Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Nisam iz inata ništa naručio, kupio sam na igrici neku sitnicu za 10 centi. Za to neću da se cimam, čekam u redu i plaćam ležarinu jer poštara po n-ti put mrzi da donese pošiljku. Smanji doživljaj
Meni se desavalo da za stvar od $3 carinski troskovi izadju 800din naravno da nisam uzeo

Trenutno 6$ SSD od 120GB uz MKD novčiće.

I just found this on AliExpress:
US $22.50 | OSCOO SSD 120GB/240GB/128GB/256GB/512GB 2.5Inch Solid State Drive 3D TLC NAND Flash SATA3 SSD For Laptop Desktop SSD Hard Disk
Hvala, 5,73 $ /MKD /coins :cool:

Ma ko zna kako to zvuči, kupi nešto koliko-toliko kvalitetno poput Superlux HD681.
(navodno ih ima u domaćim prodavnicama sudeći po njihovim internet prezentacijama)

Apsolutno sam bez bilo kakvog iskustva po ovom pitanju, a trebalo bi da kupim neke sluske (kao poklon) u prilozenom cenovnom rangu pa me zanima da li je ovo ok odnos cena kvalitet ili ima nesto bolje za tu cifru uz toleranciju od par stotina dinara. Neka vasa preporuka?

Rekao bih da je ovo u pitanju kopija tj. samo sminka, ko zna sta je ispod Razor brenda. Pre bih ti preporucio da pogledas proverenu pricu Anker

Bezicni punjac, deluje ok po komentarima, 7$ kroz MKD coins, bolji je od stare varijante koja je bila uzas koliko vidim

US $18.23 | Essager 15W Magnetic Wireless Charger for iPhone 15 14 13 Pro Max Digital Display Wireless Charging Pad for Macsafe for Airpods

Apsolutno sam bez bilo kakvog iskustva po ovom pitanju, a trebalo bi da kupim neke sluske (kao poklon) u prilozenom cenovnom rangu pa me zanima da li je ovo ok odnos cena kvalitet ili ima nesto bolje za tu cifru uz toleranciju od par stotina dinara. Neka vasa preporuka?

Imas AKG K-52 kod nas da nadjes za 50 eura. To ti je bolje od svih ovih gejmerskih no name macaka u dzakovima.

5 i kusur dolara kroz MKD Coins, za vise manjih potrosaca plus moze da se stavi nastavak na upaljac kako bi se i on koristio

US $33.84 | Toocki 150W Car Charger Adapter 5 in1 Multi Cigarette Lighter Splitter Charge For iPhone Samsung S23 Huawei Display Car Charger

Da li možda ima popust i na neki Baseus punjač za auto? Ili da uzmem ovaj?

jel vrede kopije patika na Aliju, pre svega mislim na Hoku i Asics

Meni punjač nije izlazio u Save sekciji sve dok ga nisam wishlistovao.

Da li je neko kupovao biciklističke naočare, neke koje su malo kvalitetnije?

Mali offtopic, ali s obzirom da je predmet bio vrlo popularan na ovoj temi, moram prokomentarisati. Na crni sonizoon 256gb mlc placen 9$ stigla carina 862 din, novosadsko podrucje. Kakvi lopovi, u dilemi sam da li da podignem uopste.

Može li neko kome je stiglo preko BG carine da napiše jel mu naplaćena?

Ne treba to da kosta toliko, nego ovi nesrecnici iz nekog razloga svima pisu $30, umesto $9. Ne znam da li bi pomogao dispute za to, jer stvarno nije normalno da to rade. Sta ih je sprecilo i $90 da napisu!?

@optical retko kada se BG carina hvata za ove male pakete. Moj su preskocili, ali isto je pisalo $30, kao i ostalima.

Vrh Dno