Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Bravo! Hvala. Samo kakav je taj Go Weather? Ne znam ko rece ovdje da su Go app sh.it tezak.

rade posao, ali ako je suditi po GO SMS-u, onda razumem pritužbu. Idu onom logikom, daj da natrpamo *ovana, vole to ljudi.

Meni treba preporuka za aplikaciju sa kojom mogu da share-ujem ekran telefona na PC.

Zašto? Recimo gledam neki video na telefonu i hoću da ga gledam na ekranu PC-a, da li je to izvodljivo???

Hvala.

ja to radim preko autoremote-a,imam instalirano na telefonu i na kompu.na telefonu idem na share tu odaberem remote open url i odmah mi se otvori taj link na kompu,slicno radi i u drugom smeru.nadam se da ce se javiti i sa drugim predlozima

Meni treba preporuka za aplikaciju sa kojom mogu da share-ujem ekran telefona na PC.

Zašto? Recimo gledam neki video na telefonu i hoću da ga gledam na ekranu PC-a, da li je to izvodljivo???

Hvala.

Samo otvori Windows Media Player na kompu i iz stock video playera preko DLNA posali sliku na komp.

Kakav je generalno Tapatalk 4.x u odnosu na 2.x (imam 2.4.13)? Vidim da se neki žale na obični TT4 i kažu da je im Pro verzija dosta bolja, ali me zanima i generalno kakav je u odnosu na TT 2 (preglednost, funkcionalnost, stabilnost, brzina rada). Vrijedi li preći na TT4, i vrijedi li ganjati Pro verziju?

Ako pitaš mene ne vredi prelazak, mnogo su više bagovitije sve 4.x verzije.
Isprobao ih sve i uvek sam se vratio na 2.4.13 (a da li zbog navike ili što je stvarno tako interfejs od dvojke mi je upotrebljiviji).
Mada od većine koja koristi 4.x verzije verovatno nećeš dobiti savet poput moga.
Najbolje sprobaj pa stekni svoj sud, sve se verzije mogu naći (i u pro varijanti).

Meni ne otvara lepo slike na v2, inace mnogi ljudi misle da je dvojka bolja. Sta znam, meni oba rade zadovoljavajuce ali koristim v4 zbog lepseg pregleda slika. Skini oba, probaj, najbolje da sam procenis sta je za tebe bolje. :)

Samo otvori Windows Media Player na kompu i iz stock video playera preko DLNA posali sliku na komp.

Ajde malo pojasni?

Radi se o aplikaciji kojom je moguće gledati TV kanale na mobilnom, e sad aplikacija koristi neki svoj player, nemam nikakvih opcija sem play/stop funkcije. Da li tu sliku sa telefona mogu da share-ujem na komp?

Kakav je generalno Tapatalk 4.x u odnosu na 2.x (imam 2.4.13)? Vidim da se neki žale na obični TT4 i kažu da je im Pro verzija dosta bolja, ali me zanima i generalno kakav je u odnosu na TT 2 (preglednost, funkcionalnost, stabilnost, brzina rada). Vrijedi li preći na TT4, i vrijedi li ganjati Pro verziju?

Probaj sam pa donesi zakljucak. Ja nemam problema, nije ni stara verzija savrsena.
Cetvorka ima lepsi i fukcionalniji UI.

Ajde malo pojasni?

Radi se o aplikaciji kojom je moguće gledati TV kanale na mobilnom, e sad aplikacija koristi neki svoj player, nemam nikakvih opcija sem play/stop funkcije. Da li tu sliku sa telefona mogu da share-ujem na komp?

Onda ne znam. Ja iz stock playera saljem video na komp i iz stock galerije saljem slike.

Ja nemam problema, nije ni stara verzija savrsena.
Cetvorka ima lepsi i fukcionalniji UI.

+1000

Mnogo mnogo lepsa, plus toliko sam se navikao na swipe stranica, da nema sile da se vratim na v2. Bolje prikazivanje slika itd itd. Napredak je mnogo veci u odnosu na v2.

Ja sam se čak i navikao na sivi UI :D

Evo instalirao sam TT4 i ovo pišem iz njega, zasad mi se svidja, prilično. Šta se dobija sa Pro verzijom? I da li je postojao TT 3.x pošto ne vidim da ga neko spominje?

Ja nisam baš oduševljen. Mada od zadnjeg update radi bolje.

Talon dobio veliki update. Widget odličan. Preko celog ekrana kad ga staviš, milina, ne moraš ni da pališ aplikaciju :)

I Dropbox 2+GB, najmanje, ali mislim da je najzastupljeniji u aplikacijama :)

Tu je i Copy.com sa 15GB, ali sa do skora ludim referral programom (5GB po referralu).
Направио сам профил на "копију", како сад да урадим "бек уп"? Немој ми рећи да морам све једно по једно :/
Упс, даје ми могућност да штиклирам сд картицу и унутрашњу меморију, хоће ли тако баш све сачувати или морам још нешто?

Poslednja izmena:
Počeli da rade ovi punom parom na tapatalku :) ovaj poslednji update sad sto je izašao kida. Baš su ga za samo par nedelja utegli...

Ja sad instalirao zadnji update i imam 4.4.8

4.4.8 je zadnja free verzija
Ovi sa Pro su uvek za broj ispred :)

TT4 Pro je "optimizovan za tablet" tj. tamo se prikazuje prilagođeno tabletu, ima li neka konkretna prednost za telefon u odnosu na free verziju?

Ima neki photo editor I kažu tačnije radi.
Ali plaća se... ;)

da, taj photo editor i slike kada se okače nemaju onaj mali TT logo u donjem desnom ugletu :)

Pa i ne kačim slike preko TT tako da mi onda taj Pro i ne treba nešto :)

Kada smo vec kod tt-a,kako ljudi zakace klip sa yt-a a da se vidi onako preview to jest slika klipa,u prevodu da ne pise onako link samo. Nikako to da izvalim :)

Vrh Dno