Evo, sada mi krivo (jer nisam sacuvao link) jer sam naisao na predobar text u kome se govori o push-u na androidu u odnosu na iOS. Iako je moj avatar takav-kakav je, ne znaci da sam fanboy iphone-a i Jobsov sin

Ali jednu stvar mogu da tvrdim. Naime, dosta modela telefona sam koristio i izmedju ostalog moj prvi smartphone je bio bas iPhone. Tih, secam se, otvaram kutijicu ubacujem karticu i ne znam da koristim

Realno, godine kada je iOS izasao to je bila eureka. Posle je dosao Google. Katastrofalni android os u pocetnim verizjama, naglasav - katastrofalan! Medjutim, posto nazalost ima vise onih koji i dan danas ne znaju da koriste bilo koji od uredjaja danasnjice, njima to nije predstavljalo problem jer su imali copy-paste

i od tog trenutka android platforma je postala "mnogo bolja", zato sto je iOS zakljucan i ne mozes nista da radis. U ovom trenutku koristim Galaxy Note i mogu da kazem da sam zadovoljan uredjajem. Ipak, za one pare koje sam dao za njega radi extra i planiram da ostanem na njemu dok ne izadje neko novo iphon-ce, pod uslovom da ima veci ekran, pod obavezno. Moji utisci su sledeci: prvo, ove dve platforme ne mogu da se porede, svi da kazem "normalni" koji su koristili iphone znaju da radi gotovo savrseno. Nema kocenja, pucanja aplikacija, stabilnost u radu, odaziv i jos dosta stvari i mozda jedna, barem meni, bitna stvar - kuciste kvalitetne izrade. Dok naravno postoje stvari koje nerviraju nenormalno a to je browser download. Jeste nacin da se "ukine piraterija" ali to je stvarno strasno

Pa bree, eeej??? 100 puta mi je nesto zatrebalo sto nisam mogao da skinem, naravno mislim bez ikakvih tvikova. Takodje moram da nagalsim da od trenutka kada se ubaci kartica u iphone simfree naravno, ne moras da mislis ni o cemu, da li ce da me cuju kada ih zovem, dal ce da krci itd. Dok sam imao s2, nadam se da vam je jako poznato problem sa echom, to je bilo katastrofa. Ej, das za telefon 400e i ljudi te zovu ne cuju te? Par puta mi je doslo da ga slomim na pola i bacim

Google-ova jeftina izrada mene najvise izludjuje ako cete iskreno. Android sistem kao sistem je dobra platforma i nadam se da ce samo napredovati, ionako treba konkurecije sto vise. Reci ce te, pa google je prestigao apple po prodaji. Pa zar ne bi bilo sramota da i nisu kada imaju 1000 modela sa android sistemima od 100-500e, dok Apple ima samo jedan? Po meni, iOS - stabilniji i sigurniji u radu, dok je andorid platforma koja mora jos malo da se ispegla. Naglasavam hejterima da nisam rekao da je losa, ali im fale sitnice neke.