orestisandric
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 23.02.2020
- Poena
- 55
Imate tv 42 inča Fox za 12000 din
Ima li neko vaučer nekiImate tv 42 inča Fox za 12000 din
Ima li neko vaučer nekiImate tv 42 inča Fox za 12000 din
Pa nemamo vaučere 😟Brzo ste odustali.. Radi još uvek kupovina poklon kartica uz vaucer preko app.. Ja nisam uradila update app i pre sat vremena je prošlo.. Probajte ako imate neki vaučer..
Pa *** kad mi ovde na sva usta razglasili pa još objašnjavamu u sitna crevca svakom pojedinačno umesto na PP.Ovo sada pise na stranici za plaćanje.
Bilo je lepo dok je trajalo, ali je očigledan exploit.
Imalo je smisla, uštedeo sam brdo para.Haha pa nije ni imalo poente i smisla da se kupi poklon kartica vaucerom pa posle koristis i to i vaucer previše bi nam bilo 😀😀
Ako imate artikle od dva različita prodavca a iznos ispod 2000 onda zbog togaZašto mi naplaćuje dostavu od 349 din?
U prilogu vidite da li sam nešto pogrešno kliknuo (član sam A+ kluba)?
Da radi kod, pa sredili su to ne može više za poklon karticuProbajte a3000 da li vam radi, meni prihvatilo. Ali neće na poklon karticu
Pa nisu oni ludi vide i sami kada se desi neki bag, bas čitaju ove komentarePa samo vi ovde razglabajte u sitna crevca i pišite uputstva oko svakog bug-a na ananasu i onda se pitajte što nešto više neće da prolazi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari