Šta je novo?

Alcatel 992D dualsim

evo pre 5-6 dana VIBER dobio nove verzije i moj 992 napokon radi normalno

Sada si miran. Sledeci put ako neces da download-ujes parametre cekaces isto tako jedno 2-3 minuta (posto mu je gps malo slabiji)

Ako hoces brzu proceduru,skines parametre,ukljucis 3g i to je to.

Uvek prvo pronalazenje satelita potraje malo duze,posle ide kao podmazano ;)

Stize mi iz mts-a za koji dan 992d pa bih uzimao neku futrolu. Sta mi preporucujete, koja se najbolje pokazala? Vidim da kod nas mogu da se nadju neke s-line i jekod...

Ja imam S-Line i super je, jedino sto nema gore taster za otkljucavanje za razliku od Jekoda. ;)

Jel ima neko da je probao obije? Najbitnije mi je da lijepo lezi u ruci dok je telefon u njoj, da ne klizi i slicno. Nekako se slika mi se cini da je s-line kvalitetnija ali eto nema taj otvor za gornji taster. Koliko to smeta u radu?

Glasam za Jekod, pre par dana sam nabavio za svoj OT-992D i savšreno leži, ne klizi, odlčan osećaj daje u ruci, ima otvor sa gornje strane što dosta znači jer je lakeš otključati telefon.Probao sa odmah i S-line i odlučio sam se za Jekod, lepša mi je i deluje bolje u ruci od s-line.

Porucio sam s-line, nekako mi izgleda sa slika ozbiljnije. Nadam se da nisam pogrijesio. Vidjecemo kad stigne...

nandroid backup stock fw-a
Kod:
https://mega.co.nz/#!MI0CGBIZ!UqRE0m-BVSP18zg8tdmjtmHld4g6Bie-_ZGf3actCFo

Jel ima neko da je probao obije? Najbitnije mi je da lijepo lezi u ruci dok je telefon u njoj, da ne klizi i slicno. Nekako se slika mi se cini da je s-line kvalitetnija ali eto nema taj otvor za gornji taster. Koliko to smeta u radu?

Ja sam se navikao i vise mi ne smeta. I nije tako tesko preko toga pritisnuti.. :D

poz ljudi.. Treba moji da uzmu neki Box paket, pa cale zapeo da uzme ovaj tel zbog dual sim-a, kakva su vasa iskustva do sad, jel normalno radi, prvenstveno zbog rama? Napominjem da on nije u fazonu FB i tako to, jedine app koje ce koristiti bice one za parking i mail.. :)

Cao narode, evo i ja sam usao u vas klub 992d :) Ovo mi je 1 android tako da mi je potrebno par saveta.. Kako da promenim tj stavim drugu melodiju za zvuk poruke. Baterry saver, koji je najbolji (imam default, tj sve mi je default na telefonu) i kakva su najbolja podesavanja. I ako imate jos nesto sto mislite da je potrebno svakom android telefonu slobodno preporucite. Unapred hvala ;)

Prvo, ne treba ti ni jedan battery saver!:p

Cao narode, evo i ja sam usao u vas klub 992d :) Ovo mi je 1 android tako da mi je potrebno par saveta.. Kako da promenim tj stavim drugu melodiju za zvuk poruke. Baterry saver, koji je najbolji (imam default, tj sve mi je default na telefonu) i kakva su najbolja podesavanja. I ako imate jos nesto sto mislite da je potrebno svakom android telefonu slobodno preporucite. Unapred hvala ;)

kada prebacis zeljenu melodiju u telefon pronadji je u fajl-menadzeru na mem.-kartici i kopiraj u memoriju telefona isto u fajl-menadzeru samo u folder NOTIFICATIONS

posle toga udjes isto gde su sve melodije za poruke bice i ta koju si prebacio sa ostalima

Jel moguće da je telefon opet nestao u MTS-u?
Nije prošlo ni nedelju dana kako je stigao.

Izgleda da jeste posto su ga digli sa sajta... Ja moj porucio u ponedeljak, izgleda da sam u'vatio posljednji voz. :d Tad su mi rekli da ce mi stici za 2,3 dana, najvise 4. Tako da ga ocekujem sutra, najkasnije prekosutra.

imate ga na webshopu, znajući ih to je par komada, pa nek požuri ko je hteo :)

Danas zvao mts da vidim stize li mi telefon, kad operaterka kaze da telefon jos nije ni poslat! Ja reko' molim! Kaze eto izvinite imam veliku guzvu, evidentirani ste ali jos nismo stigli da vam ga i posaljemo!. Strasno... A porucio sam ga u ponedeljak. Kakvi su ne bi me cudilo da mi ga dostave za 10 dana, a kad sam ga porucivao receno mi je da ce stici za 2,3 dana, najkasnije 4.

Danas zvao mts da vidim stize li mi telefon, kad operaterka kaze da telefon jos nije ni poslat! Ja reko' molim! Kaze eto izvinite imam veliku guzvu, evidentirani ste ali jos nismo stigli da vam ga i posaljemo!. Strasno... A porucio sam ga u ponedeljak. Kakvi su ne bi me cudilo da mi ga dostave za 10 dana, a kad sam ga porucivao receno mi je da ce stici za 2,3 dana, najkasnije 4.

Прочитај мој одговор у теми о 50% попуста на МТС претплату.

Novi clan na 992D, prosle nedelje stigo, uz box, imali samo beli, onaj crveni meni lepsi al ni ovaj nije los, lep dizajn, brz tel, sve za sada radi ok, prilicno glasan kad je podesen na "outdoor", za ove novce sasvim solidan tel, nije ko htc i sl, al oni sa slicnim hardverom 3-5 puta skuplji, kolko sam naso na netu, staklo nije "gorila", pa jurim futrolu [mada sam imao "Nexus one" sa "gorilom" al sam uspeo dobro da ga razvalim] pa sad finansije zahtevaju nesto jeftinije, al po prvim utiscima, jako sam zadovoljan, kod nas najbolji odnos cena/kvalitet, jos da se pojave dobri romovi pa da nas vidi bog 8DD.

Javio mi se problem na ovom telefonu. Zapravo, ne meni ali nije bitno. Problem je postojao od početka ali osoba koja koristi telefon nije koristila lendskejp mod za pisanje poruka.
Gornja strana ekrana je "pomerena". Telefon registruje dodir oko 1cm ili više ispod originalnog mesta i to se dešava sa strane ekrana gde se nalazi kamera. Dodir radi pošto se roletnica sa podešavanjima može spustiti ali prilikom kucanja javlja se ova pomerenost.
Pretpostavljam da ekran nije dobro kalibrisan. Da li ima neko rešenje za ovaj problem? Gde se uopšte može pristupiti kalibraciji ekrana? Da li je u pitanju hardverska greška? Fabričko resetovanje nije rešilo problem.

očajan digitizer kao što sam prvog dana rekao. dešava mi se nešxto slično.

Ne znam jel bi nam ovi iz mtsa dali drugi telefon ako bi reklamirali ovaj i pozvali se na digitizer..

Javio mi se problem na ovom telefonu. Zapravo, ne meni ali nije bitno. Problem je postojao od početka ali osoba koja koristi telefon nije koristila lendskejp mod za pisanje poruka.
Gornja strana ekrana je "pomerena". Telefon registruje dodir oko 1cm ili više ispod originalnog mesta i to se dešava sa strane ekrana gde se nalazi kamera. Dodir radi pošto se roletnica sa podešavanjima može spustiti ali prilikom kucanja javlja se ova pomerenost.
Pretpostavljam da ekran nije dobro kalibrisan. Da li ima neko rešenje za ovaj problem? Gde se uopšte može pristupiti kalibraciji ekrana? Da li je u pitanju hardverska greška? Fabričko resetovanje nije rešilo problem.

Nemama ovaj problem na svm OT-992D, baš sam sad probao kada sam pročitao ovaj post, ali problem se kod mene uopšte ne manifestuje, sve savršeno radi. Mislim da bi trebo da reklamiraš telefon, jer očigledno se ne dešava na svim primercima telefona.

Nemama ovaj problem na svm OT-992D, baš sam sad probao kada sam pročitao ovaj post, ali problem se kod mene uopšte ne manifestuje, sve savršeno radi. Mislim da bi trebo da reklamiraš telefon, jer očigledno se ne dešava na svim primercima telefona.

Не дешава се на свим. Имао сам прилику да пробам три друга комада укључујући и мој и заиста немам никаквих проблема. Дешава се ово и на скупљим телефонима.

dešava se na svim, to potpisujem samo se možda nekom desi u trenutku kad ne može to da primeti jer se ne dešava uvek. imam iskustva sa tim još iz vremena zte bladea i srećom ovde to bar (za sada) nije znak kompletnog crkavanja digitizera.

Danas mi konacno stigao fon, sa njega se javljam. :D

dešava se na svim, to potpisujem samo se možda nekom desi u trenutku kad ne može to da primeti jer se ne dešava uvek. imam iskustva sa tim još iz vremena zte bladea i srećom ovde to bar (za sada) nije znak kompletnog crkavanja digitizera.

Ne znam o čemu govoriš. U pitanju je trajna nefunkcionalnost uređaja i isti je odnešen na servis.

pričam o tome da digitizer maši ono što je stisnuto za nekih 1cm ali ne uvek. najlakše se primeti recimo pokušavajući da stisneš a na nekoj tastaturi. u mom slučaju paljenje i gašenje ekrana ili ponekad i samo rotacija u landscape rešava problem na n vremena dok se opet ne pojavi.

Nazad
Vrh Dno