Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Meni je prilikom ulaska u shop ponudio dva kupona i nakon tapa otvorio novi prozor gde sam pokupio ta dva kupona - stoje jedan iznad drugog. Vraćanje na coins sekciju i dobio redukovanu cenu.

Meni spušta 1$ na kupon i skida 819 coina.
Konačno: 0.42$
Screenshot_20250507_151510_AliExpress.jpg

Trebalo bi da napišete koliki vam je popust kroz coins. Ne daje svima isto, tu je i razlika u ceni. Kod mene je samo 36% i cena je oko $5.

Nije to to. U aliexpress coupons idu i coini. Neki bug je u pitanju. Kada ulazite na proizvod piše vam koliko skida % coina.

da, da 85%, nisam razumeo pitanje - radim i pratim forum pa mi je omaklo
Ima popusta i do 95% - trenutno ne, ali svi pamptimo kada smo kupovali (kao Makedonci) razne kabliće, punjače...

Trebalo bi da napišete koliki vam je popust kroz coins. Ne daje svima isto, tu je i razlika u ceni. Kod mene je samo 36% i cena je oko $5.
Kod mene je neki bag, na MKD sam, jednom pokazuje 36% a drugi put 85% kroz koine kad se izlogujem i uradim clear all data. Pošto nemam 800+ coina ne može da mi obracuna 0.42 €. Rečeno je samo da postoji neki bag ali ne i da Aliexpress kupon za ovo ne postoji

Poslednja izmena:
Kod mene je neki bag, na MKD sam, jednom pokazuje 36% a drugi put 85% kroz koine kad se izlogujem i uradim clear all data. Pošto nemam 800+ coina ne može da mi obracuna 0.42 €. Rečeno je samo da postoji neki bag ali ne i da Aliexpress kupon za ovo ne postoji
Evo da detaljno objasnim, iako vam je coin popust na 85% vi nemate dovoljno novcica da bi ste uzeli potpuni popust od 85%. To sto pise Aliexpress coupons -4.27$ nije u stvari kupon koji moze da se pokupi vec Aliexpress automatski podeli deo placen novcicima na dva dela: "-x$ coins" se uplacuje prodavcu u obliku novcica (da, prodavci mogu da zaradjuju novcice ovako) i "-x$ aliexpress coupons" koji pokrije platforma (ovde budu uracunati i kuponi koje aliexpress direktno salje, trenutno najmanji 3$ ispod 29$).
Tako da jedini nacin da kupite za ovu cenu je da imate dovoljno novcica za navedeni popust i da pokupite kupone iz radnje (store coupon)

@Scorch

Ja imam dovoljno novcica, pokupio store cupon, na MKD regionu sam, usao na link minut posto ga je kolega postavio i nisam uspeo da spustim popust ispod 36%, tj izaslo najnize oko 5 usd.

I ja poslušao ove savete, pa kupio ovaj "Tuki" za 42 centa. Najjeftinija stvar preko Alije ikada. Staviće nas na crnu listu:ROFLMAO:

Kako je krenulo, Kinezu ce na kraju da se isplati da posalje ovamo, celu turu smo mi uzeli 😄

Elem, je li uzimao neko kabl sa zamenjivim magnetnim glavama i kako mu se pokazao tokom vremena?

Uzeo bih prvenstveno zbog micro USB nastavka jer konektori eventualno stradaju pa je lakse da se ostavi glava u njima.

Ovaj su mi otkazali prosli put pa njega svakako gledam, mozda je uzeo neko

I just found this on AliExpress:
US $9.46 | Toocki 540 Rotating Magnetic USB Type C Cable Fast Charger for iPhone 12/X Xiaomi Micro USB Type-C Data Cable

Ja nešto ne verujem tim magnetskim nastavcima, nemam pojma.

Kako je krenulo, Kinezu ce na kraju da se isplati da posalje ovamo, celu turu smo mi uzeli 😄

Elem, je li uzimao neko kabl sa zamenjivim magnetnim glavama i kako mu se pokazao tokom vremena?

Uzeo bih prvenstveno zbog micro USB nastavka jer konektori eventualno stradaju pa je lakse da se ostavi glava u njima.

US $9.46 | Toocki 540 Rotating Magnetic USB Type C Cable Fast Charger for iPhone 12/X Xiaomi Micro USB Type-C Data Cable
Ja nisam hteo te sa zamenjivim glavama jer hoću da mi C konektor bude stabilan i da uvek ima dobar protok. Zato kupujem dooosta adaptera C na MicroUSB, baš iz razloga što im brzo odu oni pipci ispod i posle možeš da ga baciš jer ispadaju. Uređaji koji se pune na MicroUSB ne pune se brzo, pa za njih mi nije toliko bitan kvalitet konektora. Sad sam skoro kupio 5 malo "kvalitetnijih" sa kojima i transfer podataka radi dobro i 10 najjeftinijih samo za punjenje (možda radi i usb veza, nisam proveravao).

Imam 2 od no name brenda AUFU, 60w 7-pinski, magneti su veoma jaki i glave rotirajuce ali nisam bas pouzdan u njih. Mozda od poznatijih brendova i moze nesto kvalitetno da se nadje

Imam i dalje aufu magnet, iskreno sve radi odlicno, telefon drzi naopacke okrenut lagano, ne spada.
Ali veoma cesto dolazi do gubitka konekcije ako uzmes telefon pa se magnet dovede u nepravilan polozaj.
I mana je sto je konektor koji ostaje u telefonu iskreno prevelik, i nekad mi je nezgodan za drzanje jednom rukom
Ja koristim magnetni C samo kao zastitu od prasine...

Ovo ja koristim vec 4 godine, lepak odlicno drzi, a ne ostaju tragovi.
Bukvalno sam 2 iskoristio do sad, prebacujem sa telefona na telefon kad ga promenim.

@Lanikor
Koristim više od dve godine ovaj model na tri telefona i nikakvih problema nisam imao. Tad je taj jedini imao podršku za Realme/Oppo brzo punjenje. Kontakt je super, a dobro dođe, ako se slučajno zakači telefon dok je na punjaču (jedan od glavnih razloga zašto sam ga uzeo🙂). Jeste da malo viri, ali meni ne smeta, jer maska na telefonu prikriva lepo konektor. Bez maske je veći problem.

Nazad
Vrh Dno