dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Stigla Sonizon fleska 64Gb ,36 centi , R/W 90/50 . Dosta se greje na testu.
Hoce li moci 10+ komada ugrejati 16 kvadrata, da ih cuvam za zimuStigla Sonizon fleska 64Gb ,36 centi , R/W 90/50 . Dosta se greje na testu.
bilo juce, sada je tako oko 5$. mozda sam trebao uzetiKako ta cena? Meni 5$....
Sad moze samo jedna od svake boje.Hoce li moci 10+ komada ugrejati 16 kvadrata, da ih cuvam za zimuPretpostavljam da na tim popustima idu samo na neki nacin osakaceni modeli, al nisam odoleo odusevljenju foruma tim fleskama
Zanimljivo je da (bar moje) putuju pod LA...HU
1.96$ bez kupona jer ga ne nalazimbilo juce, sada je tako oko 5$. mozda sam trebao uzeti
uzeh ovaj za 0.87
![]()
Essager 30W Fast Charger PD Charger For iPhone 16 15 14 13 Huawei Quick Charger PD3.0 QC3.0 Phone Charger Type C Tablets Charger - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Da i to bas dosta... Danas su stigla dva paketa, jedan UC narucen 25. marta drugi LA narucen 16. aprila i jos desetak u tom datumskom okviruDa li i vama kasne paketi sa Alija (ko pripada NS carini)? Imam dosta paketa koji su već premašili 45 dana (bez praćenja), dok je pre stizalo za maksimum 25 - 26 dana.
Pomislio sam da nije zbog Uskrsa i prvomajskih praznika, ali računam trebalo je makar nešto doći... čisto da proverim da nisam izolovan slučaj.
Imam ovo, od 8 alata samo 3 su korisna. Glavna cetkica, iglica i ovo za brisanje su super. Mini cetkica, sundjer za slusalice, sprej, ovo za tastaturu beskorisni otprilike. A poslednji "alat" je drzac z atelefon koji ispadne posle 2 koriscenjaMKD Coins 8 u 1 kit za ciscenje, veci 1.28$
I just found this on AliExpress:
US $5.25 | 8-in-1 Cleaning Kit for Keyboards Earphones and More - Comprehensive Cleaning Tools Set for IPad Phones and Headsets
![]()
8 in 1 Cleaning Kit Computer Keyboard Cleaner Brush Earphones Cleaning Pen For Headset IPad Phones Cleaning Tools Keycap Puller - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kod mene ukupno 2.52$ samo shipping 1.23$0.42$ uz kupon prodavnice - edicija "i sirce je slatko"
I just found this on AliExpress:
US $18.97 | Toocki 75W USB C Car Charger Quick Charge 4.0 PD3.0 SCP Fast Car Phone Charger For iPhone 14 13 12 Samsung S23 S22 Xiaomi Huawei
![]()
Toocki 75W USB C Car Charger Quick Charge 4.0 PD3.0 SCP Fast Car Phone Charger For iPhone 14 13 12 Samsung S23 S22 Xiaomi Huawei - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Uzmi i kupon. Ali skinuće ti jedno 1000 novčića.Kod mene ukupno 2.52$ samo shipping 1.23$
Ako uzmemo npr. ovaj auto punjac - za 0.42$ dobijes i proizvod i pracenu posiljku - to je cisto peljesenje.Ne možeš da opelješiš kineza, možeš samo da postaneš šopingholičar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari