- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 319
Namestio sam CPU voltazu na 1.45v, ACC na % +2, northbridge je na 1.25v(to je default i ispod ne moze), a CPU NB uopste nemam u biosu i ponovo nista, opet se javljaju isti bagovi.
Žorž, ja pokušah ono sa dizanjem voltaže, ma kakvi ni da bekne, isto zakuca na POSTu sa poslednjim biosom... odustajem od quada definitivno, jurim vendetu sad i 4ghz![]()
Žorž, koliki ti je max stabilan clock?
zorz, 701e ili 710e?
kakav je to? oce biti BE?
kontam da se za 8.000 nemoze uzeti bolji proc. od ovog i da cu se na njemu igrati jos bar 2god. i ako se ne otkljucaju jezgra!?
705e 10300din. a biće i neki na 2,1 sa 45W uskoro sigurno.
pazi moguće je da su grafički bagovi povezani sa 3300 integrušom, nemoj tako olako odustajati quada, pokušaj da zabodeš neku grafičku a tu isključi u biosu.
3.5GHz ali mi je NB na zavidnih 2.6GHz.
Moze klot i vise ali je meni slab i los kuler (podrndan je)!
Aha, ok, hvala
E i da ti kažem onaj tt duorb što sam uzeo od tebe pre par meseci, odličan je
Jedan od boljih coolera za 4850, a još sam mu smanjio napon na 5V, kao mrtav je a hladi i dalje dobro![]()
Tako i jedan lik na rebelsu isti slučaj kao i ti i jedino mu radi na čistom xpu ili sa sp1, čim stavi sp2, vistu ili w7 neće da butuje sa bilo kojom kombinacijom. Neverovatno.Ja sam svoj CPU probao na bratovljevoj BIOSTAR TA790GXB ... i Nece bre kako god ga okrenes. Prodje post i pocne da podize WIN i tu zakuca.
:laugh:
Eh sad..
Ploča za intela + 20eur
Pandan x2 550 je e8400 koji je još +40eur
....
A za tvoje napajanje mislim da je dosta slabašno i da može da se nosi možda sa nekim LC-om od 450w. Normalno je kad povuče više da se pregreva, naponi padaju i automatski raste temperatura celog sistema. Meni je temperatura svih komponenti pala za nekih 5C kad sam prešao na Corsair napajanje.
A za tvoje napajanje mislim da je dosta slabašno i da može da se nosi možda sa nekim LC-om od 450w. Normalno je kad povuče više da se pregreva, naponi padaju i automatski raste temperatura celog sistema. Meni je temperatura svih komponenti pala za nekih 5C kad sam prešao na Corsair napajanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari