Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Neki vaučer za kupovinu proizvoda od 25000 din?
a1000, a3000 i a5000 ne rade :)

I ja čekam ko zapeta puška ali ni u najavi.

Kad ste im lepo odradili debug, bilo je pitanje vremena...

Njima se bas često dešavaju bagovi, kao da uopšte nemaju kontrolu i testere.
Ovo sa poklon karticama je bio baš veliki propust.
Tipa da je neko iskoristio 100 puta ovaj vaučer od 5 hiljada i da je sa njim kupovao novu poklon karticu na kraju bi imao 535 hiljada dinara u vaučerima, a platio bi samo incijalnih 30 hiljada.

Provalili bi svakako (ako su uopšte videli od nas), svakako svi smo se počastili, ne treba biti previše alav. Do sledećeg bug-a

Njima se bas često dešavaju bagovi, kao da uopšte nemaju kontrolu i testere.
Ovo sa poklon karticama je bio baš veliki propust.
Tipa da je neko iskoristio 100 puta ovaj vaučer od 5 hiljada i da je sa njim kupovao novu poklon karticu na kraju bi imao 535 hiljada dinara u vaučerima, a platio bi samo incijalnih 30 hiljada.
Ukoliko misliš da se poklon kartica kupi pomoću prethodno kupljene poklon kartice, to nije bilo moguće.

Jeste li iskoristili prethodno kupljene poklon kartice ?
Na jednoj poklon kartici sam imao 2950din. Juče i prekjuče sam pokušavao da kupim nešto, uz doplatu sa platne kartice, ali mi je konstantno odbijalo transakciju (na kraju sam predmet platio samo platnom karticom, i to je normalno prošlo).
Pisao sam im i dobio neki generički odgovor da rade na tome...

I aktuelan je za sve artikle a ne samo za izabranu ponudu.

IMG_0928.jpeg
Neće za klimu

Ni kod mene nece za klimu

Samo za izdvojenu.
ananas.rs/promo/a-ima-i-vaucer-5000-izdvojena-ponuda

Ako nekome radi za nešto što nije na listi, super za njega.
@el_patron
Ima dosta klima u listi. Koju si hteo?

Upravo tako. Meni najvise treba zbog breeze moda jer ce biti u spavacoj i idealno mi je da je ostavim u tom modu u toku noci dok spavam.

Verovatno važi samo za Spark proizvode (eventualno abrzo)
Pa naravno da je samo za Spark i ime kaže spark5000.
Ušteda od 10k je bila baš milina dok je mogla ali i 5000 je sasvim super ušteda na tehniku od 35k. Ko zna koje su VP cene tehničke robe zna da je to top sniženo nekad i ispod VP cene.

Gledam tv od ~75k, radnja dr techno, nijedan kod koji sam probao ne funkcionise.

Nisam nesto upucen, da li je bolje sacekati malo jer mi nije hitno?

Ako ti nije hitno, sacekaj, bice jos vaucera.

spark5000 ponovo

Nazad
Vrh Dno