Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Ima li neko vaucer od 5000din za kupovinu preko 35k?

To je standardni a5000 samo sto moras da pratis kad pustaju nove kolicine vaucera. Ili da pokusavas pa na srecu nekad prihvati ako neko drugi otkaze.

Probao sam par puta ovako uvece i ne prihvata, probacu preko dana sutra.

Da li možda neko ima 500/4000 ili 1000/5000 vaučer koji bi da pokloni?

Poslednja izmena:
Drugari, uputite me koja je najisplativija varijanta.
Crkla je mašina za sušenje pa moramo da kupimo novu. Ananas je najpovoljniji sa cenom od 33799.
Koja je najisplativija opcija da uštedimo još neki dinar?

Hvala unapred !

Crkla je mašina za sušenje pa moramo da kupimo novu. Ananas je najpovoljniji sa cenom od 33799.

Hvala unapred !
Na ekupi sam uzo pre nedelju dana voxovu veliku onu za 25.000,ne znam dal ima jos,5 godina garancije,stvarno dzabe.

Hvala unapred !
"Najisplativije" je verovatno da sačekaš, dodaš još nešto malo u korpu i pređeš 35.000, i onda iskoristiš a5000 kod.
To je ako možeš da sačekaš da krenu ti vaučeri.

Možeš da probaš i kod a2000 na preko 15.000 (poslednji put su ih puštali u utorak), ali i tu je pitanje dal je neki aktivan/kada će biti.

Deo porudžbine je otkazan koja je plaćena poklon karticom. Videćemo kako će vratiti sredstva. Da li na poklon karticu ili na račun.

5000 za kupovinu preko 35000
S2H8965

Sad mi stigla poruka na viber

Delili su na viber poruci više puta razne vaučere pa i 5000din. To što možda niste štiklirali da vam šalju promocije na viber to je druga stvar.

Meni je par puta stizalo po 500 i juče ovaj od 5000. Za ave vreme deljenja vaučera to bi bilo to. Nikada na mejl.
Kupio sam u martu klimu i nakon kupovine sam dobio nekoliko poruka gde mi nude razne vrste klima za kupovinu.
Negde im je riknuo algoritam za promocije

1500 za iznos preko 5000.
I sad dobro, osoba B dobije taj vaučer za rođendan. Da li ona mora da ga iskoristi isključivo sa svog profila ili može da ga prosledi osobi A koja bi ga iskoristila sa svog profila budući da osoba A ima besplatnu isporuku kao član A+ kluba?

I sad dobro, osoba B dobije taj vaučer za rođendan. Da li ona mora da ga iskoristi isključivo sa svog profila ili može da ga prosledi osobi A koja bi ga iskoristila sa svog profila budući da osoba A ima besplatnu isporuku kao član A+ kluba?
I da niste A+ član biće vam besplatna dostava, jer gledaju koji je puni iznos porudzbine, ne umanjen za vaucer

Nisam probao nikad, ali kapiram da može i taj vaučer kod da se pokloni nekom.

Treba da kupim artikal oko 35k, da li ima neko neki kod?

Poy, neko mozda da mu ne treba -500 na 4000+? 🍷 ne salju odavno nista zaboravili me :)

Nazad
Vrh Dno