Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Stigla Sonizon fleska 64Gb ,36 centi , R/W 90/50 . Dosta se greje na testu.
Hoce li moci 10+ komada ugrejati 16 kvadrata, da ih cuvam za zimu :ROFLMAO: Pretpostavljam da na tim popustima idu samo na neki nacin osakaceni modeli, al nisam odoleo odusevljenju foruma tim fleskama :D
Zanimljivo je da (bar moje) putuju pod LA...HU

Da li i vama kasne paketi sa Alija (ko pripada NS carini)? Imam dosta paketa koji su već premašili 45 dana (bez praćenja), dok je pre stizalo za maksimum 25 - 26 dana.

Pomislio sam da nije zbog Uskrsa i prvomajskih praznika, ali računam trebalo je makar nešto doći... čisto da proverim da nisam izolovan slučaj.
Da i to bas dosta... Danas su stigla dva paketa, jedan UC narucen 25. marta drugi LA narucen 16. aprila i jos desetak u tom datumskom okviru

MKD Coins 8 u 1 kit za ciscenje, veci 1.28$

I just found this on AliExpress:
US $5.25 | 8-in-1 Cleaning Kit for Keyboards Earphones and More - Comprehensive Cleaning Tools Set for IPad Phones and Headsets
Imam ovo, od 8 alata samo 3 su korisna. Glavna cetkica, iglica i ovo za brisanje su super. Mini cetkica, sundjer za slusalice, sprej, ovo za tastaturu beskorisni otprilike. A poslednji "alat" je drzac z atelefon koji ispadne posle 2 koriscenja

To je ocekivano sa ovim skalamerijama, 3 od 8 uopste nije lose 😄

@Apple pipni ovo

Prilozi

• 20250505_213030.jpg
    20250505_213030.jpg
    91 KB · Pregleda: 108
E jesam corus😂😂😂

0.42$ uz kupon prodavnice - edicija "i sirce je slatko"

US $18.97 | Toocki 75W USB C Car Charger Quick Charge 4.0 PD3.0 SCP Fast Car Phone Charger For iPhone 14 13 12 Samsung S23 S22 Xiaomi Huawei
Kod mene ukupno 2.52$ samo shipping 1.23$

Sad sam otvorio isti link, opet je 0.42$ (kupon moze da se uzme vise puta).

Ako nisi makedonac, prebaci se na MKD pa probaj opet ili trazi u novcicima, ne direktno kroz ovaj link

Nije realnije, dnevno moze da se uzme bar 179 novcica, ko igra igre uzima preko 200 bez problema

Low effort ne zahteva da igrate igre.

Kako god, nema svrhe da se ubedjujemo, imate opciju da peljesite Kineze uz trud od 2 minuta dnevno, koga mrzi, tu je 70+5 novcica uz widget, jos manje vremena trosi.

Toliko od mene.

Koliko dugo treba da se igra igrica da bi se dobili novčići?

Toocki slušalice $2.52

US $32.60 | Toocki XA96 Earphone Bluetooth 5.3 Wireless Headphone Fast Charge Touch Control Earbuds HiFi Stereo Long Battery Sport Headset
Imaju i ove $3.56

US $24.92 | Toocki Gaming Wireless Earphones Bluetooth 5.3 Sport Headset TWS In-Ear Low Latency Waterproof Earbud With Microphone For iPhone

70+5 daily check in + widget
10 za search feedback
44(+8 ako je full mkd acc) coins->earn more coins 6*15 sekundi cekanja
5-15 Go go match ima daily check in
5+20 go go match nakon 1 i 4 nivoa (2-10 minuta posla)
3*5+15 merge boss, iskreno 2 minuta posla ako spremite narudzbine prethodnog dana
10*5 store daily check in (2 minuta, linkovi su pozadi)

Dodatno +10 svaka 3-4 dana iz prize land daily check in, +10 svakih 5% zalivanja.
Ima i ona fora sa korejom mada to nisam proverio.
Da ne spominjem novcice posle kupovine, recenzija i provera posiljke

Ne možeš da opelješiš kineza, možeš samo da postaneš šopingholičar.
Ako uzmemo npr. ovaj auto punjac - za 0.42$ dobijes i proizvod i pracenu posiljku - to je cisto peljesenje.

Da stalno uzimam neke gluposti po punoj ceni, onda bih bio prosecan americki kupac sa Reddit-a i potpadao pod tu definiciju.

Ovako sa prosecnom cenom artikla od oko 0.50$ u korpi i potrosnjom za ceo prosli mesec od zbirno 14-15$ za sve kupovine i za sebe i za druge tesko da potpadam pod sopingholicara.

Od mene vise trose devojcice koje narucuju sa Temu-a, koliko god to izgledalo neverovatno :)

Ako je tako to je ok, ja sam stekao utisak da je drugačije jer si najprisutniji u ovoj temi.
Aliexpress je super stvar samo kao i svim ostalim treba imati meru, video sam uživo dosta njih koji su se posvetili farmovanju novčića i bildovanju stava nepotrošen coin je proćerdan coin a to je između ostalog baš ono što i želi platforma.

Jesam prisutan i kacim raznorazne popuste ali ne kupujem ja sve to 😄

Dokle god se novcicima i kuponima debelo satre cena, na tipa 10-20-30 RSD, to nije strasno, samo da se ne prima niko na "popuste" i "akcije".

Elem, 9.96$ uz kupon prodavca od 2$

US $37.98 | SoundPEATS T3 Pro Wireless Earbuds with Active Noise Cancelling Bluetooth V5.0 Multipoint Connection & 4 Mic 12mm Driver

Ja sam pokupovao poprilično puno stvari u prethodnih par meseci, najskuplji je bio mini pc za oko 100$, i lom smart home prekidača, utičnica i sl. Ciljano sam uzimao sve što mi treba, nemam viška odnosno treba mi još stvari. Kupio pre par nedelja napajanja za led trake (5 kom, hoću ispod svih prozora da stavim) po 2.67$ za 60W, nešto preko 3$ za 100W. Uzeo 4 zigbee led controlera Gledopto za oko 20$ (fali mi još jedan), čekam sad da uzmem i same trake. A sve to sam plaćao baš drastično jeftinije nego da je bez coin-a, da ne pričam u odnosu na cene na KP. Ali ja sam konstantno ispod 1000 novčića, i svakog meseca kupim neke stvari koje mi trebaju, ali ruku na srce i neke koje mi ne trebaju, samo zato što su jeftine. Što reče @Lanikor imam ko zna koliko metara usb kablova i punjača, malo poklanjam, malo strateški raspoređujem tako da nikad ne razmišljam da li imam punjač sa sobom ili ne (kod kuće na par mesta, na poslu, kod oca, kod ženinih roditelja, kod njene babe, u rancu za laptop, u koferu - svuda kombinacija punjača sa 3 porta i 3 kabla), i još imam neotvorenih kablova 5-10kom. I opet ću kupovati kad nabavim sve što mi treba za smart home projekat.

Ajde ako ti nije problem slikaj kako si odradio to ispod prozora, i kako si sakrio napajanje. Razmisljam da radim nesto slicno pa cisto radi ideje.
I naravno ostavi link do napajanja ako valjaju. :)

Nazad
Vrh Dno