Jel ima neko da je probao obije? Najbitnije mi je da lijepo lezi u ruci dok je telefon u njoj, da ne klizi i slicno. Nekako se slika mi se cini da je s-line kvalitetnija ali eto nema taj otvor za gornji taster. Koliko to smeta u radu?
Cao narode, evo i ja sam usao u vas klub 992dOvo mi je 1 android tako da mi je potrebno par saveta.. Kako da promenim tj stavim drugu melodiju za zvuk poruke. Baterry saver, koji je najbolji (imam default, tj sve mi je default na telefonu) i kakva su najbolja podesavanja. I ako imate jos nesto sto mislite da je potrebno svakom android telefonu slobodno preporucite. Unapred hvala
![]()
Naravno 992D za klasu bolji od G300![]()
Danas zvao mts da vidim stize li mi telefon, kad operaterka kaze da telefon jos nije ni poslat! Ja reko' molim! Kaze eto izvinite imam veliku guzvu, evidentirani ste ali jos nismo stigli da vam ga i posaljemo!. Strasno... A porucio sam ga u ponedeljak. Kakvi su ne bi me cudilo da mi ga dostave za 10 dana, a kad sam ga porucivao receno mi je da ce stici za 2,3 dana, najkasnije 4.
Javio mi se problem na ovom telefonu. Zapravo, ne meni ali nije bitno. Problem je postojao od početka ali osoba koja koristi telefon nije koristila lendskejp mod za pisanje poruka.
Gornja strana ekrana je "pomerena". Telefon registruje dodir oko 1cm ili više ispod originalnog mesta i to se dešava sa strane ekrana gde se nalazi kamera. Dodir radi pošto se roletnica sa podešavanjima može spustiti ali prilikom kucanja javlja se ova pomerenost.
Pretpostavljam da ekran nije dobro kalibrisan. Da li ima neko rešenje za ovaj problem? Gde se uopšte može pristupiti kalibraciji ekrana? Da li je u pitanju hardverska greška? Fabričko resetovanje nije rešilo problem.
Nemama ovaj problem na svm OT-992D, baš sam sad probao kada sam pročitao ovaj post, ali problem se kod mene uopšte ne manifestuje, sve savršeno radi. Mislim da bi trebo da reklamiraš telefon, jer očigledno se ne dešava na svim primercima telefona.
dešava se na svim, to potpisujem samo se možda nekom desi u trenutku kad ne može to da primeti jer se ne dešava uvek. imam iskustva sa tim još iz vremena zte bladea i srećom ovde to bar (za sada) nije znak kompletnog crkavanja digitizera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari