Bio je preko 8000. Trenutno nisu aktivni.Preko kog iznosa bese ide a1000? 9000?
Bio je preko 8000. Trenutno nisu aktivni.Preko kog iznosa bese ide a1000? 9000?
Sačekate neki vaucerDrugari, uputite me koja je najisplativija varijanta.
Crkla je mašina za sušenje pa moramo da kupimo novu. Ananas je najpovoljniji sa cenom od 33799.
Koja je najisplativija opcija da uštedimo još neki dinar?
Hvala unapred !
Na ekupi sam uzo pre nedelju dana voxovu veliku onu za 25.000,ne znam dal ima jos,5 godina garancije,stvarno dzabe.Drugari, uputite me koja je najisplativija varijanta.
Crkla je mašina za sušenje pa moramo da kupimo novu. Ananas je najpovoljniji sa cenom od 33799.
Hvala unapred !
"Najisplativije" je verovatno da sačekaš, dodaš još nešto malo u korpu i pređeš 35.000, i onda iskoristiš a5000 kod.Drugari, uputite me koja je najisplativija varijanta.
Hvala unapred !
Iskoristio sam, hvala puno.5000 za kupovinu preko 35000
S2H8965
Sad mi stigla poruka na viber
Do sada nisu desili na viber vaučere od 5000 neka novina🤣5000 za kupovinu preko 35000
S2H8965
Sad mi stigla poruka na viber
Svima dele isti vaučer (S2H8965)Do sada nisu desili na viber vaučere od 5000 neka novina🤣
Takodje stižu promocije i ostale stvari, ali vauceri nisu do sada na viberuMeni stižu promocije ali ne i ova. A i vaucer mi nije prihvatilo svakako
I sad dobro, osoba B dobije taj vaučer za rođendan. Da li ona mora da ga iskoristi isključivo sa svog profila ili može da ga prosledi osobi A koja bi ga iskoristila sa svog profila budući da osoba A ima besplatnu isporuku kao član A+ kluba?1500 za iznos preko 5000.
I da niste A+ član biće vam besplatna dostava, jer gledaju koji je puni iznos porudzbine, ne umanjen za vaucerI sad dobro, osoba B dobije taj vaučer za rođendan. Da li ona mora da ga iskoristi isključivo sa svog profila ili može da ga prosledi osobi A koja bi ga iskoristila sa svog profila budući da osoba A ima besplatnu isporuku kao član A+ kluba?
Nisam probao nikad, ali kapiram da može i taj vaučer kod da se pokloni nekom.I sad dobro, osoba B dobije taj vaučer za rođendan. Da li ona mora da ga iskoristi isključivo sa svog profila ili može da ga prosledi osobi A koja bi ga iskoristila sa svog profila budući da osoba A ima besplatnu isporuku kao član A+ kluba?
Hvala na savetima, kolega. Na kraju je i meni zabeležena porudžbina i stiže naredne nedelje.@Envoy
Upravo su mi potvrdili porudžbinu. Tako da će i tebi rešiti problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari