Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Deo porudžbine je otkazan koja je plaćena poklon karticom. Videćemo kako će vratiti sredstva. Da li na poklon karticu ili na račun.
Vraćaju na poklon karticu.. Bar u mom slučaju.. Jedan proizvod od 4 nije poslat(isti prodavac) čim je stigao fiskalni, novac je bio na p kartici..bez pripadajuceg dela vaučera.. Imala sam i reklamaciju..javicu gde leže novac..
Imaju mnogo novih ljudi, užasno sporo se sve resava..
I sad dobro, osoba B dobije taj vaučer za rođendan. Da li ona mora da ga iskoristi isključivo sa svog profila ili može da ga prosledi osobi A koja bi ga iskoristila sa svog profila budući da osoba A ima besplatnu isporuku kao član A+ kluba?
Može sa bilo kog..ja tako uvek..samo pazi..mislim da taj rodjendanski važi mesec dana..

Meni se desilo da sam kupio 3 artikla vrednosti 20k i nesto malo preko i imao sam 3k popust jer tava promocija bila 3k na 20k. Stignu mi dva paketa vrednosti 12k a jedan od oko 6k nije.
Posle mi stigne poruka da mi otkazali taj artikl ali mi nije stiglo da mi vratili lovu a plaćeno karticom i to je sve bilo pre nekih 4 5 dana.
Jutros slučajno mi stigne da mi kartica ima više tih 18k love nego što sam imao, ladno mi vratili svu lovu i častili me dva artikla od 100e xD.

Oplakah.. 😂😂 Svašta mi se sa njima dešavalo ovo nikada.. 👍

P. S. Da dopunim info..dakle za otkazano novac vratili na poklon karticu bez pripadajuceg dela vaučera.. Za reklamirano iz iste porudžbine..vracaju novac na račun..deo vaučera poslat mailom.. Eto.. Malo će to biti komplikovano za praćenje..

Ako neko ima voucher od 500, a da mu ne treba molim da mi prosledi...

Neko 500 na 4000?

Meni treba vaucer 5000 na preko 35000 za klimu ako neko ima :)

Istoo

Nazad
Vrh Dno