Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Moze preporuka za neku mp3 aplikaciju? Probao sam poweramp, ali mi nikako ne polazi za rukom da ga patchujem.

Aimp

moze li se android uredjaj kontrolisati preko pc, neki remote i slicno? pokusao sam da stavim AirDroid ali mi trazi neki AirMirror plugin kojeg ne mogu da nadjem. imam tablet Asus b1

@Jericho, hvala, probaću.

Molim pomoć,
Kliknuo sam na update Facebook aplikacije, skinulo je update, počela instalacija i samo je nestalo iz nottification bara. Onda sam video da nemam Facebook, da ga je izbrisalo. Probao sam install normalno, ono ga skine, vrti jedno 10min kao da ga instalira i onda izbaci grešku 504. Probao sam sad da skinem instalaciju na netu oa da ga ručno instaliram ali neće i neće. Rešenje?

moze li se android uredjaj kontrolisati preko pc, neki remote i slicno? pokusao sam da stavim AirDroid ali mi trazi neki AirMirror plugin kojeg ne mogu da nadjem. imam tablet Asus b1

teamviewer radi i ovo.

Treba mi dialer sa dual sim funkcijom. Druga obavezna stvar je da prepoznaje nasa slova tipa kad kucam "cira" da mi nadje "ćira". Ako moze i swipe za poruke i pozive bilo bi extra. Znaci idealan bi mi bio exDialer (koji dugo vremena vec koristim) ali ne podrzava dual sim.

Ala je dobar aimp beta, znam za windows ali je i na droidu odlican sve zivo pusta plus ima i svoj veoma dobar eq ;-) jos da ubace tag editor i bice superrr.

Meni onaj Phonograf što je Tetsuo preporučio baš lepo legao... Material dizajn ko bombonica

ideja je da na tabletu bude podignuta aplikacija (servis) i da se tabletu pristupa bez potrebe da korisnik mora da aktivria neku aplikaciju - teamviewer. tablet nece biti na internetu vec u lokalnoj mrezi. nsto tipa vnc ili radmina...

Droidmote onda

Ja se posle xy aplikacija vratio na sense music player. Apsolutno nikakvu razliku u kvalitetu zvuka nisam primetio (što je i logično), a shvatio da nista od dodatnih opcija koje poweramp, player pro i sl. pružaju ne koristim.

Treba mi dialer sa dual sim funkcijom. Druga obavezna stvar je da prepoznaje nasa slova tipa kad kucam "cira" da mi nadje "ćira". Ako moze i swipe za poruke i pozive bilo bi extra. Znaci idealan bi mi bio exDialer (koji dugo vremena vec koristim) ali ne podrzava dual sim.
Potražite dialer iz OnePlus 2, telefon je dual SIM, a dorde nalazi kao Đorđe. Možda je portovan negde na XDA.
Jedino nema swipe, jer se tako šeta iz kategorije u kategoriju (Contacts, Recents...)

Da li ima neki music player koji može da povuče i google music, tj da strimuje pesme koje su mi na gmusicu? Mnogo mi ide na nerve sama google aplikacija.

Rutovan je i android je 4.4. Koji plejer mi predlažeš da je proveren da radi ok sa ovim?

Probao vlc i phonograf i ni jedan neće. Je l ima neko posebno podešavanje u gmfs da se namesti?

Poslednja izmena:
Nisam je koristio, ne koristim google music.
Probaj i ostale poznatije playere, tipa Poweramp...

p.s.
This app is provided "as is" and may not be working properly with some ROMs and/or kernels. It is unsupported and not actively developed.

Da, video sam to. Meni izlista u plejeru foldere i pesme, sve kako valja, ali kada treba da pusti, pusti sekund ili dve (ništa se nikad ne čuje) i onda preskoči na sledeću pesmu i tako u nedogled.

Ovo ti je bitno

"A compatible third party music player. Tested working with Poweramp, Winamp, PlayerPro, n7player. Should work with most players using the Android MediaPlayer API or ffmpeg. Doesn't work with Deadbeef and XenoAmp."

Da li postoji neka aplikacija koja simulira libelu na telefonu?

Vrh Dno