Okej si prosao sa tim punjacem, i ja sam gledao isti model, ali se popusti menjaju iz sata u sat, najnize sto sam nasao je za oko 1100 din i propustio sam.Stigao ovaj punjač:
I just found this on AliExpress:
US $41.45 | Essager 100W GaN USB Type C Fast Charger PD QC Quick Charge 4.0 for iPhone 14 13 12 Xiaomi MacBook
![]()
Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Puni samsunge po max brzini, ne greje se previše. Meni znači jer ima više izlaza što nisam mogao naći kod nas po iole prustojnoj ceni.
Samo i dalje ne mogu da provalim od čega zavisi cena. Svaki put druga cena.
Ja sam ga platio oko 1500din, očigledno nisam iskusan s tim fazonima coins, mkd itd.
Algoritam je stalno menja u skladu sa par desetina faktora, da li si već otvarao taj proizvod, koji je dan, koje je doba dana, iz koje si države, itd itd.Samo i dalje ne mogu da provalim od čega zavisi cena. Svaki put druga cena.
Odličan,Imam 2 komada već duži vremenski period.Stigao ovaj punjač:
I just found this on AliExpress:
US $41.45 | Essager 100W GaN USB Type C Fast Charger PD QC Quick Charge 4.0 for iPhone 14 13 12 Xiaomi MacBook
![]()
Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Puni samsunge po max brzini, ne greje se previše. Meni znači jer ima više izlaza što nisam mogao naći kod nas po iole prustojnoj ceni.
Samo i dalje ne mogu da provalim od čega zavisi cena. Svaki put druga cena.
Ja sam ga platio oko 1500din, očigledno nisam iskusan s tim fazonima coins, mkd itd.
Toocki ne podrzava brzo punjenje na Xiaomi, za Baseus ne znam.Trebalo bi da imam Baseus od 65w i Toocki od 67w, ne koriste se. Pa mogu da prođu onda kad želim sporije punjenje.
Ništa, gledam onda ovde original za brzo punjenje. Hvala na savetu.
Ja genelralno poklanjam porodici i kolegamamoze jedno pitanje, sta radite sa svim tim punjacima i kablovima?
Imaju viska love, a ne znaju sta ce. I ja sam na dva punjaca, i probao sam pre par dana da porucim koji kablic da vidim sta je tu toliko zanimljivo, i sem iscekivanja... i dalje mi nije jasnojedan za travel i jedan kuci, i gledam pa mi nije jasno cemu toliko
Ih pa ti se razmećeš! Nas četvoro u kući, a dva punjača, ostali pocrkali ili se pogubili. Sad naručih sa Alija 3 komada da svako ima svoj i jedan u rezervi kad neki crkne.kool
ja ono imam dva punjaca i dva kabla
jedan za travel i jedan kuci, i gledam pa mi nije jasno cemu toliko
Da se nadovežem, stigao mi ovaj kabl. I opet ne puni kako bi trebao.. Iako stoji u opisu da puni brzo Redmi Note seriju (11 pro u mom slučaju).Znaci meni bi ovakav završio posao (Redmi Note 11 Pro 5g)
https://a.aliexpress.com/_EvAkgRk
Uz coinse 350 rsd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari