Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko sam razumeo ona baguje kad se uloguješ na svoj youtube nalog.
Jel postoji neka slična aplikacija a da radi?
Jesi probao?
Instaliraj fixeve, trebalo bi da radi ok.
I naravno disejbluj fabričku youtube app.

Nema mnogo kvalitetnih alternativa za youtube otkad je Viral prestao sa razvojem, po mome je OGYoutube trenutno jedina valjano zamena.

ogyoutube.png

Jel može link do aplikacije i tih fixeva?
Root imam i imam xposed. Koju verziju predlažeš? I jel radi sve kod tebe?

Poslednja izmena:
Našao sam je. Samo ne znam koju verziju da instaliram. Xposed ili onu drugu. Šta je bolje?

Ljudi zasto TT laguje kada skrolujem teme i kroz postove, dali je moguce da na WP je scroll mnogo bolji ejjj poredim Z2 i Lumiu... Strasno.

Nešto su usrali sa zadnjim apdejtom. I meni se to dešava na N5.

Je l' to fejsbuj mesendzer izbacio chat heads? Mislim da sam jutros ili sinoc azurirao aplikaciju, danas mi stize poruka kao normalna notifikacija, tj. heads up. Pa sam mislio da je zbog toga sto sam bio u nekoj aplikaciji. Ali opet mi malo pre stize poruka i opet isto, pogledam u opcijama nema vise chat head.

Мени све нормално стиже.. И ја сам скоро урадио апдејт

Ne znam, do pre neki dan mi je stizalo normalno. Cak i kada drzim na neki cet da otvori meni, nema vise opcije "open as chat head". :/

Реинсталирај апликацију?

Jok, isto. Obrisao aplikaciju, instalirao, nema. Obrisao podatke, obrisao aplikaciju instalirao, i dalje nema.

Treba mi pop youtube free app da radi na 5.0.2.Ima li tako nesto?
Ranije je bio Viral,sad ne radi...

Niko te ne sprečava da instaliraš druge store aplikacije i da instaliraš aplikacije iz nezvaničnih izvora.
Android je besplatan, ko hoće može da ga koristi, ali ako želi google servise onda mora da instalira google apps.

Meni to ništa nije jasno. A čiji kalendar, search, browser dobiješ na iOS-u, na windows phone-u??

Која апликација ми омогућава цртање прстом по (претходно сликаном) екрану?
Нашто просто ми треба, као она фабричка апп на Самсунгу.

Treba mi pop youtube free app da radi na 5.0.2.Ima li tako nesto?
Ranije je bio Viral,sad ne radi...
Nekoliko postova pre tvog ima govora o tome. Jel toliko teško pogledati barem zadnje dve strane?

OGYouTube.

Poslednja izmena:
Nikad da podesim da mi OG YouTube pusta 720p po difoltu. Jel zna neko jel to uopšte može i kako?

kako se na Chrome-u skace iz taba u tab? na kk je to bilo sve pregledno, posle na lp nisam mogao da nadjem i poceo sam da koristim dolphin zbog toga. ali on je poceo da me nervira u poslednje vreme, a i primetno je sporiji od chrome-a, pa reko da pitam.

p.s. probao sam da instaliram nochromo, ali ne radi link na xda?

Tabovi su u recent meniju, ali možeš da vratiš na staro u podešavanjima chrome-a.

Ugasio sam u device manager opciju “Wake on Magic Packet” i WoL mi i dalje radi. Toliko o tome.

Premeštena je diskusija.
Imaš odgovor u ovoj temi ako poželiš da se edukuješ u vezi wake on lan.

Stellio Music Player, nije loš, gomila podržanih audio formata i podešavanja takodje u izobilju.

Loš je Stellio. Zvuk krcka i prekida za vreme UI tranzicija.

Vrh Dno