Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala, ali mrzi me da se zezam sa time ...

Facebook i messenger beta program pa kako radi neka radi i neka troši koliko troši ;)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Pa nema sta da se zezas, samo instaliraš fb apk umesto tog sto imaš i dobiješ messenger u okviru fb aplikacije, ja to tako koristim jer mi messenger ne treba i offline sam na njemu, ali desi se da mi neko pošalje poruku pa sa ovim modovanim fb mogu da je pročitam i eventualno odgovorim...

Poslednju stable modovanu verziju imaš na linku u mom potpisu, pa kome treba neka zatraži samo pass key na private...
Inače ima još koječega tamo, tipa poslednji modovani Spotify i sl.

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Auuu na koje matematičke aplikacije sam naišao...KLINCI, hoćete li da prepisujete ? :D

Photomath odlična aplikacija, baš sam je skoro koristio za faks, čisto da ne gubim vreme za računanje 3 jednačine sa 3 nepoznate i decimalnim vrednostima. :)
Btw, jedina aplikacija tog tipa koja zapravo radi to što piše..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Jel ima u Google Play kod vas, aplikacija Pokemon GO ? Polude svet za njom, pa me interesuje da vidim sta je i kako.. ali nema.

U USA takodje ima :p

ljudi da li ima neka aplikacija za radio. Ali radio bez interneta. Treba mi za multimediju u kolima. Sve aplikacije rade preko interneta a meni treba neki fm radio preko antene da radi.

Ima on aplikaciju u sebi nego sam ja hteo da nadjem neku mozda lepsu, bolju.

Kako redak, to bi bio jedinstven slucaj.
It’s weird that the FM radio — a basic feature found in most smartphones for years now — has slowly dropped off the map. It’s not because these devices don’t have the necessary hardware, in fact, most do. It actually has more to do with carriers who need to give manufacturers the green light to activate the dormant feature inside devices running on their networks. Somehow, we’re not surprised.

Thanks to the “Free Radio On My Phone” campaign, carriers like T-Mobile, Sprint, and AT&T have agreed unlock this functionality for devices on their network. This explains the recent software update for the Galaxy S7 and S7 Edge on T-Mobile that added an FM radio seemingly out of nowhere. Last August — in response to a tweet from NextRadio — T-Mobile CEO John Le

@Danpil imaš i NextRadio.
A ovako izgleda Spirit2 aplikacija.

3975bd4b87e12493b19bdec3511bf069.jpg

Poslednja izmena:
Mozda mu je lakse preko apk da menja stanice.. ?

LG

To sigurno :)
Deluje besmisleno na više nivoa, verujem da postoji razlog zašto se traži baš ovo i ubeđen sam da postoje bolja rešenja koja bi mogli da predložimo uz više detalja za ovakav upit

Naravno.
Za šetanje kera ne bih znao, možda će ti biti od koristi DoggyDatez.

DoggyDatez is a mobile social platform for dog owners and their dogs to make friends.
The main idea is that you can "mark your territory" and see who else visits your spot.
You're also able to search for other DoggyDatez users by gender, age, dog gender, dog age and/or dog breed.

Ljudi, koja je NAJBOLJA app za Backup svih aplikacija koje imam instalirane na telefonu, a da se ne zove Titanium Backup Pro ???

Pošto moram da vršim backup vrlo skoro, a ne znam šta da gledam.

Čovek je rekao za multimediju u kolima, što znači da je verovatno izbacio radio i kasetofon i ubacio tablet ili jedan od onih Android multimedija rešenja i želi da ima aplikaciju kojom može da kontroliše radio.

Kosta, za backup imaš i Helium aplikaciju. Hvala je mnogi jer radi dobro i kada se nema root (iako ti to nije bio kriterijum).

Bravo VOYAGER, bas tako izbacen je radio i fiokice i ubacena 2din android multimedia, koja u sebi ima i pojacalo i radio i sve. Ja sam mislio da ima raznih aplikacija za radio. U kolima stalno slusam play i tdi radio. Cisto da naglasim zbog Ed hunter3, koji izgleda ni ne zna sta je android multimedija u kolima ali se nasao bitnim da komentarise... Bolid (moram reci-izvinjavam se) ali stvarno je glupo napadati ljude a ni ne shvatati o cemu se prica.
Dalje, ne vozim neki Bog zna kakav auto ali ga dobro odrzavam i ne bih ga menjao ni za novi. Skoro sam gledao koji bih novi auto kupio i resio sam da mi je najbolje da ubacim android multimediju, da modernizujem moj auto, ubacim kamerice i ostale *******cije. :) Jednostavno volim Alfu 147 :D
Evo kako to trenutno izgleda.
IMG_20160707_181031.jpg
Izvinjavam se na smaranju i hvala svima koji su se potrudili da mi pomognu,ali zadrzacu se na stock aplikaciji jer je ipak mnogo bolja o bilo kojih drugih samo mi je delovala nekako starinska :)

Radio stanice su 99% gadne. U Beogradu nema nijedna koju bih slušao u kolima. Za sada koristim google Music i radio stanice po mom izboru muzike.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja koristim TuneIn Radio aplikaciju, pa preko fm transmitera slušam radio stanice iz čitavog sveta. Uzgred, na Aliju postoje fm transmiteri koji rade na baterije, tj. nisu nužno samo za automobile.

Transmiter emituje signal. Na sve to TuneIn zahteva internet, koji ljudi ili nemaju u tim količinama ili na nekim mestima bude neujednačenog kvaliteta, pa streaming puca.
Dakle, opet pomalo irelevantno za čoveka koji je tražio preporuku za radio app.

Nazad
Vrh Dno