Uskoro imam nekoliko paleta iz Italije prema Srbiji. Pokušaću sa tim pristupom, kad kamion već ide, jedno je vozilo, daj naplatite mi jednu paletu.
Slažem se da su isporuke paketa postale skupe, ali 15eur po komadu bele tehnike, još ako ti istovare do vrata, po meni je sasvim fer. Da zanemarimo što to već piše u uslovima kupovine.
Čitajući ovu temu, često se zapitam čime se ljudi zapravo u životu bave, i sve češće mi je jasno zašto
Svi manipulisu i igraju se cenama artikala i dostave.
Mi, kupci, ovakvi kakvi smo, ih doveli do toga.
Pošto šaljemo svakog dana neke pakete, odnos prema ceni transporta kupce deli na:
- trošak transporta apsolutno ignorišu i ne smatraju ga delom cene. Plaćaju koliko god da je. Često traže najbržu opciju. Njih je najmanje.
- trošak transporta im je toliki trn u oku, da pre izaberu da plate proizvod 1000 dinara više, nego da transport plate 600 dinara. Ovi često pominju "free shipping" sa kineskih sajtova i besplatne dostave kod "you name it" sajtova za kupovine preko xxxx dinara. U poslednje vreme sve ređe, ali ova ekipa je ranije često slala drugare, rođake, prijatelje, da za njih preuzmu paket, pa da im šalju autobusom ili nose, kad se sledeći put vide. Ne shvatajući da ti ljudi za commuting po Beogradu naprave veći trošak od troška isporuke tog paketa.
- poslednja grupa, rekao bih racionalni, sa dve podgrupe - biraju na osnovu iskustva sa kurirskim službama, pa koliko košta da košta ili biraju šta im je za konkretan paket povoljnija opcija - biraju da plate unapred, ako to smanjuje cenu transporta.
Previše za mikrotalasnu, premalo za veš mašinu.
Sumnjam da je Miktortalasna u grupi gabarit. Maks ova grupa od 690 dinara.