Na novijim je najbolje ništa ne dirati, već gasiti aplikacije iz liste skoro pokretanih i tako osloboditi RAM po potrebi.
Jesu li ti to oni sa slima napunili glavu sto nisu ubacili "clear all recent".To ne treba raditi, jer ih ubijaš, jer to i jeste task killer ugradjen.
a isto je, ubijem li ih ja ili restartujem fon, pošto mi restart svako jutro u 5 uradi Tasker![]()
Jesu li ti to oni sa slima napunili glavu sto nisu ubacili "clear all recent".
Ne znam onda sto bi Googleovci ubacili tu opciju u stock ako skodi, cistiti s vremena na vrijeme recent aplikacije(meni zanimljivo da gonim u stranu)
Odradi hot reboot, neces poremetiti statistiku. Kad trebam da radim restart odradim hot i brze i ne narusavam statistiku i ne yebu se procenti baterije. Ako ne mozes tako onda padne pravi restart, mada tesko.![]()
This app only works for rooted phones that have BusyBox installed. But if your phone is in that camp, all you have to do is fire up Hot Reboot and it will restart the Android shell, which is several times faster than performing a full reboot. It doesn’t reboot the Linux kernel and doesn’t power down your hardware.
root needed (+su, SuperUser and busybox)
Hot reboot by rebooting only the graphical Android shell. No more task killers, task manager etc. just hot reboot once in a while
Ovo najvise prigrameri koriste, ustede na vremenu kad testiraju dok rade...
Ja vala uvek iz navike sklanjam recent apps. Sto da stoje tu ako ne moraju. Sigurno ne steti sto ih ja sklonim ako meni to nije tesko da radim![]()
Pa što ih ne deinstaliraš ako ih ne koristiš? Pa kad zatrebaju instaliraj opet. Sigurno ne škodi. Nije ti valjda teško.
Milion puta pisano i opet milion teorija, neverovatno.
Ne. Root je obavezan zbog načina na koji se blokiraju reklame.
Ne. Root je obavezan zbog načina na koji se blokiraju reklame.
Nadji adaway apk na netu,instaliraj,pokreni i sve ce ti se samo kazati![]()
Dajte neku preporuku za cleaner na fazon Clean Mastera koji više ne mogu da smislim kako su ga natrpali glupostima.
Dosao apdejt za antutu benchmark. Dobija se i widget za pracenje rada procesora, temp baterija i koroscenja rama, i ima dugme za ciscenje rama.
Force close cim udjem u aplikaciju, dva puta sam je brisao i instalirao. Steta, lepo je radila predhodna verzija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari