Šta je novo?

USB kablovi i punjači - Aliexpress i Temu

Da li postoji usb hub gde bi imao barem jedan port type C?
Znaci kabal da je usb A i "izlazi" usb A + 1 type C.

Takav mogu i ja jeftino da ponudim :D

Ako uzimate tako nesto proverite listu kompatibilnih modela. Sta nije na listi racunajte da nece raditi..

Po meni sigurnije ici na Ugreen, Baseus, Troocki, Essager sta postoji.

TC Galerija, po širini izloga, neće biti mali lokal.

20250215_185453.jpg

Biće tu svega i svačega, osim punjača i kablova.....samo cene da vidimo

Sa ovim Asometech 65W punjačem mi bez problema radi brzo punjenje na Samsungu A55, isto kao sa originalnim punjačem, uz neki Essager kabl od 2m...
Čisto da verifikujem ako nekog zanima.

I just found this on AliExpress:
€31.05 | ASOMETECH GaN USB Type C Charger 65W 45W PPS PD QC4.0 Quick Charger For Macbook Laptop IPAD Tablet iPhone 14 Samsung S23 Ultra

Meni je uvek sa alija upitno da li je to original. Može da piše svašta ali otkud da znam da je to baš taj brend

kad je već otvorena tema koji su provereno dobri brednovi, znam za ugreen, anker, baseus
to bi moglo i u prvi post da se ubaci

Xiaomi cene su prihvatljive ,da sacekamo otvaranje verovatno ce biti neka akcija ,za guranje ...

Ako par ozbiljnih testova pokaze da je neki no-name model dobar , nema razloga da ga zaobilazimo samo zbog imena :)

EDIT:

Problem sa npr. Toocki je sto verovatno mogu vrlo lako da nam "uvale toocki" jer veoma cesto izbacuju razlicite modele u istom ili slicnom pakovanju :(

@jurodivi

25W uglavnom nije problem , 45W vec jeste i isto je problem Turbo kod Honora , Xiaomija , Motorole....

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Za kablove da dodam i Vention brend, imam nekoliko dužina i tipova i svi su super.

Može li savet kako se bira kabal za punjač? Imam adapter. Kabal je ispucao. Xiaomi. Da li je bitno ovo što piše na adapteru input/output? Probo sam sa drugog telefona ali nije isto. Gde se mogu kupiti? Hvala

Može li savet kako se bira kabal za punjač? Imam adapter. Kabal je ispucao. Xiaomi. Da li je bitno ovo što piše na adapteru input/output? Probo sam sa drugog telefona ali nije isto. Gde se mogu kupiti? Hvala

Evo ti bas za Xiaomi, neki clanovi su pisali da je bas orginal kabal

Stigao drugaru Toocki GaN 47W + 100W C-C kabl.
Poslali su model sa EU "viljuskom".

Kabl ne funkcionise sa ovim punjacem ?!
Punjac radi sa drugim kablom , kabl funkcionise sa drugim punjacem…

Nisam stigao da testiram performanse - samo je bila brza provera da li rade.
Kako mislis ne funkcionise sa punjacem? Nece uopste da ga prepozna ili?

Meni treba kvalitetan produžni od 1m za file transfer, na ploči imam USB-A 3.1 a sva eksterna kućišta su mi USB-C, na ovom kablu što sada imam ne prelazi mi transfer 40mb, što znači da je 2.0 standard. Kako to izguglati, uglavnom su kablovi za punjenje? Može i direktan link i odavde ako neko ima.

Da li je neko mozda testirao supervooc punjace? Na aliju bas ne mirisu na original a sa kp sam dobio jedan neispravan koji je verovatno sa alija

Kako mislis ne funkcionise sa punjacem? Nece uopste da ga prepozna ili?

Na dva telefona se nista ne desava kada se preko Toocki kabla povezu sa Toocki punjacem :rolleyes:
Premestim kabl na drugi punjac ( Baseus ) - radi.
U punjac ubodem drugi kabl - radi....

Mada nije prvi slucaj , ima jos takvih sa AE :unsure:

Nazad
Vrh Dno