@scheilinkin
Kod mene to radi. Ukljucen je ACC i CPU-Z pokazuje da imam 6MB L3 cache-a.
Prvobitno sam mislio da je to neki bug u CPU-Z programu. Kad ono...![]()
Uzeo i plocu i proc,, upravo zavrsavam sa inst soft. Ovu sam plocu pazario http://www.bcc.co.yu/katalog/detail.php?id=2228&GIGABYTE%20GA-M720-US3,AM2+,AMD%20nForce%20720D,DDR2%201200,PCI-E,GLAN,1394,ATX . Da li treba da instaliram neki driver za CPU jer mi XP ne vidi CPU na default-u ?
@scheilinkin
Kod mene to radi. Ukljucen je ACC i CPU-Z pokazuje da imam 6MB L3 cache-a.
Prvobitno sam mislio da je to neki bug u CPU-Z programu. Kad ono...![]()
Ti nemas ovu ASRock plocu? Da li to znaci da sve ploce koje imaju ACC otkljucavaju 6MB cache-a?
Ti nemas ovu ASRock plocu? Da li to znaci da sve ploce koje imaju ACC otkljucavaju 6MB cache-a?
Pa da, Biostar onemogucava otkljucavanje jezgara u novim BIOS-ima.
He he, vraticu ga verovatno uskoro.
Sto se Biostara tice, mislim da to nece mnogo uticati na prodaju, jer se pokazalo da su kod mnogih primeraka procesora (PII X2 550) iskljucena jezgra neispravna, tako da ce verovatno da se stisa prica o tome.
A ako neko zeli, uvek moze da flesne stariji BIOS pa da proba (ili neki modovani).
pre će biti da ga još niko nije ni nabavio.
Kupio sam danas u Atom-u Biostar TA790GXB A2+ i Phenom II X2 550BE 0920 serija.
Sa biosom iz januara rade sva cetiri jezgra ali mi prijavljuje AMD Processor Unknown, dok sa najnovijim kao sto svi znate ne mogu da se otkljucaju dodatna jezgra.
Jel' ima negde da se skine neki bios pre ovog najnovijeg sa kojim cu otkljucati sva jezgra i da mi normalno prijavljuje koji je model procesora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari