Bas taj i imam, odlican je, samo sam hteo nesto manje, zato i pitah za njih.Ovako nesto umesto tih malih blowera sa alija je dosta bolja opcija po meni. Jos moze da se koristi kao i usisivac. Jedino sto je sa kablom ali ima i aku verzija koje su skuplje. Takodje tu su i bolji brendovi koji naravno traze vise love.
Obratite paznju i na ove aku verzije jer uglavnom se baterije i punjaci kupuju posebno. Moze i na kp dosta toga polovnog za male pare da se nadje.
![]()
Ingco duvač lišća AB6008
Najbolje cene za Ingco duvač lišća AB6008 od 3.490,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Akumulatorski duvači i usisivači lišća i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Duvači i usisivači lišća | Uporedi cene | ePonuda.com
Sve cene za Duvači i usisivači lišća na jednom mestu. Najbolje prodavnice i promocije u Srbiji. Uporedite cene i uštedite. Pronađite najbolje ponude za proizvod koji kupujete.www.eponuda.com
jel vrede kopije patika na Aliju, pre svega mislim na Hoku i Asics
Tako je, bila neka akcija kad su davali punjac i bateriju uz duvac za dz.Ti beše imaš Einhell?
Sad poručih 7 komada za $2.11,zatrebaće!Extra jeftini Toocki kablovi (ono sto je preostalo) kroz MKD Save now listing ispod.
100W 2m 0.37$
240W 1m 0.39$
I just found this on AliExpress:
US $1.79 | Toocki 240W 100W Type C To Type C Cable USB C Cable 3M PD Fast Charging Charger Wire Cord For Huawei Samsung Xiaomi Oppo Vivo
![]()
Toocki 240W 100W Type C To Type C Cable USB C Cable 3M PD Fast Charging Charger Wire Cord For Huawei Samsung Xiaomi Oppo Vivo - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
nemoj taj,izgleda su smece,meni crkao posle 2 dana,.sa essagerom nisam imao problema ali ovaj izgleda ne valja,pitanje ko je oem.kinez refundirao bez pitanjaJe li Essager 33W GaN ok kupovina za $5,18? Puniće se Samsung telefoni sa max 25W brzinom punjenja. Znam da je bilo i povoljnije i radije bih pazario Voltme ili Toocki ali njih slabo ima ispod 9-10 $.
I just found this on AliExpress:
US $17.04 | Essager USB C Charger 33W GaN Type C PD Fast Charging For iPhone 14 13 12 11 Pro Max XS 8 P For iPad Pro Air iPad Mini
![]()
Essager USB C Charger 33W GaN Type C PD Fast Charging For iPhone 14 13 12 11 Pro Max XS 8 P For iPad Pro Air iPad Mini
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Nije.Stigao prošle nedelje. Nisam ni obratio pažnju koju je cenu stavio prodavac na pakovanju...Može li neko kome je stiglo preko BG carine da napiše jel mu naplaćena?
Mogao si ostaviti koji i za nas ostale :dSad poručih 7 komada za $2.11,zatrebaće!
Zvuk je pristojan ali ništa specijalno, sont radio sa fetovima mi je imao ipak bolji zvuk, pogotovo kod FM prijema.Kakve su te medije sto se tice zvuka,u poredjenju sa fabrickom? Menjao bih moj RCD 510 u Passatu B7,naivise zbog rikverc kamere,imam razne ponude...
Nisam video nijedan da je pravi 4k. Iako mogu da prime 4k, snimanje ide samo u 1080p@30hz. Nema neke razlike izmedju skupljih i jeftinijih.Ima li neko iskustva sa uredjajima koji mogu da snimaju sadrzaj kanala sa boxa? Jednostavno sa boxa umesto u TV u uredjaj i iz uredjaja u TV da vidim sta radim. Ima li neko preporuku za tako nesto? Hvala unapred!
PS: Da ne bude zabune, sa Aliexpress-a![]()
ovi kinezi zaobilaze hdcp provereno.Kačio sam mi box i pokretao netflix i jos neke app da testiram dal može da snima i može.Konkretno ja godinama imam ezcap286 zbog toga što sam se bavio nekad streamingom sa terenaNisam video nijedan da je pravi 4k. Iako mogu da prime 4k, snimanje ide samo u 1080p@30hz. Nema neke razlike izmedju skupljih i jeftinijih.
Takodje se ne bih nadao da podrzavaju HDCP tako da ce dosta sadrzaja biti nemoguce snimiti, u zavisnosti od toga sta je izvor.
Mislim da je salac sa foruma bar neko vreme koristio ovakav
Ne znam da li se nadogradio u nekom trenutku.![]()
4K HDMI-Compatible Video Capture Card Streaming Board Capture USB 2.0 1080P Card Grabber Recorder Box for PS4 Game DVD Camera - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Sada vidim da izvesni Llano ima 4k snimanje, do duse u 18fps. Samo nemoj da se prevaris sta je 4k loop ili support i 4k snimanje.
Uz eksterni mikrofon meni je kvalitet poziva bolji od fabričkog.Znači ne može parirati originalnom uređaju...
Konkretno,ovaj model gledam:Uz eksterni mikrofon meni je kvalitet poziva bolji od fabričkog.
Što se muzike tiče, uz igranja sa DSP i ekvilajzerom se može izvući pristojan kvalitet. Ta verzija koju ti gledaš ima i nešto malo bolje integralno kolo za pojačanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari