Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ima neko preporuku za manje usisvace, naravno da su bez kabla? Tipa da se ocisti kuciste, po neki delovi kuce, auto i slicno

Ovako nesto umesto tih malih blowera sa alija je dosta bolja opcija po meni. Jos moze da se koristi kao i usisivac. Jedino sto je sa kablom ali ima i aku verzija koje su skuplje. Takodje tu su i bolji brendovi koji naravno traze vise love.
Obratite paznju i na ove aku verzije jer uglavnom se baterije i punjaci kupuju posebno. Moze i na kp dosta toga polovnog za male pare da se nadje.

Bas taj i imam, odlican je, samo sam hteo nesto manje, zato i pitah za njih.

jel vrede kopije patika na Aliju, pre svega mislim na Hoku i Asics

Prvi razlog da se ne zezaš sa tim je da carina to ne sme da propusti da prodje.

Nemam iskustva sa patikama sa Alija, ali sam kupio Hoka Rocket X2 od nekog lika u Pančevu, pena nije iste tvrdoće, djon i telo patike nisu bili ravno zalepljeni, karbonska ploča je bila plastika sa Carbon pattern nalepnicom, otpadaju sitni komadići materijala i zapravo, prvi utisak, smrde na kinesku prodavnicu.

Prodavac je više puta ponovio da nije falš, da se ne razume u trkače patike, nego da je to za drugo tržište i vratio mi novac, nije trepnuo.

Extra jeftini Toocki kablovi (ono sto je preostalo) kroz MKD Save now listing ispod.

100W 2m 0.37$
240W 1m 0.39$

I just found this on AliExpress:
US $1.79 | Toocki 240W 100W Type C To Type C Cable USB C Cable 3M PD Fast Charging Charger Wire Cord For Huawei Samsung Xiaomi Oppo Vivo

Ovde su dostupni i od 100W 3m za oko 0.51$

US $1.99 | Toocki 100W USB Type C To USB C Cable USB-C PD Fast Charging Charger Wire Cord For Macbook Samsung Xiaomi Type-C USBC Cable 3M

Poslednja izmena:
Extra jeftini Toocki kablovi (ono sto je preostalo) kroz MKD Save now listing ispod.

100W 2m 0.37$
240W 1m 0.39$

US $1.79 | Toocki 240W 100W Type C To Type C Cable USB C Cable 3M PD Fast Charging Charger Wire Cord For Huawei Samsung Xiaomi Oppo Vivo
Sad poručih 7 komada za $2.11,zatrebaće!

Je li Essager 33W GaN ok kupovina za $5,18? Puniće se Samsung telefoni sa max 25W brzinom punjenja. Znam da je bilo i povoljnije i radije bih pazario Voltme ili Toocki ali njih slabo ima ispod 9-10 $.

US $17.04 | Essager USB C Charger 33W GaN Type C PD Fast Charging For iPhone 14 13 12 11 Pro Max XS 8 P For iPad Pro Air iPad Mini

Šta preporučujete kao zamenski data kabl za s23u? Neki Baseus ranije mi nije davao isti transfer speed ka laptopu u poređenju sa originalnim.

Je li Essager 33W GaN ok kupovina za $5,18? Puniće se Samsung telefoni sa max 25W brzinom punjenja. Znam da je bilo i povoljnije i radije bih pazario Voltme ili Toocki ali njih slabo ima ispod 9-10 $.

US $17.04 | Essager USB C Charger 33W GaN Type C PD Fast Charging For iPhone 14 13 12 11 Pro Max XS 8 P For iPad Pro Air iPad Mini
nemoj taj,izgleda su smece,meni crkao posle 2 dana,.sa essagerom nisam imao problema ali ovaj izgleda ne valja,pitanje ko je oem.kinez refundirao bez pitanja

punjac USB- C za laptop u pitanju je Thinkpad i naravno kabl ako neki pravi razliku

Prilozi

• IMG_20241231_165537.jpg
    IMG_20241231_165537.jpg
    97.2 KB · Pregleda: 130
Ista situacija i kod mene,juce stigao i 860 din.

Je l bolji crni od onog sivog sa kojim smo otkrili Sonizoon?
U stvari, kolika je razlika?

Uzimao sličnu, nešto stariju generaciju sa 8581 procesorom, ta je 20% brža. U suštini dobro radi posao, touchscreen je precizan, ekran pristojan, brzina rada sasvim adekvatna za kola.
128Gb ne vidim razloga da uzimaš, ali ajd tu kao stavljaju malo bolje pojačalo i procesor je više overklokovan.
Proveri pre kupovine da dolazi sa CANBUS dodatkom, da može da prihvata komande sa volana.
Imaš na XDA forumu dosta iskustava, u suštini popularan model na koje razni kinezi lepe svoje nalepnice.

Kakve su te medije sto se tice zvuka,u poredjenju sa fabrickom? Menjao bih moj RCD 510 u Passatu B7,naivise zbog rikverc kamere,imam razne ponude...

• Funny
Reagovanja: M J
Kakve su te medije sto se tice zvuka,u poredjenju sa fabrickom? Menjao bih moj RCD 510 u Passatu B7,naivise zbog rikverc kamere,imam razne ponude...
Zvuk je pristojan ali ništa specijalno, sont radio sa fetovima mi je imao ipak bolji zvuk, pogotovo kod FM prijema.

Znači ne može parirati originalnom uređaju...

Ima li neko iskustva sa uredjajima koji mogu da snimaju sadrzaj kanala sa boxa? Jednostavno sa boxa umesto u TV u uredjaj i iz uredjaja u TV da vidim sta radim. Ima li neko preporuku za tako nesto? Hvala unapred!

PS: Da ne bude zabune, sa Aliexpress-a :)
Nisam video nijedan da je pravi 4k. Iako mogu da prime 4k, snimanje ide samo u 1080p@30hz. Nema neke razlike izmedju skupljih i jeftinijih.
Takodje se ne bih nadao da podrzavaju HDCP tako da ce dosta sadrzaja biti nemoguce snimiti, u zavisnosti od toga sta je izvor.
Mislim da je salac sa foruma bar neko vreme koristio ovakav
Ne znam da li se nadogradio u nekom trenutku.

Sada vidim da izvesni Llano ima 4k snimanje, do duse u 18fps. Samo nemoj da se prevaris sta je 4k loop ili support i 4k snimanje.

Nisam video nijedan da je pravi 4k. Iako mogu da prime 4k, snimanje ide samo u 1080p@30hz. Nema neke razlike izmedju skupljih i jeftinijih.
Takodje se ne bih nadao da podrzavaju HDCP tako da ce dosta sadrzaja biti nemoguce snimiti, u zavisnosti od toga sta je izvor.
Mislim da je salac sa foruma bar neko vreme koristio ovakav
Ne znam da li se nadogradio u nekom trenutku.

Sada vidim da izvesni Llano ima 4k snimanje, do duse u 18fps. Samo nemoj da se prevaris sta je 4k loop ili support i 4k snimanje.
ovi kinezi zaobilaze hdcp provereno.Kačio sam mi box i pokretao netflix i jos neke app da testiram dal može da snima i može.Konkretno ja godinama imam ezcap286 zbog toga što sam se bavio nekad streamingom sa terena

Znači ne može parirati originalnom uređaju...
Uz eksterni mikrofon meni je kvalitet poziva bolji od fabričkog.
Što se muzike tiče, uz igranja sa DSP i ekvilajzerom se može izvući pristojan kvalitet. Ta verzija koju ti gledaš ima i nešto malo bolje integralno kolo za pojačanje.

Uz eksterni mikrofon meni je kvalitet poziva bolji od fabričkog.
Što se muzike tiče, uz igranja sa DSP i ekvilajzerom se može izvući pristojan kvalitet. Ta verzija koju ti gledaš ima i nešto malo bolje integralno kolo za pojačanje.
Konkretno,ovaj model gledam:

Ovo sto sam pisao se odnosi na TS18 i TS10 i slicne derivate, ovo sto si okacio sa KP ne znam sta je, prvo je skuplje od onoga sa alija, drugo samo 2G rama, manja rezolucija ekrana, deluje kao one sa alija za 70-80 koju neko ovde prodaje za drastično veće pare.

Nazad
Vrh Dno