Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ček da ja preformulišem pitanje.. Blic ima app na marketu. Je li ovo nekako modovan app tako da nema dodatak za Žene (joj, vid' me, velikim slovom, k'o 8. mart da je) ili nešto drugo?

ček da ja preformulišem pitanje.. Blic ima app na marketu. Je li ovo nekako modovan app tako da nema dodatak za Žene (joj, vid' me, velikim slovom, k'o 8. mart da je) ili nešto drugo?

Mislim da je u pitanju starija verzija koja još nije dobila dodatak "žene" :)

Malo sam googlao, treba se koristiti tag [YOUTUBE ] i JMBG videa (ono iza v=)

Da vidimo da li radi...

[YOUTUBE]Xrmopqix8oQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Evo kako se vidi :d
uploadfromtaptalk1394553712819.jpg

2.4.13 ga "vidi"

ytesypy4.jpg

Loznice, promenio sam tag, neko je napisao sa HD na kraju, ali taj nije radio, pa sam probao samo YOUTUBE.

Ja imam WiFiKillDownloader koji može da poizbacuje sve sa mreže na koju je nakačen, ali to nije baš hakovanje.

Instagram dobio redizajn

RrHkVkXO28tKGYk91TAUmZG1rdCKGj6dui-lQYbeLrlDxw2PU4pLBcUSTuTAE5OErmk=h900-rw
qfT5Soywpvvb551-AOYwsm0q39B6Nhms8mW5YgwtZLM8oFKrbeDEutLwteDjGnhdJV4=h900-rw
eK30fuI_tREdDKd3b-OArUxNSHcrBhO_tLaKs4Tug8bunnQdAadKUFhAdu782c7Bu1k=h900-rw
ZkUbti5oqONQ8Q9waYpytf6Gx1VKCtdkuRMBT3RpE5alAvkOOyqqMAdthPlb4_jOEg=h900-rw

Poslednja izmena:
da li neko zna dobru alternativu za evernote?
koristim ga još od kada se pojavio za pc; na androidu je bio malo kabast ali je radio.
kod poslednja dva update mi posle update popije bateriju, pa će da leti

Ja za podsetnike koristim Colore Note. Nema bas opcije kao Evernote, ali je mala aplikacija i odlicna.

Ne znam kako je sada kod GKeep ali meni je najbolji GTask jer ima snooze po 15min pa odlazem dok god ne obavim sto sam trebao :d Mada sam skinuo i Life Reminder, ruzan je dosta ali radi posao i isto ima snooze.

Naravno ako vam je dosta podsetnik onda je GKeep ok, ali meni treba i da zvoni jer sam ne znam da pogledam :d

hvala!
pogledaću color note
koristim gkeep za podsetnik i zabeleške, on je super, fali mi jedino što nema neko klasifikovanje po folderima za stvari koje gurneš u arhivu

Davno ga bas koristih pa se ni ne secam. Uglavnom idealno bi bilo da ima neka app koju lako upalis na neku precicu i da joj izdiktiras sta da upise u podsetnik i podseti recimo po defaultu za 10min. Jer takve stvari se najcesce zaboravljaju, ili ono kada trebas nesto da poneses recimo bukvalno za 2min i odes i zaboravis. A mozda za to treba i malo mozga dokupiti :d

da li neko zna dobru alternativu za evernote?
koristim ga još od kada se pojavio za pc; na androidu je bio malo kabast ali je radio.
kod poslednja dva update mi posle update popije bateriju, pa će da leti

Jedina feature for feature alternativa je Microsoft one note. I on je besplatan.
Ja sam i dalje na Evernote jer baš sam se razočarao sa Google keep. One note nisam koristio, ali burazer da i kaže da je isti kao Evernote.

stigao mi update sinoc za youtube ali nece da se pokrene app uopste samo fc,kad vratim na prethodnu verziju radi normalno.jel ima jos neko problem?

Vrh Dno