Procitah celu temu i odgledah sve one klipove i cuda se nacudih, koliko se skrece sa teme
1. @kovac Kako je to Windows drugorazredni proizvod u 2012 u odnosu na Mac, AutoCAD, alfa i omega bilo kakvog tehnickog crtanja postoji nepunih godinu dana na Mac-u, ok gledam iz sopstvenog ugla, ali opet pre ces naci neki program za Win nego za Mac. Mozda je Win bio drugorazredni pre ~15 godina, ali to je davno davno proslo

.
2. Kako da se svakom (mozda 1-2 izuzetka) iOS/Mac korisnika, Win 7 upuca u prvih 20 sekundi po pojavljivanju Desktop-a, onda posle 5 sekundi popije BSOD, a posle ne moze da se pokrene pak doticna masina nikako, samo me zanima kako? Takodje imamo i situaciju da na Android telefonu od ~500 evra zakuca telefon da ga vadi restart ? ***. drugar ima Galaxy Mini, jednom je nesto lagovao zbog update-a aplikacije, inace Galaxy Mini kosta nov 100-120 e.
3. Posto se ceni jednostavnost koriscenja iOS-a, jel moze meni neko lepo da objasni kako Apple-u vec 2.5 godina ne pada na pamet da promeni home screen u iOS-u na iPad-u, ja kada vidim onakvu kreaciju na 9.7" screenu slosi mi se odmah.
4. Ako neko odluci da poredi bilo koji iPhone neka ga poredi sa high end telefonom toga vremena, a ne nekim Wildfire-om, kojih mozes kupiti 3 komada za jedan iPhone.
5. Prednosti Android-a, File system, to je dovoljno

.
WP8 za tablete, kakvu su integraciju odradili na nivou ultrabook-a (x86), osecam da ce se lepo uvuci u masu i njihovi tableti, a ako se tableti uvuku u masu brzo ce i mobilni telefoni. App-ovi za WP8, pa ima ih preko 100k i vise nego dovoljno

. Inace te Apple-ove aplikacije (Pages i ostale gluposti - productivity apps valjda ih tako reklamiraju) ce verovatno postati beskorisne kada se pojavi Office u oktobru ove godine (par rumora je to spekulisalo)