Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa samo smanji broj ikonica po širini i dužini i možeš da povećaš (ako si mislio na drawer).

Da ali mi onda folderi nestanu sa ekrana.. Sredio sam nekako. Nije dzabe beta. I ta opcija koliko je hajpuju je tesko djubre

Poslednja izmena:
Pa ti isključi normalizaciju. A i meni je bila default na off.

I meni.. Iskljucivao i ukljucivao par puta i tek onda uspeo da povecam. Ko zna sta mu bi :)

Koji je najbolji način da stariju verziju Vibera instaliram pored novije na dual-SIM fon?
Mislio sam da otvorim stariji APK i promenim stringove procesa u njemu, ali ne znam da li je to dovoljno.

Има ли нека апликација која ни преко НФЦ-а очитала податке са Бус плус картице? Нпр. колико кредита је остало на њој...
Sve je na serveru. Jedina informacija na bus plus kartici je serijski broj.

kako u operi da podesim da mi youtube linkove otvara u youtube app?

Ima li neka verzija walkman app da radi na G3? I ako moze link...na GP mi izbacuje error da nije kompatibilna sa mojim telefonom

Jel ima neko promlem sa Textrom? Kada mi stigne nova poruka svucem notifikacioni bar i ne mogu da je otvorim iz notifikacionog bara? Ne znam zbog cega. Druga stvar ako imam dve ili vise neprocitane poruke ne signalizira mi na ikonici da imam neprocitane poruke. Da li ima neko slicnih problema?

Treba mi pomoć za Nova Prime i Tesla Unread aplikacijom.

Prikazuje mi notifikaciju preko ikonice samo za Telegram, a neće ni za Viber, WhatsApp, ni za stock email aplikaciju ni Gmail na Note 2.

Jel ima još neko ovaj problem i kako ga rešiti?

Treba mi pomoć za Nova Prime i Tesla Unread aplikacijom.

Prikazuje mi notifikaciju preko ikonice samo za Telegram, a neće ni za Viber, WhatsApp, ni za stock email aplikaciju ni Gmail na Note 2.

Jel ima još neko ovaj problem i kako ga rešiti?

da li si cekirao u podesavanjima da pokaze?
otvoris tesla app i tamo ukljucis ili iskljucis kako zelis. ako posle toga ne prikazuje onda je dublji problem i ja bih probao sa reinstall

Čekirao za ono što je moglo (WhatsApp, pozivi, poruke, mail), a za Viber i Telegram nije ni bilo opcije. A čudno je što od onih što je moglo da se čekira nije prikazivao email (WhatsApp sam sada uključio pa radi), a od onih koji nisu ponuđeni Telegram radi.

Da bi naterao sve da rade morao sam da uključim opciju "Notification bar watcher)" i tamo da označim aplikacije.

Tu je problem bio za aplikacije koje su označene na oba mesta kao whatsapp i za Telegram koji je označen u nbw opciji a u te sli ga nema ali daje notifikacije. Te aplikacije sam stavio u jedan folder, pa je brojač pokazivao dupli broj notifikacije za te aplikacije.
Na kraju sam morao da kombinujem, neke označim na jednom, a druge na drugom mestu kako bi i folder i aplikacije imale normalan broj i sve radilo.

Vec ubacuju nepotrebne stvari u QuickPic aplikaciju. Daju 1000GB cloud skladista, kako bi korisnici kreirali CM nalog.

Ja sam se zeznuo sto sam uradio updata za QuickPic sad mi nema nazad :(

Poslednja izmena:
App koja u toku poziva može da menja glas i ubaci neki zvuk snimljen ili zvuk iz app)?

A sta vam toliko smeta kod quick pic? ja ne vidm neke bitne razlike.

Ne smeta ništa kod QP ;) Problem je što ga je kupila kompanija koja je poznata po utrpavanju malware-a i bloatware-a u sve programe koje je kupila u prošlosti.

Da li će ista situacija biti sa QP, videće se :)

Ne smeta ništa kod QP ;) Problem je što ga je kupila kompanija koja je poznata po utrpavanju malware-a i bloatware-a u sve programe koje je kupila u prošlosti.

Da li će ista situacija biti sa QP, videće se :)

Ljudi sad kukaju kao da je neupotrenljiva app. Evo ovaj iznad kaze nema nazad, kuku lele.
Taj cm nalog sam napravio i poslao link ortaku i uopste mi nece smetati jos jedan cloud za fotke. Sve je brzo i jednostavno i bez bilo kakvog spama. nisam ni znao da se app update dok nisam video postove ovde.

Negde sam video da je Quick Pic, jos posle prvog update-a od kad su preuzeli, dobio background proces... Sto se mene tice QP vise nece dobiti update

Verzija pred prodaju je bila teska 1MB dok je sada vec na 2.25MB.

http://www.androidpolice.com/2015/0...b-of-free-cloud-storage-and-a-new-permission/

Dovoljno je videti spisak njihovih aplikacija i momentalno obrisati quickpic :D

nexus2cee_cm_thumb.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno