Šta je novo?

USB kablovi i punjači - Aliexpress i Temu

meni su se silikonski dosta lose pokazali... vrlo brzo im puca silikon i izlaze zice... Ja gledam uglavnom te tekstilne da uzimam...

Kroz novčiće, discount finder, Meni piše 25%, ali je cena 10.71usd.

Ja nikako ispod 9.27$ ne uspevam pustiti.

I kakav je generalno Toocki? Jel isplativo ulaganje u njihove proizvode?

Verovatno su promenili popust u 9h, kada se resetuje dan, i kod mene je sad samo 26%.

Prilozi

• IMG_4621.jpeg
    IMG_4621.jpeg
    201.1 KB · Pregleda: 40
Planiram da napravim u komodi "stanicu za punjenje" ženine foto-opreme. Imaću jedan produžni kabl sa nekoliko utičnica, i planiram da napravim mesto da puni sve to u komodi. Potrebno je da ima 5-6 portova punjač, po mogućnosti po nekoliko usb a i usb c kako bih nastavio da koristim njihove kablove. Brzina je apsolutno nevažna, 5W po portu je sasvim ok, ali da bude pouzdan uređaj. Koristiće se jedan ili dva dana sedmično, bez prevelikog opterećenja. Takođe i veličina nije problem, može da bude veliki uređaj, ima dovoljno prostora u komodi. Opterećenje svakog je verovatno i limitirano na 5W, tako da je realno potrebno 30-40W, ali neka bude i više da ne bi radio na svom maksimumu punjač. Da li neko ima preporuku? Ili da gledam nešto relativno random spram ocene i broja kupovina?

Ima Rocoren bas takvih punjaca kakve on trazi, a uvek je tu i opcija da uzme neki Baseus ili Toocki 3 u 1 i 4 u 1 kabl i da vuce sa istog porta posto su mali potrosaci.

Ima milion varijanti, varijanta od 100W je oko 24$ sa trenutnim sakatim popustima sa novcicima, bez nekog eventualnog koda ili vaucera

I just found this on AliExpress:
US $46.65 | Rocoren 200W 6 ports GaN Fast Charger Desktop Charger Portable Power Station USB Type C Charger For iPhone 16 15 Pro Max Samsung

US $54.38 | Rocoren 100W USB Charger Type C PD Fast Charging Multiple 6 Ports Desktop Charger Station For iPhone 14 13 Pro Xiaomi POCO

US $97.96 | Rocoren 340W Desktop Charger 8-Port PD QC PPS USB Type C Charging Station 100W GaN Fast Charger For iPhone Xiaomi POCO MacBook

Plašim se da je 4 porta malo. Mogao bih uzeti 2x 3-port Toocki za po par dolara, ali bih voleo neko komfornije rešenje (sa jednim uređajem lepo rasporedim sve i sve ima svoje mesto). Nisam viđao ranije te kablove 3 (4) u 1, pogledaću i to. Ovi Rocorren sa 6 portova bi takođe mogli biti ok, viđao sam ih ali ne znam koliko su pouzdani, @Lanikor da li su ok? Naročito za male potrošače?

Da li ima npr 3 u 1 kabl, C sa jedne strane, a sa druge strane 3 kom C kraja. Većinom vidjam micro plus lightning plus C, a sem C mi nista ne znaci.

Plašim se da je 4 porta malo. Mogao bih uzeti 2x 3-port Toocki za po par dolara, ali bih voleo neko komfornije rešenje (sa jednim uređajem lepo rasporedim sve i sve ima svoje mesto). Nisam viđao ranije te kablove 3 (4) u 1, pogledaću i to. Ovi Rocorren sa 6 portova bi takođe mogli biti ok, viđao sam ih ali ne znam koliko su pouzdani, @Lanikor da li su ok? Naročito za male potrošače?
Ok su, imaju dobre punjace

Da li ima npr 3 u 1 kabl, C sa jedne strane, a sa druge strane 3 kom C kraja. Većinom vidjam micro plus lightning plus C, a sem C mi nista ne znaci.

Takvi kablovi, C na 4xC se dobiju uz one AAA i AA punjive baterije, ali nikada nisam testirao koliko brzo zapravo pune. I baš su mnogo kratki. Ne bi stala 4 ozbiljna uređaja pored njih.

Imam punjac od 120W, sa 3 C i 2 Usb A izlaza. Pošto mi je na tome nakacen jedan C na C, jedan lightning na C, magsafe punjač na C za sat, magsafe punjač za telefon na A i jos jedan punjač za sat na A, treba mi bukvalno za još 2 kabl mesta na C, a nisam našao ništa kvalitetno da bih mogao da uzmem.

Kod mene je 6.05$ od 1.8m
Inace prosli nije ni stigao,zvali me iz poste da je kutija otvorena pa davao izjavu jos...

U naslovu teme stoji Aliexpress i Temu ali ne videh nijedan link ili preporuku za Temu. Da li to znači da ne treba kupovati na Temu?

I kablovi i punjaci su jeftiniji na AE , plus smo
"proresetali" ponudu i trudimo se da izbegavamo gomilu krsa.
@The Filozof

Nije los taj Essager , ali NIJE 54W , tj ni u jednoj kombinaciji po specifikaciji ne daje preko 30W

U naslovu teme stoji Aliexpress i Temu ali ne videh nijedan link ili preporuku za Temu. Da li to znači da ne treba kupovati na Temu?

Recimo taj punjač za kola, kupio sam na Temu dva komada, oznake 90w i 100w.

Ovaj 90 sam probao do 33w, a ovaj sa oznakom 100w isti uređaj ne može brže od ako se dobro sećam 12w.

Anker opet može po ok ceni da se kupi, $3.93 za 1.8m. Malo skuplji nego pre 20 dana.

US $16.74 | Anker USB-C to USB-C 240W Cable Nylon Braided Flash Charge Transmission USB C to USB C Cable For iPhone 15 Pro HUAWEI Samsung
Ovaj link, ovo provereni store?

Naručilo je više ljudi sa foruma od istog prodavca. Trebalo bi za par dana da mi stigne pošiljka.

Nazad
Vrh Dno