Odbijeno plaćanje infostana preko ips skeniraj. Verovatno nema veze sa intesom jer sam ostale račune platio. Jel ima još neko problem da plati infostan?
Drustvo nesto se ne snalazim sa aktivacijom mobilne app, pa sam hteo ovde da kukam za pomoc
Naime uzeli smo supruzi novi telefon pa me zanima da li je moguce da aktiviramo aplikaciju na njemu uz pomoc starog (dok ga jos uvek nismo formatirali)?
Kada odem tamo na reaktivaciju trazi mi ili QR kod ili brojeve koje ne znamo koji su, pretpostavljao sam da nekako moze da se migrira sa jednog na drugi telefon, al ono, izgleda da ne moze...
Može, na bankomatu.Da li moze da se promeni PIN kod na Dina kartici,Intesinoj?
Ne. Imaš pravo na jednu autorizaciju, a preko tableta bi recimo mogao da pristupiš putem browsera (katanac u gornjem desnom uglu na početnoj strani Intezinog sajta), ali telefon mora da ti bude mToken generator za withKEY.Moze li Intesa aplikacija na vise uredjaja, npr dva tel i tablet?
Uji, da li si siguran da je promjena pina za Intezine kartice (ili bar MC Gold) besplatna?@boki78 besplatna promena pina na bankomatu se takođe računa kao transakcija.
Naplaćivali su jedno vreme pa prestali, kao i ostale banke. Za NLB jedino nisam siguran, ali ne bi trebalo ni oni (Jorgovanka je nekom prilikom izjavila za medije da će raditi sa bankama na tome da se ukinu neke egzotične naknade poput promene pina na bankomatu).Uji, da li si siguran da je promjena pina za Intezine kartice (ili bar MC Gold) besplatna?
Nisam dugo gledao tarifnik, ali cini mi se da ranije ta usluga nije bila free (mada moguce da sam pobrkao sa nekom drugom bankom).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari