Da, evo ja sada upravo probala radi još uvekVama jos uvek radi?
Hvala puno, uzeo klimu!fH253pP
5000din za preko 35000
Ja sam uzeo poklon karticu pa nek proba jos neko
Tako je, moraju dva naloga. Niko to nije pomenuo pa sam mislio da mogu na jednom. Imam poklon karticu kupljenu, a ne mogu da primenim vaucer za klimu, tacno sam se isekao u momentu da imam vaucer viska.Meni je juče proradilo za poklon karticu ali nisam mogao da još jednom iskoristim za kupovinu. Koristio sam isti nalog. Možda je to razlog?
Nema tih ogranicenja.Ja sam pri kupovini poklon kartice uneo svoj mail. Izgleda da sada poklon karticu ne mogu da iskoristim na drugom nalogu.
Kada unesem karticu na drugi nalog izađe poruka Gift kartica je vać preuzeta.Da, da, drugi nalog mora jer ne moze -5000 din x2 na jednom nalogu.
Nema tih ogranicenja.
Meni juce proslo na istom nalogu. 😀Da, da, drugi nalog mora jer ne moze -5000 din x2 na jednom nalogu.
Nema tih ogranicenja.
pogledam na svim nalozima pod nalog pa onda poklon kartice.Kada unesem karticu na drugi nalog izađe poruka Gift kartica je vać preuzeta.
Čekaj a3000 (on je za 20000+). Kupis sebi poklon karticu uz taj vaucer, a onda kupis krevet poklon karticom i vaucerom. I tako umanjis za 6000Planiram kupovinu kreveta oko 20k, prethodni put sam primenio vaučer a2000 koji je tada bio aktuelan, kako sada da ostvarim neku uštedu?
Paa malo drugačije
Može se doplatiti dodatno, preko poklon kartice, bilo kojom vrstom plaćanja.Krevet uz dostavu mora biti 23k+. Jer ne možeš doplatiti dodatno, vec cela porudžbine mora biti plaćena poklon karticom.
Ovo sada pise na stranici za plaćanje.Vaučeri se ne mogu koristiti za kupovinu Ananas poklon kartica
Haha pa nije ni imalo poente i smisla da se kupi poklon kartica vaucerom pa posle koristis i to i vaucer previše bi nam bilo 😀😀Čim sam video sinoć u opisu update-a aplikacije da su vršili izmene oko vaučera, poklon kartica i personalizacije znao sam da je kraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari