Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala. Lik je totalno promenio svrhu aplikacije. Treba je da ostavi i staru veziju pored ove nove.

Ja već instalirao. Koristiću 2 dana top, samo da provalim navike.

Izbacio je wifi potrosnju, sada se unose neki megabajti pa pokazuje procenat potrosenih. Toliko sam uspeo da vidim jer mi je pored svega toga stalno pucala, pa sam je obrisao.

Po tome što si rekao mi se sada čini da je malo više data usage kakva treba većini ljudi. Tarifira se mobilni saobraćaj, ne Wifi, a unose se onda MB/GB koje imaš na raspolaganju :)

Koji ce to nekone kada danas svi imaju "neogranicen" net, nema potrebe da mi pokazuje % . Opet kazem, trebao je obe verzije da ostavi.

Stara je mnogo funkcionalnija, moze razlicito da se podesi

hepujabe.jpg

Poslednja izmena:
Svrati u Telenor temu, izgleda da se Telenor bori protiv neogranicenog neta :d

I na VIP-u je on neograničen, ali samo prvi GB imaš po pravoj brzini, posle pada na EDGE ili nesto još gore :)
Eto, da trošim i blizu tog GB koji imam, meni bi bilo vrlo bitno danas, a da sam ostao na starom paketu, bilo bi mi bitno i danas :)
Stara verovatno nije imala limit, pa je to bio problem.

Piši čoveku, ukaži na problem, pa će ti verovatno izaći u susret.

Pa to nije neogranicen. Ja imam u box paketu 1gb neta, kada potrosim nastavljam beskonacno po smanjenoj brzini. A ta smanjena brzina je smesna cak i za edge.

Pa, teoretski je neograničen. Kvantitativno. Kvalitativno nije.

^
Jedno mozda malko glupo pitanje.

Posto se pojavila opcija Redeem u ovom novom GP-u da li je moguce da recimo dobijemo mogucnost kupovine onih Google Play Gift kartica pa tu kad unesemo kod da ustvari dopunimo neki kredit za kupovinu?

Mada trenutno nas jos nema ovde kad se ukuca Serbia. https://play.google.com/intl/en-US_us/about/giftcards/

To je to, pare i verovatno besplatne aplikacije, kao na AppStoreu, ako ih developer počne deliti kao neke simbolične nagrade.

Reedem postoji vec odavno ili je to samo meni?

Sto se tice novog PS-a... Svidja mi se, konacno su sredili da ne pise auto add widgets ili sta vec, kad treba da stoji icon...

Jedino gde sam se iznervirao je sto vise nema batch remove iz my apps...

Poslednja izmena:
Ma postoji odavno, nego ljudi tek primetili.

Meni install batch nicemu ne sluzi, jer koristim TiBu, ali verovatno ovim dumb korisnicima sluzi kad promene telefon...

zar batch nije bio i ranije, kada se omogući backup kod njih, pa sa novim telefonom prihvati povrat podataka, a onda on krene gigabajte da vuče sa neta?

Bilo je kada prvi put palis telefon, pa ukucas google account i krene da ti skida sve, ali ovako iz Play Store-a nije bilo.

Ajde kad smo vec kod play store-a: Kako obrisati listu svih instaliranih aplikacija kad sa kompa odem na PS i tu kliknem na my apps imam brdo aplikacija koje sam nekad koristio ili samo probao pa unistalirao ?

^ Moraš preko Android uređaja da obrišeš. Odeš u My Apps-> All i dodirneš X pored aplikacije koju želiš da ukloniš sa liste.

^ Vise ne moze :D sad smo bas pricali Telep i ja o tome... Mislim moze ako je i dalje na staroj verziji GP-a.

a leba ne jedu, što bi ih brisao? :)
mene je nerviralo, dok nisam skapirao da bi jednog dana neke mogle postati paid aplikacije, pa što da bacim "kupovinu" :D

Mislio sam da je bilo reči o deinstaliranju aplikacija, a ne o uklanjanju aplikacija sa liste? U svakom slučaju, kod mene može i dalje. Proverio sam upravo.

Jedino gde sam se iznervirao je sto vise nema batch remove iz my apps...
Sada umesto remove ima install, jednu korisnu opciju dodaju a drugu uklone. Ne znam zasto nije moglo da postoje obe opcije.
Ajde kad smo vec kod play store-a: Kako obrisati listu svih instaliranih aplikacija kad sa kompa odem na PS i tu kliknem na my apps imam brdo aplikacija koje sam nekad koristio ili samo probao pa unistalirao ?
^ Moraš preko Android uređaja da obrišeš. Odeš u My Apps-> All i dodirneš X pored aplikacije koju želiš da ukloniš sa liste.

Jedino ako je došlo do nekog nesporazuma, ali napisah tamo na početku batch remove iz my apps :)

Edit: Flappy Bird se vratio :d

enu7egah.jpg

Poslednja izmena:
Ja nisam pričao o "batch", već o uklanjanju pojedinačnih aplikacija.

Poslednja izmena:
Vrh Dno