Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Bravo! Hvala. Samo kakav je taj Go Weather? Ne znam ko rece ovdje da su Go app sh.it tezak.
Meni treba preporuka za aplikaciju sa kojom mogu da share-ujem ekran telefona na PC.
Zašto? Recimo gledam neki video na telefonu i hoću da ga gledam na ekranu PC-a, da li je to izvodljivo???
Hvala.
Meni treba preporuka za aplikaciju sa kojom mogu da share-ujem ekran telefona na PC.
Zašto? Recimo gledam neki video na telefonu i hoću da ga gledam na ekranu PC-a, da li je to izvodljivo???
Hvala.
Samo otvori Windows Media Player na kompu i iz stock video playera preko DLNA posali sliku na komp.
Kakav je generalno Tapatalk 4.x u odnosu na 2.x (imam 2.4.13)? Vidim da se neki žale na obični TT4 i kažu da je im Pro verzija dosta bolja, ali me zanima i generalno kakav je u odnosu na TT 2 (preglednost, funkcionalnost, stabilnost, brzina rada). Vrijedi li preći na TT4, i vrijedi li ganjati Pro verziju?
Ajde malo pojasni?
Radi se o aplikaciji kojom je moguće gledati TV kanale na mobilnom, e sad aplikacija koristi neki svoj player, nemam nikakvih opcija sem play/stop funkcije. Da li tu sliku sa telefona mogu da share-ujem na komp?
Ja nemam problema, nije ni stara verzija savrsena.
Cetvorka ima lepsi i fukcionalniji UI.
+1000
Mnogo mnogo lepsa, plus toliko sam se navikao na swipe stranica, da nema sile da se vratim na v2. Bolje prikazivanje slika itd itd. Napredak je mnogo veci u odnosu na v2.
Dosao apdejt za antutu benchmark. Dobija se i widget za pracenje rada procesora, temp baterija i koroscenja rama, i ima dugme za ciscenje rama.
Направио сам профил на "копију", како сад да урадим "бек уп"? Немој ми рећи да морам све једно по једно :/I Dropbox 2+GB, najmanje, ali mislim da je najzastupljeniji u aplikacijama
Tu je i Copy.com sa 15GB, ali sa do skora ludim referral programom (5GB po referralu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari