Šta je novo?

Alcatel 992D dualsim

Moguce da sam to propustio. Ma generalno ovaj fon sam zamenio bas brzo(2 i po meseca) jer me je nedostupnost custom rom-ova skroz odbila od njega. Ipak je najbolje uzimati telefone sa proverenim SoC-ovima jer MTK ima uzasnu podrsku.

Sta znam, meni je bio ok, za nekog ko nece da fleshuje, rootuje i sl. skroz dobar telefon. Sad koristim htc sa giga rama i jacom grafikom/procesorom sa jb i sensa 5 ui i telefon mi deluje sporije od 992d...

Sta znam, meni je bio ok, za nekog ko nece da fleshuje, rootuje i sl. skroz dobar telefon. Sad koristim htc sa giga rama i jacom grafikom/procesorom sa jb i sensa 5 ui i telefon mi deluje sporije od 992d...

I meni se sadasnji fon vukao sa touchwizom. CM resio problem ;)

Da li je moguce da mi tako malo traje baterija, u proseku punim 2 puta na dan. Danaj je otisla za manje od 5 sati, za to vreme bio je sat vremena na wifi, 3 ipo na mobilnom netu, ekran je radio sat i 15 min, sat vremena slusan radio, 15 min pesme, 5 min razgovora, i 3,4 poruke (da napomenem i 2 sim kartice su u telefonu). Ja nesto mislim da za to vreme bas i ne bi trebala da se isprazni baterija. A od kad koristim intenzivnije whats up, viber, facebook mesenger koci dosta zato sto ima malo rama. Mislim da je vreme za menjanje, odradio je svoje :)

Probaj hard reset, ili nadji nekog drugara sa istim telefono pa zamenite baterije. mozda je nesto drugo u pitanju. Moj sin koristi ceo dan sa jednim punjenjem.

A mogao je i meni pre skoro ceo dan, manje sam koristio net, max sat vremena, gasio ga kad mi ne treba, pola sata razgovora, dvadesetak poruka... A sad net ne gasim, a eto azurira 2 majla, vremensku prognozu, fejs, mesenger, whats up, viber... pa ne znam da li ga previse koristim, koliko sa ovakvom upotrebom traje na drugim telefonima...

BBS pa vidi koliki je awake time. Mora duze da traje, osim ako nesto ne drži wake lock.

Instaliraj better battery states i koristi telefon do pred punjenje. Zatim pokreni bbs, namesti kao na slici i uporedi awake i screen on.

u7esupu4.jpg

Ako postoji baš velika razlika baterija je ok, i neka aplikacija pravi problem.

7 sati ekrana??? :what::what::what:

Štedljiv telefon. :-D

Oko 8h je bilo na kraju, mada nešto sam prehlađen, ceo dan u sobi tako da osvetljenje nije previše forsirano (doduše stalno je na auto).

Bilo kako bilo, opet je odlican rezultat :) Verujem da moze da izdrzi 4h ovako kad je radni dan (3g, jace osvetljenje) na 24h uptime?

Au, odlicno. Ja sam jedva 3h izvlacio s njim :d

Ovo je htc one sv, na 992 mi je autonomija bila dosta lošija.

@Dj Tako nekako. Ceo dan 3g, auto osvetljenje, uključena sinhronizacija i uveče ostane 20%. Odlično za bateriju od 1800mAh.

Poslednja izmena:
Auuu ja mislio da je ovo 992 :) Prevario si me :d tj mislio sam da je SS od 992, posto si stavljao u ovoj temi :)

Danas za 2 sata u stanju mirovanja baterija otisla sa 100 % na 71%, sad sam snimio BBS, punim tel pa cu pratiti stanje.

Danas za 2 sata u stanju mirovanja baterija otisla sa 100 % na 71%, sad sam snimio BBS, punim tel pa cu pratiti stanje.

I na mom 992 je pobrljavila baterija u poslednjih mesec dana. Samo od jednom, preko noći bukvalno je poludela. Nisam mogao da izvučem ni sat i po SoT a tokom noći (u sleepu) je gutao i po 70%. Planiram ovih dana da odem do mts-a da mi daju novu bateriju i da prodam *****

Моја батерија се још држи, за пола године није показала да планира да скраћује радно време. ;) Не користим телефон превише пошто обично имам још неки па расподелим, нису ми укључени непотребни сервиси а још сам му и подесио да се гаси око поноћи и укључи у 8 ујутру па зато и траје 3-5 дана.

Sad mi je kao solidno trajala baterija od kad sam ga napunio, mada sam ga i malo koristio, evo slike iz onog programa... Pa ko moze malo bolje da mi protumaci
Screenshot_2013-12-12-02-40-39.png

Poslednja izmena:
Nešto drži wake lock. Imas na forumu temu better battery states, pogledaj kako da napraviš log pa okači jedan da vidimo šta je problem.

Dal postoji CWM za 992d koji se instalira iz njegovog osnovnog recoverya ( PC neprepoznaje telefon pa ako moze na ovaj nacin ).

Recovery, vise sam zaboravio dal je twr ili cw, mada nije ni bitno. Uglavnom, imas recovery ovde na temi. Kopiras ga u root SD kartice, preimenujes u recovery i onda instaliras sa ovom aplikacijom.

Društvo, jedno pitanje. Otišao mi je digitizer na 992d. Vidim nisu skupi na aliju pa me interesuje jel me može neko uputiti ka uputstvu kako ga zameniti. Nisam nista korisno uspeo da nađem na netu.

Nazad
Vrh Dno