Šta je novo?

Fujitsu klima uređaji

Prvi mjesec da sam mjerio samostalni rad isključivo jednog invertera 12KMCC za cijeli moj dio kuće, prvi sprat 24 stepena, 2. sprat 22-22,5 je održavala, 88 m2 kuća, dvije etaže.
Zaokružiću potrošnju na veći broj, dakle 130 kW za mjesec, iliti sa pdvom i mrežarinom 26 KM električne energije ili 3,3 vreće (cca 2-3 dana) peleta za cijeli oktobar.

Juče prodao 26 vreća peleta koji mi stoji već 4 godine, eto keša za sezonu invertera, cirkularna ekonomija 😂 😂 😂 😂 😂

@marko Jel mozes molim te da mi izmeris sirinu, visinu i dubinu unutrasnje 12KHCAN? Nisam je otpakovao, a nasao sam dva neka podatka.

Izgleda da sam se zeznuo, necu imati gde da je okacim…

Prvi mjesec da sam mjerio samostalni rad isključivo jednog invertera 12KMCC za cijeli moj dio kuće, prvi sprat 24 stepena, 2. sprat 22-22,5 je održavala, 88 m2 kuća, dvije etaže.
Zaokružiću potrošnju na veći broj, dakle 130 kW za mjesec, iliti sa pdvom i mrežarinom 26 KM električne energije ili 3,3 vreće (cca 2-3 dana) peleta za cijeli oktobar.

Juče prodao 26 vreća peleta koji mi stoji već 4 godine, eto keša za sezonu invertera, cirkularna ekonomija 😂 😂 😂 😂 😂
Sa toj jednom klimom si grejao dve etaze od 88m2? Ja sam sa 14kmcd u 60m2, u pitanju je sprat kuce, za mesec dana potrosio 180kw.

Da samo 12KMCC, ali je dominantno južna orjentacija mog dijela objekta, bilo je dosta sunčeve energije preko dana...

Kod mene donji sprat 80 kvadrata ukupno. Vecinom radila 18kmta grejala ceo sprat samo kad minusi bili a ja ih na zalost imam dosta nocu kad je u Gradu 5-6 stepeni kod mene oko 0le tad se palila Hiseanse Nordic. 18kmta 250kw a nordic 50kw. Kuca nema izolaciju zida samo tavan. I gore se ne greju sve sobe pa ima i tu gubitaka.

@marko Jel mozes molim te da mi izmeris sirinu, visinu i dubinu unutrasnje 12KHCAN? Nisam je otpakovao, a nasao sam dva neka podatka.

Izgleda da sam se zeznuo, necu imati gde da je okacim…

Moje mere
Dužina gornji deo 93.5, donji 91.5 i zadnji deo koji ide na zid
Visina 29.5
Dubina 27cm

Ovo su zvanične dimenzija sa dokumenta koji ide uz klimu

1000017539.jpg

Nazad
Vrh Dno