uncle_eddie
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 375
Znam, rekao sam vise ovako, nego što je vezano za priču od malo pre.
Da izgleda da je vrlo nezahvalno i teško napraviti pravu radio aplikaciju...Slab je izbor, nisam 100% siguran ali mislim da je ova što sam ti ostavio link jedina na tržištu.
Ову или?Jel koristi neko Poweramp eksperimentalnu verziju?
Moguće je, ali ima opciju "Copy image location" (ili tako nešto), nakon čega može da sledi pejstovanje u adresno polje. ***, jedan tap višeZar je moguće da Firefox nema "Open image" opciju pri zadrški prsta na slici/gif-u?
Meni ranije nije radilo za Unicredit banku. Međutim, skoro sam Titanium Backupom napravio backup na Androidu 4.4, instalirao sam 6.0, vratio backup i sve radi.Da li je moguce uraditi backup mbanking aplikacije a da ona ponovo radi posle vracanja backup-a?
Dug tap na sliku, izabereš opciju Copy image location; dug tap na adresno polje, pa izabereš opciju Paste & go.Koji crni jedan?
Jedan na dugme za tabove (uz neizostavni lag), drugi na dugme za novi tab, pa treći (sa zadrškom) u link bar-u, onda četvrti na "Paste" i peti na Go/enter.
Koja bese fora za youtube history da belezi i kada sa fona gledam?Neću uglavnom, oću da radi uvek valjanone mičem se sa 2.8 za sada, za koji mesec isprobaću aktuelnu verziju.
Promeniš obračunski period da teče od današnjeg dana i onda ćeš videti potrošnju svog programa, pa i Chrome u listi programa gde inače bude prikazana potrošnja.A ima li neka fora da znam npr koliko je npr Chrome pojeo mb npr za danas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari