ili XnView? Znači promena boja, negativ, "pojačavanje" boja, kontrasta i slično...

Obavezno za dž.
Snapseed, Pixlr, PicsArt, Aviary, Perfectly Clear su stvarno odlicne aplikacije.

Ima tu i jednostavnih opcija a i dosta ozbiljnijih alata.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Hvala, Snapseed deluje OK :)

Fast and easy vs long and pro

Zna se šta je obrada preko telefona (za social networking), a sta je obrada preko PC-a.

Uglavnom snapseed je moćan alat koji u 30 sekundi može da obradi fotku čisto da je poboljša, brže nego što će biti:

1. Traženje kabla
2. Kačenje na PC
3. Prebacivanje fotke na PC
4. Paljenje lightroom-a
5. Import fotke
6. Obrada fotke
7. Export fotke
8. Upload na neku društvenu mrežu

M2 Note

Odličan je Snapseed, nema sve (niti postoji aplikacija koja ima sve, a da je to valjano "spakovano"), ali je u konačnici najkvalitetniji casual (i više od toga) image editor za android.
Nije ga slučajno Google pazario, isto kao i Nik collection plugine za Photoshop, koji su se prvobitno plaćali a sada su free.

147383899202db21856ce340636bee01.jpg

Stigle teme od novog apdejta, mislio sam da će biti samo za android M+, ali i za L je. :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Imam problem sa Chromeom, znaci stavim nesto na download, prebacim se na Tapatalk ili neku drugu aplikaciju, on skine jos 10-15% i prekine se. Isto i kad ostanem u Chromeu i ugasim ekran. Ima li resenja?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jel postoji neka aplikacija ili način preko koga će se sakriti Root samo za jednu aplikaciju?

Radi se o aplikaciji za banku koja neće da radi jer je registrovala da je telefon rutovan.

Znam da je slična igranka bila i za D3go aplikaciju, ali se ne sećam kako su je ljudi rešavali.

Xposed i Rootcloak modul.

Edit: A da, postoji i Hide My root aplikacija koja krije root za sve.

Poslednja izmena:
Rootcloak može za pojedinačne aplikacije.

Hide My root ti je okej opcija, jer sakriješ, koristiš ebanking, pa ponovo "otkriješ" root.

Ne može preko supersu.

Imam problem sa Chromeom, znaci stavim nesto na download, prebacim se na Tapatalk ili neku drugu aplikaciju, on skine jos 10-15% i prekine se. Isto i kad ostanem u Chromeu i ugasim ekran. Ima li resenja?

Pa verovatno ti chrome ispadne iz rama

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Da nemaš možda MM na tom Z3, priča se da ima vrhunski ram management :)

Bravo VOYAGER, bas tako izbacen je radio i fiokice i ubacena 2din android multimedia, koja u sebi ima i pojacalo i radio i sve. Ja sam mislio da ima raznih aplikacija za radio. U kolima stalno slusam play i tdi radio. Cisto da naglasim zbog Ed hunter3, koji izgleda ni ne zna sta je android multimedija u kolima ali se nasao bitnim da komentarise... Bolid (moram reci-izvinjavam se) ali stvarno je glupo napadati ljude a ni ne shvatati o cemu se prica.
Dalje, ne vozim neki Bog zna kakav auto ali ga dobro odrzavam i ne bih ga menjao ni za novi. Skoro sam gledao koji bih novi auto kupio i resio sam da mi je najbolje da ubacim android multimediju, da modernizujem moj auto, ubacim kamerice i ostale *******cije. :) Jednostavno volim Alfu 147 :D
Evo kako to trenutno izgleda.
Pogledajte prilog 204466
Izvinjavam se na smaranju i hvala svima koji su se potrudili da mi pomognu,ali zadrzacu se na stock aplikaciji jer je ipak mnogo bolja o bilo kojih drugih samo mi je delovala nekako starinska :)
Извини за QUOTE али..
neeee
meni treba aplikacija koja će da šeta psa umesto mene.

otprilike isto toliko smislen zahtev kao fm radio na telefonu u kolima.
Шта је сад? Ћутиш? Уф како волим кад се неко прави превише паметан па га ућуткају овако!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Hide my root mi ne radi. Javlja mi grešku: Cannot find the SU binary
Super SU ima, rutovan je sigurno. Note 4 je u pitanju, Marshmallow.

Jel može ovo nekako da se reši?

Aplikacija za banku ne radi na rutovanim telefonima, Xposed ima bag sa bootloop-om na Samsungu (probao), pa mi je Hide my root jedina opcija (koja eto opet zeza).

Vrh Dno