Jedino što je kupljena onlajn, tako da nisam sigurna gde bih zapravo lično mogla da je odnesem, ali bih to rado uradila 🤔Jos nije proslo 6 meseci od kupovine tako da.
"U prvih šest meseci, teret dokazivanja da nije postojala saobraznost snosi prodavac, a u preostalih 18 meseci teret dokazivanja je na potrošaču."
Problem je jedino sto mora masina da se nosi u tehnomediju. Ne bih ja prihvatao nikakvog servisera, kupljeno od prodavnice i to je to. Ulozite reklamaciju, trazite povrat novca, nikako popravku.
Pritom ako imate zapisnik da je majstor nesto vec radio na njoj, mislim da je tu cista situacija. Samo je problem transport.
Zapisnik nemam, tj. jedina vrsta dokaza da je majstor bio je na mom nalogu na LG sajtu gde sam registrovala proizvod - tu stoji nekakva onlajn priznanica, ali ne piše šta je rađeno, usmeno mi je rekao da je navodno zategao neke šrafove.
U vezi sa tim insistiranjem na nesaobraznosti mi i treba pomoć - kako zapravo to funkcioniše - ja ih ganjam putem mejla dok ne posustanu, pretim inspekcijama itd - ne znam kako se zapravo dolazi do ostvarivanja tog prava, koje je vrlo širok pojam, a susrećemo se sa njim u praksi kao potrošači svaki dan.
Jer svi mi kažu da servis tu igra navodno najvažniju ulogu, ali ako oni procene - ispravno ili ne - da je sve ok - kako ih dalje pritiskati? Pretpostavljam inspekcija, vansudsko poravnjanje, tužba...?
Inače, skupljam info od drugih majstora i zasad su mi dva majstora potvrdila da to što mi ovi iz servisa pričaju su gluposti, kao i da postoji neki bag sa jednom serijom tih direct drive motora.