Meni su danas poslali prvi put,ako nisi do sad naso javi sePoy, neko mozda da mu ne treba -500 na 4000+? 🍷 ne salju odavno nista zaboravili me![]()
Meni su danas poslali prvi put,ako nisi do sad naso javi sePoy, neko mozda da mu ne treba -500 na 4000+? 🍷 ne salju odavno nista zaboravili me![]()
Vraćaju na poklon karticu.. Bar u mom slučaju.. Jedan proizvod od 4 nije poslat(isti prodavac) čim je stigao fiskalni, novac je bio na p kartici..bez pripadajuceg dela vaučera.. Imala sam i reklamaciju..javicu gde leže novac..Deo porudžbine je otkazan koja je plaćena poklon karticom. Videćemo kako će vratiti sredstva. Da li na poklon karticu ili na račun.
Može sa bilo kog..ja tako uvek..samo pazi..mislim da taj rodjendanski važi mesec dana..I sad dobro, osoba B dobije taj vaučer za rođendan. Da li ona mora da ga iskoristi isključivo sa svog profila ili može da ga prosledi osobi A koja bi ga iskoristila sa svog profila budući da osoba A ima besplatnu isporuku kao član A+ kluba?
Naravno, upravo iskoristio 😀Nadam se da ce uskoro biti a5000. I dalje radi vaučer + poklon kartica kombinacija?
Ne radi vise... Bio na poslu i nisam video.a3000 je aktivan za preko 20k pa požurite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari