Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kao sto sam napisao, djunta mi nije root-ovana trenutno, za nekih 2-3 meseca cu to odraditi,pa se mogu baciti u flash-ovanje :D
Hvala, isprobacu inace tu app, mozda jos neku. :)

Jel ima neka app za skidanje kvalitetne muzike ?

Ja skidam sve sa tinytunes,ali nije neki kvalitet ako ti to prevashodno treba.

a isto je, ubijem li ih ja ili restartujem fon, pošto mi restart svako jutro u 5 uradi Tasker :)

To ne treba raditi, jer ih ubijaš, jer to i jeste task killer ugradjen.
Jesu li ti to oni sa slima napunili glavu sto nisu ubacili "clear all recent". :D
Ne znam onda sto bi Googleovci ubacili tu opciju u stock ako skodi, cistiti s vremena na vrijeme recent aplikacije(meni zanimljivo da gonim u stranu)

a isto je, ubijem li ih ja ili restartujem fon, pošto mi restart svako jutro u 5 uradi Tasker :)

Odradi hot reboot, neces poremetiti statistiku. Kad trebam da radim restart odradim hot i brze i ne narusavam statistiku i ne yebu se procenti baterije. Ako ne mozes tako onda padne pravi restart, mada tesko. :)

Poslednja izmena:
Jesu li ti to oni sa slima napunili glavu sto nisu ubacili "clear all recent". :D
Ne znam onda sto bi Googleovci ubacili tu opciju u stock ako skodi, cistiti s vremena na vrijeme recent aplikacije(meni zanimljivo da gonim u stranu)

Ja vala uvek iz navike sklanjam recent apps. Sto da stoje tu ako ne moraju. Sigurno ne steti sto ih ja sklonim ako meni to nije tesko da radim :)

Odradi hot reboot, neces poremetiti statistiku. Kad trebam da radim restart odradim hot i brze i ne narusavam statistiku i ne yebu se procenti baterije. Ako ne mozes tako onda padne pravi restart, mada tesko. :)

Koja je tačno razlika? Skoro sam tražio, ali se ne sećam da sam pronašao razliku.

This app only works for rooted phones that have BusyBox installed. But if your phone is in that camp, all you have to do is fire up Hot Reboot and it will restart the Android shell, which is several times faster than performing a full reboot. It doesn’t reboot the Linux kernel and doesn’t power down your hardware.
root needed (+su, SuperUser and busybox)

Hot reboot by rebooting only the graphical Android shell. No more task killers, task manager etc. just hot reboot once in a while 

Ovo najvise prigrameri koriste, ustede na vremenu kad testiraju dok rade...

Poslednja izmena:
Stjepo opet si krenuo da palamudis :d

Ja sam tražio strelice na slimu...

Inače da to zašto služi recents je samo za MT ili u slučaju da vam se zakuca aplikacija (ima jedno godinu dve, kako mi se to poslednji put desilo) tako da nepotrebno je gasiti...

Ovo najvise prigrameri koriste, ustede na vremenu kad testiraju dok rade...

Pretpostavio sam da se radi o restartu grafičkog okruženja.

Ali mi ne znači ništa u tom kontekstu automatskog reboota da li će se bootovati 15sec ili 40 sec, ja ionako spavam :) Mada sam radio hot reboot kad ga ručno radim.

Ja vala uvek iz navike sklanjam recent apps. Sto da stoje tu ako ne moraju. Sigurno ne steti sto ih ja sklonim ako meni to nije tesko da radim :)

Pa što ih ne deinstaliraš ako ih ne koristiš? Pa kad zatrebaju instaliraj opet. Sigurno ne škodi. Nije ti valjda teško.

Milion puta pisano i opet milion teorija, neverovatno.

Da li neka od aplikacija za sklanjanje reklama radi na nerutovanim telefonima?

Ne. Root je obavezan zbog načina na koji se blokiraju reklame.

Pa što ih ne deinstaliraš ako ih ne koristiš? Pa kad zatrebaju instaliraj opet. Sigurno ne škodi. Nije ti valjda teško.

Milion puta pisano i opet milion teorija, neverovatno.

Spavaj druze. Sta se gubis tako rano?
Ja da deinstaliram nesto sto sam koristio pre minut?

Ja sam rekao kako sam ja navikao, nisam spominjao nikakve teorije.

Nadji adaway apk na netu,instaliraj,pokreni i sve ce ti se samo kazati:)

Ja muku mucim da napunim memoriju sa apk,sve se tripujem da ih mob previse agresivno gasi u pozadini a ovde se ljudi javljaju kako ih sami gase.. :)

Dajte neku preporuku za cleaner na fazon Clean Mastera koji više ne mogu da smislim kako su ga natrpali glupostima.

SD maid

Dosao apdejt za antutu benchmark. Dobija se i widget za pracenje rada procesora, temp baterija i koroscenja rama, i ima dugme za ciscenje rama.

Da ne zna neko koji je ovo weather widget?

ypu2uqu5.jpg

Meni treba preporuka za aplikaciju sa kojom mogu da share-ujem ekran telefona na PC.

Zašto? Recimo gledam neki video na telefonu i hoću da ga gledam na ekranu PC-a, da li je to izvodljivo???

Hvala.

Vrh Dno