Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Meni je juče proradilo za poklon karticu ali nisam mogao da još jednom iskoristim za kupovinu. Koristio sam isti nalog. Možda je to razlog?

Meni je juče proradilo za poklon karticu ali nisam mogao da još jednom iskoristim za kupovinu. Koristio sam isti nalog. Možda je to razlog?
Tako je, moraju dva naloga. Niko to nije pomenuo pa sam mislio da mogu na jednom. Imam poklon karticu kupljenu, a ne mogu da primenim vaucer za klimu, tacno sam se isekao u momentu da imam vaucer viska.
Onda na brzinu probao jos jedan nalog i primenio se vaucer pa sam tako zavrsio.

Ja sam pri kupovini poklon kartice uneo svoj mail. Izgleda da sada poklon karticu ne mogu da iskoristim na drugom nalogu.

E ne znam, meni je juce prihvatio gift karticu na drugom nalogu.
Poslao karticu sebi sa svog naloga i onda je iskoristio ulogovan na mamin nalog.

Ja sam iskoristio na isti nalog 2x vaucer pre 15 dana kad je ovo bilo provaljeno.

Kada unesem karticu na drugi nalog izađe poruka Gift kartica je vać preuzeta.
pogledam na svim nalozima pod nalog pa onda poklon kartice.
Mislim da je aktivacija laksa nego sto bi trebalo. Cim iskopiras taj kod u polje on se odmah veze i nema dodatnog klika za potvrdu.

Planiram kupovinu kreveta oko 20k, prethodni put sam primenio vaučer a2000 koji je tada bio aktuelan, kako sada da ostvarim neku uštedu?

Kupi dva kreveta😂

@isnogood ovo će biti drugi 😀
@Darko95
Ahaaa dok sam skontao ovo 😅 znači uz pomoć koda a3000 kupim vaučer od 20k i platim ga 17k i posle taj vaučer koristim za kupovinu, doplatim kolko treba i opet primenim a3000? Ovo funkcioniše?

@isnogood ovo će biti drugi 😀
@Darko95
Ahaaa dok sam skontao ovo 😅 tnači uz pomoć koda a3000 kupim vaučer od 20k i platim ga 17k i posle taj vauler koristim za kupovinu, doplatim kolko treba i opet primenim a3000? Ovo funkcioniše?
Paa malo drugačije

Krevet uz dostavu mora biti 23k+. Jer ne možeš doplatiti dodatno, vec cela porudžbine mora biti plaćena poklon karticom.

Dakle (ako je krevet 23000):
1. Kupis poklon karticu u vrednosti od 20000 dinar i pri kupovini poklon kartice, ubaciš vaučer a3000 i ti nju plaćaš 17000 (a na poklon kartici ti je vrednost 20000). Naravno, poklon karticu šalješ sebi na mejl.
2. Sada kupuješ krevet i kao izbor plaćanja, biraš poklon karticu i ponovo koristiš vaučer da umanjiš cenu kreveta na 20000.

Tako, ti si poklon karticom, koju si platio 17000, kupio krevet koji košta 23000 dinara. Valjda sam objasnio lepo

Meni kao laiku treba objašnjenje.Je l može za TV koji je već na sniženju da se iskoristi za kartica?

Da

Krevet uz dostavu mora biti 23k+. Jer ne možeš doplatiti dodatno, vec cela porudžbine mora biti plaćena poklon karticom.
Može se doplatiti dodatno, preko poklon kartice, bilo kojom vrstom plaćanja.

Isto tako se može kupiti i jeftiniji krevet (20.001 rsd), umanjiti uz vaučer na 17.001, platiti poklon karticom, na kojoj će posle kupovine ostati 3000 za neku narednu kupovinu.

Screenshot_2025-05-23-21-18-31-339_rs.ananas.app-edit.jpg

Kako odabrati više vrsta plaćanja i doplatiti dodatno? Mislim da nije moguće

Čim sam video sinoć u opisu update-a aplikacije da su vršili izmene oko vaučera, poklon kartica i personalizacije znao sam da je kraj.

Čim sam video sinoć u opisu update-a aplikacije da su vršili izmene oko vaučera, poklon kartica i personalizacije znao sam da je kraj.
Haha pa nije ni imalo poente i smisla da se kupi poklon kartica vaucerom pa posle koristis i to i vaucer previše bi nam bilo 😀😀

Znam, slažem se. Bilo je pitanje trenutka kad će provaliti i ukinuti tu mogućnost. Ko je iskoristio priliku, prošao odlično.

Nazad
Vrh Dno