Za prijavu stanja putem aplikacije, jesteДа ли је неопходно и фотографисање стања
Jeste i to je zapravo najskuplja stvarДа ли је неопходно и фотографисање стања?
Kako te nije mrzelo da staviš kameru samo da bi uhvatio 2 slike mesečno?Na osnovu slike, stanje brojila koje je prikazano izgleda kao:
11336 kWh
Prikaz je nešto zamućen, ali broj se može jasno očitati. Ako ti treba pomoć sa tumačenjem tarifa (T1, T2 itd.), slobodno pošalji dodatne slike ili pitanja.
Ne rade nedeljom.Teebalo bi da se stanje može prijaviti bez aplikacije na broj 0800 360 300.
Moraš slikati oba brojčanika i upisati cifre. Dobićeš obračun kao jednotarifno.aj da pitam, za jednotarfino merenje, al sa brojilom sa dva brojčanika, brojčanik 2 je uvek isti i sistem će automatski prepoznati da je u pitanju jednotarifno. međutim, kad upišem podatke i kliknem na 'pregled prijave', sistem ga prepoznaje kao dvotarifno brojilo (što tehnički jeste). hoću imati problema ili bez obzira što to piše, uradiće mi jednotarifni obračun?
da, da, to je okej, nego me samo buni što piše da je brojilo dvotarifno, pa da ne bude i dvotarifno merenje. al, neće, nadam se. hvala.Moraš slikati oba brojčanika i upisati cifre. Dobićeš obračun kao jednotarifno.
da, da, to je okej, nego me samo buni što piše da je brojilo dvotarifno, pa da ne bude i dvotarifno merenje. al, neće, nadam se. hvala.
Pre aplikacije sam uvek slao fotke na Viber mom čitaču. Dugo sam mu slao SMS i onda je on jednom permutovao cifre, napravio komplikaciju, koju je sam i rešio, na moju prijavu, jer sam rekao da neću platiti račun u iznosu visegodisnje potrošnje "pa nek se odbija vremenom". Posle toga, fotke na Viber. Godinama u nazad.Небулоза класична, ништа неочекивано нажалост. Беспотребно траћење ресурса, не би ме чудило да неко после прегледа те фотографије и пореди стање.
I meni kad proveravam preko web-a piše da stanje nije poslato. Ali kad proverim preko aplikacije izbaci da je prijava uspešno poslata. Neki njihov bag verovatnoedit: još jedna stvar, kad u polje za proveru uspešnosti poslate prijave kucam ed broj ili br. mernog mesta, piše da prijava nije poslata, iako mi je pisalo da je evidentirana kad sam poslao.
Cesto nisam tu tim danima, a imam kameru viska ionako@ikac2000
Za tvoje brojilo kaže:
Kako te nije mrzelo da staviš kameru samo da bi uhvatio 2 slike mesečno?![]()
e, hvala ti, tako sam i mislioI meni kad proveravam preko web-a piše da stanje nije poslato. Ali kad proverim preko aplikacije izbaci da je prijava uspešno poslata. Neki njihov bag verovatno
Kako znati da li se brojila očitavaju daljinski?
Na digitalnim stavke mogu da se listaju na tasterima na brojilu (kod mene je moglo na EWG pre ovog prozjumer modela, njega nisam za sad dirao jer se vidi sve, nov je ormar iz prošle godine, Control & Meter je valjda marka).Jeste i to je zapravo najskuplja stvar
Em moraš ručno unositi em slikati stanje a stanje na brojilo se vrti otprilike svakih 10sek tako da ti treba sigurno ceo minut da stojiš ispred brojila i slikama u pravom trenutku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari