Nije to to. U aliexpress coupons idu i coini. Neki bug je u pitanju. Kada ulazite na proizvod piše vam koliko skida % coina.
U NS ti niko neće dati ništa za džabe 😀Na ovo je greota bacati pare, svrati u bilo koji PC servis i dace ti SATA kablove na kilo
Kod mene je neki bag, na MKD sam, jednom pokazuje 36% a drugi put 85% kroz koine kad se izlogujem i uradim clear all data. Pošto nemam 800+ coina ne može da mi obracuna 0.42 €. Rečeno je samo da postoji neki bag ali ne i da Aliexpress kupon za ovo ne postojiTrebalo bi da napišete koliki vam je popust kroz coins. Ne daje svima isto, tu je i razlika u ceni. Kod mene je samo 36% i cena je oko $5.
Evo da detaljno objasnim, iako vam je coin popust na 85% vi nemate dovoljno novcica da bi ste uzeli potpuni popust od 85%. To sto pise Aliexpress coupons -4.27$ nije u stvari kupon koji moze da se pokupi vec Aliexpress automatski podeli deo placen novcicima na dva dela: "-x$ coins" se uplacuje prodavcu u obliku novcica (da, prodavci mogu da zaradjuju novcice ovako) i "-x$ aliexpress coupons" koji pokrije platforma (ovde budu uracunati i kuponi koje aliexpress direktno salje, trenutno najmanji 3$ ispod 29$).Kod mene je neki bag, na MKD sam, jednom pokazuje 36% a drugi put 85% kroz koine kad se izlogujem i uradim clear all data. Pošto nemam 800+ coina ne može da mi obracuna 0.42 €. Rečeno je samo da postoji neki bag ali ne i da Aliexpress kupon za ovo ne postoji
Nemam pojma, u store-u su bila dva kupona po 0.9 mada vidim da su ljudi u nastavku odgovoriliNigde ne mogu da nadjem AliExpress Coupons - 4,27
I meni tako bilo, sad obrisao cache na aplikaciji i proradilo..@Scorch
Ja imam dovoljno novcica, pokupio store cupon, na MKD regionu sam, usao na link minut posto ga je kolega postavio i nisam uspeo da spustim popust ispod 36%, tj izaslo najnize oko 5 usd.
Ja sam uzeo neke zenottic. Oko 10$ izasle, sta znam, ok su.Da li je neko uzimao naočare za sunce, polarizovane neke ?
Staviće nas na crnu listu![]()
Ja nisam hteo te sa zamenjivim glavama jer hoću da mi C konektor bude stabilan i da uvek ima dobar protok. Zato kupujem dooosta adaptera C na MicroUSB, baš iz razloga što im brzo odu oni pipci ispod i posle možeš da ga baciš jer ispadaju. Uređaji koji se pune na MicroUSB ne pune se brzo, pa za njih mi nije toliko bitan kvalitet konektora. Sad sam skoro kupio 5 malo "kvalitetnijih" sa kojima i transfer podataka radi dobro i 10 najjeftinijih samo za punjenje (možda radi i usb veza, nisam proveravao).Kako je krenulo, Kinezu ce na kraju da se isplati da posalje ovamo, celu turu smo mi uzeli 😄
Elem, je li uzimao neko kabl sa zamenjivim magnetnim glavama i kako mu se pokazao tokom vremena?
Uzeo bih prvenstveno zbog micro USB nastavka jer konektori eventualno stradaju pa je lakse da se ostavi glava u njima.
Ovaj su mi otkazali prosli put pa njega svakako gledam, mozda je uzeo neko
I just found this on AliExpress:
US $9.46 | Toocki 540 Rotating Magnetic USB Type C Cable Fast Charger for iPhone 12/X Xiaomi Micro USB Type-C Data Cable
![]()
Toocki 540 Rotate Magnetic USB Type C Cable For iPhone 12 X Xiaomi Fast Charger Micro USB Type-C Magnet Charging Cable Data Wire - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Imam 2 od no name brenda AUFU, 60w 7-pinski, magneti su veoma jaki i glave rotirajuce ali nisam bas pouzdan u njih. Mozda od poznatijih brendova i moze nesto kvalitetno da se nadjeKako je krenulo, Kinezu ce na kraju da se isplati da posalje ovamo, celu turu smo mi uzeli 😄
Elem, je li uzimao neko kabl sa zamenjivim magnetnim glavama i kako mu se pokazao tokom vremena?
Uzeo bih prvenstveno zbog micro USB nastavka jer konektori eventualno stradaju pa je lakse da se ostavi glava u njima.
US $9.46 | Toocki 540 Rotating Magnetic USB Type C Cable Fast Charger for iPhone 12/X Xiaomi Micro USB Type-C Data Cable
![]()
Toocki 540 Rotate Magnetic USB Type C Cable For iPhone 12 X Xiaomi Fast Charger Micro USB Type-C Magnet Charging Cable Data Wire - AliExpress
Imam i dalje aufu magnet, iskreno sve radi odlicno, telefon drzi naopacke okrenut lagano, ne spada.Kako je krenulo, Kinezu ce na kraju da se isplati da posalje ovamo, celu turu smo mi uzeli 😄
![]()
Ja koristim magnetni C samo kao zastitu od prasine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari