Verovatno su svi iskorišćeni, bilo ih je 150.Ja probao sa drugog naloga i meni ne radi vaučer i kad ne uzimam poklon karticu.
Verovatno su svi iskorišćeni, bilo ih je 150.Ja probao sa drugog naloga i meni ne radi vaučer i kad ne uzimam poklon karticu.
voucherify-custom-min-cart-level-35000
Ukoliko misliš da se poklon kartica kupi pomoću prethodno kupljene poklon kartice, to nije bilo moguće.Njima se bas često dešavaju bagovi, kao da uopšte nemaju kontrolu i testere.
Ovo sa poklon karticama je bio baš veliki propust.
Tipa da je neko iskoristio 100 puta ovaj vaučer od 5 hiljada i da je sa njim kupovao novu poklon karticu na kraju bi imao 535 hiljada dinara u vaučerima, a platio bi samo incijalnih 30 hiljada.
Hvala na info, iskorišćeno 😁Sad mi stigao mejl za a5000 promo kod, tako da mozete probati mozda je aktivan
Uvek je i bio na taj iznos?a5000 radi, ali za min iznos od 35000 din![]()
Ovu: https://ananas.rs/proizvod/tcl-bree...klima-uredjaj-12000-btu-b-3400-w-bela/2480228Samo za izdvojenu.
ananas.rs/promo/a-ima-i-vaucer-5000-izdvojena-ponuda
Ako nekome radi za nešto što nije na listi, super za njega.
@el_patron
Ima dosta klima u listi. Koju si hteo?
Imaš TAC-12CHSD/XA73IFS
Dal stvsrno deluje taj brez mod ili samo marketing fora?Upravo tako. Meni najvise treba zbog breeze moda jer ce biti u spavacoj i idealno mi je da je ostavim u tom modu u toku noci dok spavam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari