Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Toocki slušalice $2.52

I just found this on AliExpress:
US $32.60 | Toocki XA96 Earphone Bluetooth 5.3 Wireless Headphone Fast Charge Touch Control Earbuds HiFi Stereo Long Battery Sport Headset
Imaju i ove $3.56

US $24.92 | Toocki Gaming Wireless Earphones Bluetooth 5.3 Sport Headset TWS In-Ear Low Latency Waterproof Earbud With Microphone For iPhone
Hvala, kupeto oba :)

Kupovao sam dosta sa coinima pre, još 2013 sam počeo. Al' nisam kupovao na random nego isključivo šta mi treba. Sada naiđem na ovu temu i uđem da pogledam koliko imam, kad ono 10k coina obrisano, promenili politiku brisanja/čuvanja neiskorišćenih coina. Joj šta je moglo stvari da se kupi.

Znam ljude koji rade u državnim firmama i kupuju stvari preko coina, pa izbacuju na KP i prave dodatnu zaradu, kažu da im lepo ide...

Najbolji ulov mi je bio far za R6 koji sam platio 90$ a inače je koštao oko 280$ To se zove ušteda i dobro iskorišćeni coini

Jel vam i dalje te prve sluške za 2.52$, meni smanji najviše na 5.05$.

Jesam prisutan i kacim raznorazne popuste ali ne kupujem ja sve to 😄

Dokle god se novcicima i kuponima debelo satre cena, na tipa 10-20-30 RSD, to nije strasno, samo da se ne prima niko na "popuste" i "akcije".

Elem, 9.96$ uz kupon prodavca od 2$

US $37.98 | SoundPEATS T3 Pro Wireless Earbuds with Active Noise Cancelling Bluetooth V5.0 Multipoint Connection & 4 Mic 12mm Driver

Ajde poručio sam ove, da vidim kakve su, vidim da su ok komentari na internetu, da li ih neko sa foruma ima?

Jel vam i dalje te prve sluške za 2.52$, meni smanji najviše na 5.05$.
Imaš li dovoljno novčića?
Ja sam sve novčiće spiskao na gluposti, ostalo mi 805. Sad bar mesec dana samo skupljam. Ako (sluuuučajno) nekom treba još Toocki kablova, ovde je dobar popust

US $2.87 | Toocki PD 240W USB C to USB C Cable for MacBook Pro iPad Pro Samsung S20 S10 Quick Charger Type C Cable

Imam 8.5k još... Sigurno su malo poskupele, menjaju oni cene povremeno.

85% popust sa novčićima, ako nekom treba 😀

€2.36 | Hot High Quality Sata 3.0 High-Speed Stable Signal Transmission HDD/SSD Data Cable Widely Cpmpatible Strong PVC Flat Cable

80% popust

€2.83 | SSD HDD SATA 3.0 III Data Cable to SSD HDD Hard Disk Drive Cord Sata3 Straight Right Angle 6Gb/s for MSI Gigabyte Motherboard

Jedna lepa vest, ne znam da li je neka greska kod njih ili je konacno vraceno za stalno, ali trenutno prolaze Aliekspres kuponi sa ove akcije. Nisam nista kupio, ali je bez problema proslo kada sam isprobao, nije izbacilo poruku da nije primenjivo u nasoj zemlji i umanjena je cena

Da je srece da je prolazilo kada je bila godisnjica, imali su bas lepe popuste za skuplje stvari, kada se iskombinuje s kuponima

Moram da ti srusim sneska, samo ovi trenutni kuponi rade i vec su radili i prosla 2-3 puta, ti koji se najlepse kombinuju za velike akcije ne rade i dalje.

85% popust sa novčićima, ako nekom treba 😀

€2.36 | Hot High Quality Sata 3.0 High-Speed Stable Signal Transmission HDD/SSD Data Cable Widely Cpmpatible Strong PVC Flat Cable

80% popust

€2.83 | SSD HDD SATA 3.0 III Data Cable to SSD HDD Hard Disk Drive Cord Sata3 Straight Right Angle 6Gb/s for MSI Gigabyte Motherboard
Na ovo je greota bacati pare, svrati u bilo koji PC servis i dace ti SATA kablove na kilo

Da li je neko uzimao naočare za sunce, polarizovane neke ?

Polarizovane naočare za Sunce kupujem u radnjama ribolovačke opreme, van sezone.
Tamo se ozboljno bave tom problematikom, i kupci i prodavci.

Prilozi

• Screenshot_20250507_115704_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250507_115704_AliExpress.jpg
    169.4 KB · Pregleda: 107
Taj od 4 alli je za MK?

Nazad
Vrh Dno