Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Brzo ste odustali.. Radi još uvek kupovina poklon kartica uz vaucer preko app.. Ja nisam uradila update app i pre sat vremena je prošlo.. Probajte ako imate neki vaučer..

Pozdrav, ima li neko neki "sitan" za 500din na 4000 ili onaj za 8000? :)

I shoppster deli neke vaučere, imate pop up da zavrtite krug i upišete mejl, stiže odmah vaučer od 500 ili 1000.

Ovo sada pise na stranici za plaćanje.
Bilo je lepo dok je trajalo, ali je očigledan exploit.
Pa *** kad mi ovde na sva usta razglasili pa još objašnjavamu u sitna crevca svakom pojedinačno umesto na PP.
Haha pa nije ni imalo poente i smisla da se kupi poklon kartica vaucerom pa posle koristis i to i vaucer previše bi nam bilo 😀😀
Imalo je smisla, uštedeo sam brdo para.

Zašto mi naplaćuje dostavu od 349 din?
U prilogu vidite da li sam nešto pogrešno kliknuo (član sam A+ kluba)?

Prilozi

• Porudžbina.jpg
    Porudžbina.jpg
    63.2 KB · Pregleda: 98
Masa ili gabariti.

Jesu dva različita, ali je iznos preko 6000, nisam znao da ni tad nemože free dostava,

Iznos za svakog prodavaca posebno mora da pređe granicu besplatne dostave.

Probajte a3000 da li vam radi, meni prihvatilo. Ali neće na poklon karticu

Pa samo vi ovde razglabajte u sitna crevca i pišite uputstva oko svakog bug-a na ananasu i onda se pitajte što nešto više neće da prolazi.

Citaju forum, makar sporadicno, vise puta je potvrdjeno, bar za glavnu temu. Verovatno neki programer samoinicijativno prati sta je z, i pre nego sto ga pritisnu iz firme.
I ne, nije nuzno da sami vide bug, jer ne rade tamo dva coveka iz iste porodice, pa da u toku rucka pricaju o tome.
Dovoljno su veliki da moraju da se igraju gluvih telefona, bar neko vreme.
Uostalom, to kako oni tamo sta vide, najbolje moze da se dokaze onim bagom kada se sa svakog proizvoda skidalo po 2000 dinara. Ljudi su bukvalno kacili screenshotove ovde za racun od 0 dinara, a stvari kostaju vise desetina hiljada. I poslali za 0 dinara.
Da li je to neko video? Naravno da je video, ali tom nije bio posao, niti je imao direktnu mogucnost da reaguje, pa je uradio svoje i poslao.

Poslednja izmena:
Možda ne čitaju komentare ali vide da u kratkom vremenskom roku mnogo korisnika fura istu foru sa vaučerima i naravno da im se upali lampica. Dokaz za to je da je prvi put lagano prošla fora sa poklon karticama i nisu primetili, sad drugi put je mnogo više ljudi čekalo da uradi isto to i naravno da su odmah sankcionisali.

Čitaju sigurno, ovo je jedini forum gde se razglaba o ananasu i vaučerima.

^Pa da znaš da bi mogli, koliko smo im "rupa" u poslovanju našli do sada.

Nisam siguran cemu se tacno ovaj deo clanova ruga, da li samo ideji da citaju forum, ili i ideji da pisanje na ovom forumu ima uticaj na zatvaranje bagova, makar i posredno.
Zanimljivo svakako.

A jos je zanimljivije da vragolasti postovi za manje od pola sata dobiju podrsku kao post kojim je objavljen bug pre dve i kusur nedelje.

Ima li neko da posalje vaucer od 3 do 5k treba mi za smart watch

Ima fora i dalje da se uzme poklon kartica vaučerom ali neću o tome javno, kome treba nek me pita na pp.

Pa nemamo vaučere 😟
Podeli neki ako imaš...
Nemam trenutno.. Prvom prilikom hoću..
Možda ne čitaju komentare ali vide da u kratkom vremenskom roku mnogo korisnika fura istu foru sa vaučerima i naravno da im se upali lampica. Dokaz za to je da je prvi put lagano prošla fora sa poklon karticama i nisu primetili, sad drugi put je mnogo više ljudi čekalo da uradi isto to i naravno da su odmah sankcionisali.
I danas su imali bag.. Nakon sto su pustili a3000..sat vremena je mogla da se kupi i poklon kartica..kako..evo fotki pa zaključite.. U svakom slučaju brzo su odreagovali i zatvorili to..

Prilozi

• Screenshot_20250525_181547.jpg
    Screenshot_20250525_181547.jpg
    59.2 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_20250525_181750.jpg
    Screenshot_20250525_181750.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
Nemam trenutno.. Prvom prilikom hoću..

I danas su imali bag.. Nakon sto su pustili a3000..sat vremena je mogla da se kupi i poklon kartica..kako..evo fotki pa zaključite.. U svakom slučaju brzo su odreagovali i zatvorili to..
Ja taj info delio na PP, super da si objavio još samo ovi iz ananasa da vide.

Možda nije aktivan vaučer više. I obriši bolje sam ko zna možda bude radilo.

Ja probao sa drugog naloga i meni ne radi vaučer i kad ne uzimam poklon karticu.

Nazad
Vrh Dno