Sve je na serveru. Jedina informacija na bus plus kartici je serijski broj.Има ли нека апликација која ни преко НФЦ-а очитала податке са Бус плус картице? Нпр. колико кредита је остало на њој...
Ima portovana verzija sa Sony telefona na xda, pogledaj tamo.Ima li neka verzija walkman app da radi na G3? I ako moze link...na GP mi izbacuje error da nije kompatibilna sa mojim telefonom
Btw, evo starije verzije, dobro radi na starijim telefonima.
https://mega.nz/#!OE03nSxb!ukl8I8nxdiFefHl9nb4qfMmyGgcPNyHvJLIZlQa--WE
Treba mi pomoć za Nova Prime i Tesla Unread aplikacijom.
Prikazuje mi notifikaciju preko ikonice samo za Telegram, a neće ni za Viber, WhatsApp, ni za stock email aplikaciju ni Gmail na Note 2.
Jel ima još neko ovaj problem i kako ga rešiti?
Poolmaker je napravio verziju 4.5.2, poslednju koju je radio stari autor, koja ne može da se apdejtuje!Ja sam se zeznuo sto sam uradio updata za QuickPic sad mi nema nazad![]()
App koja u toku poziva može da menja glas i ubaci neki zvuk snimljen ili zvuk iz app)?
Ne smeta ništa kod QPProblem je što ga je kupila kompanija koja je poznata po utrpavanju malware-a i bloatware-a u sve programe koje je kupila u prošlosti.
Da li će ista situacija biti sa QP, videće se![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari