pričam o tome da digitizer maši ono što je stisnuto za nekih 1cm ali ne uvek. najlakše se primeti recimo pokušavajući da stisneš a na nekoj tastaturi. u mom slučaju paljenje i gašenje ekrana ili ponekad i samo rotacija u landscape rešava problem na n vremena dok se opet ne pojavi.
10% i nije bug. gasi senzor da bi štedeo struju. osvetljenje onda bude na koliko je bio podešen slajder pre čekiranja auto-brightness opcije. a ako si je uključio preko notification toggles, korak pre auto-brightnessa je bio 100% i zato blještiP.S. Telefon ima jedan zanimljiv bag. Kada je osvetljenje podešeno na automatski i kada se baterija isprazni ispod nekog malog procenta (mislim da je 5%) telefon nabije osvetljenje, čini mi se, na maksimum. Nije baš pogodno za čuvanje baterije.![]()
instaliraj DiskUsage pa pročešljaj memorije.Jel neko zna koliko telefon ima tacno memorije za sniamanje (ne ram). Ja sam gledao u specifikacijama 4 giga integrisane, a od toga dostupno 1.4giga. Ubacio sam jos i 2 giga mircro sd karticu i nesto malo instalirao na nju. Telefon mi sada pokazuje da mu je dostupno samo 160mb??? a na kartici oko 1 giga. Sve sto sam instalirao je desetak aplikacija po 3-4 mb i jedno 30-ak slika. Gde je tolika memorija i sta ju je zauzelo. u cemu je caka???
Evo ovako, ne mogu da verujem da svi kukate na def. kameru a da niko nije usao u podesavanja, najbolje ce Vam slike praviti bas njegova kamera, a taj sum o kome pricate je sharpness, smanjite ga na low, saturation povecajte na high, contrast na high ili medium...ostalo ne dirajte i slikajte sada...Problem kod kamere je slab blic...ili to ili sto je neko rekao da ne okida u trenutku najvece osvetljenosti...Poslao sam pitanje na XDA nekom liku koji je taj problem resio na Xperii, ali telefon mora da bude rootovan za to...Sve ostalo vezano za ovaj model je po meni super, nikada nisam imao problema sa RAM memorijom a imam brdo instaliranih igrica koje rade, kao i brdo programa...Telefon je dosta lepsi od 997 i to ce svi reci koji objektivno gledaju...najpre ko nema ni jedan ni drugi...Nov 997 kosta 184€, a 992D nema ispod 200€...Toliko o ponudi i traznji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari