Legendo 😄😄😄kako onda oni misli da očitavaju daljinski posle 22h kada krene niža tarifa?![]()
Upravo to sam mislio. Svako digitalno brojilo koje sam ja imalo prilike do sad da vidim funkcioniše isto: vrti u beskonačno istim redosledom jednu po jednu informaciju i menja šta prikazuje na svakih nekoliko sekundi.nego se indikator vrti, kad stigne na nižu slikaš, kad stigne na višu slikaš.
E do mojega.
Mora da se onda tempira vreme, totalna budalaština, onda ta brojila ne vrede ničemu, kako onda oni misli da očitavaju daljinski posle 22h kada krene niža tarifa?
Ne dam ja svog Iskra-ša.![]()
Bas tako, kod mene je ormaric na ulici, zakljucan je kljucem i tim trouglastim, tj trouglasti nije zakljucan ali kljucem jeste. Nemam kljuc, a taj prozorcic je pozuteo i zamaglen, nista se ne vidi unutra.Verujem da lokalni bravari vec imaju te kljuceve, kod nas u ulici su delili kljuceve od donje plastike da mozemo sami osigurace da podignemo, od samih vrata samo citaci imali. Srec u nesreci nas ormaric baran nekoliko puta jer je nisko na banderi psotavljen pa su mu vrata otpadaju i lako se otvaraju
Kako ovi iz EPSA misle da ljudi citaju ako nemaju kljuceve a oni sami da rezu id ele nece hteti a one platike su od vrmenskih uslova skroz matirale i nemoguce je citati, vidim da ce lokalni bravari da imaju posla narednih meseci.
KLjuc obezbedjen, problem resen.Ja sam to i uzeo kao rezervnu opciju ukoliko ne pribavim kljuc, vodena smirgla pa polir pasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari