http://www.androidpolice.com/2015/0...b-of-free-cloud-storage-and-a-new-permission/
Dovoljno je videti spisak njihovih aplikacija i momentalno obrisati quickpic![]()
moze li se android uredjaj kontrolisati preko pc, neki remote i slicno? pokusao sam da stavim AirDroid ali mi trazi neki AirMirror plugin kojeg ne mogu da nadjem. imam tablet Asus b1
teamviewer radi i ovo.
ideja je da na tabletu bude podignuta aplikacija (servis) i da se tabletu pristupa bez potrebe da korisnik mora da aktivria neku aplikaciju - teamviewer. tablet nece biti na internetu vec u lokalnoj mrezi. nsto tipa vnc ili radmina...
Ja sam bio u fazi gde sam sve probao pa i phonograph, ostavih samo shuttle+Meni onaj Phonograf što je Tetsuo preporučio baš lepo legao... Material dizajn ko bombonica
Neko se požalio na Storeu da mu pušta reklame kada pušta muziku sa interne memorije.Ala je dobar aimp beta, znam za windows ali je i na droidu odlican sve zivo pusta plus ima i svoj veoma dobar eq ;-) jos da ubace tag editor i bice superrr.
Potražite dialer iz OnePlus 2, telefon je dual SIM, a dorde nalazi kao Đorđe. Možda je portovan negde na XDA.Treba mi dialer sa dual sim funkcijom. Druga obavezna stvar je da prepoznaje nasa slova tipa kad kucam "cira" da mi nadje "ćira". Ako moze i swipe za poruke i pozive bilo bi extra. Znaci idealan bi mi bio exDialer (koji dugo vremena vec koristim) ali ne podrzava dual sim.
Ako si rutovan i na 4.1+ androidu trebalo da može da se izvede na skoro svakom "ozbiljnom" third party music playeru.Da li ima neki music player koji može da povuče i google music, tj da strimuje pesme koje su mi na gmusicu? Mnogo mi ide na nerve sama google aplikacija.
This app is provided "as is" and may not be working properly with some ROMs and/or kernels. It is unsupported and not actively developed.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari