Bolje kupuj od proverenog prodavce nego od jeftinijeg.@Lanikor
Jel neki konkretan store ima jeftinije procesore trenutno, szcpu? Uzeo bih 5700x3d ali nije neka razlika u ceni u odnosnu na kp, a sve jeftinije ponude su očigledan scam.
Dobar brend i dobar punjač. Nisi napisao za koju namenu odnosno za koji aparat bi ti služio.
Sve je to super, ali poenta mog pitanja je:
Konkretno procesori za Alija su opet jako jeftini, sa AEB100 preko biznis naloga moze da se ubije jos 10$.
- da li AEB100 preko biznis naloga sa tacnom adresom u Srbiji radi ili ne,
- ako ne radi, da li po unosu neke leve adrese u zemlji gde kod vazi (dakle ne mora nuzno da bude EU drzava), obracunati kod i dalje ostaje obracunat kada se ta adresa vrati na adresu u Srbiji, dakle promena NAKON unetog koda.
Ako nekom radi sa biznis nalogom i adresom u Srbiji, da odmah uzimamo dok ima.
Tako je, kad je uključen telefon on se puni na većoj voltaži i kad se ušteka drugi uređaj, tipa power bank on proveri na koliko V može PB da se puni i spušta na recimo 5V svima...Zato sto punjac ponovo pregovara kome koliko snage da da
Eh, sad mi lakseNije bilo namenjeno tebi vec drugima, rasprava je otisla u nekom skroz petom smeru pa da ih vratim na poentu pitanja, ti si skapirao sta pitam.
Sad jos da napravimo dil da mi narucis Ryzen 5700x i onda smo se skroz razumeli cak i da nismo
@B0ban obrati paznju na ovog trgovca, ima samo jednu jedinu ocenu za 5600X i to je dobio 1Eh, sad mi lakse
Rado bih ti izasao u susret da se taj kod moze upotrebiti vise puta, ali ne moze.
Top AMD Ryzen 7 5700X CPU R7 5700X 3.4GHz Eight-Core 16Thread Processor 7NM L3=32M 100-000000926 AM4 For B550M Aorus Motherboard - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comaliexpress.com
Koja cena ti ovde stoji na tvom nalogu?
Hvala, samo sam pomislio da je cena vezana za nalog da ce biti drugacija njemu. I jeste navlakusa, sad sam video.@B0ban obrati paznju na ovog trgovca, ima samo jednu jedinu ocenu za 5600X i to je dobio 1
Top AMD Ryzen 5 5600X R5 5600X 3.7GHz Six-Core Twelve-Thread CPU Processor 7NM 65W L3=32M Socket AM4 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Cena je bas dobra za 5700X, sacekaj da ga drugi ljudi ocene da ne bi izvisio. Mada iskreno, deluje mi da je sve navlakusa, jer su slike skidane sa CPU store i drugih prodavnica
Radi po specifikaciji, a i uopste nije vruc posle upisa od 1TB. U prilogu testovi i temperature.Propusti ga kroz h2testw, potrajace verovatno ali videce se gde je tanak. Posle mozes i kroz Anvil.
Ubaci i CrystalDiskInfo da vidimo koje su temperature (ako ima senzor) kad se optereti.
Koji su pouzdani shopovi za porucivanje procesora i da li trenutno ima dobrih ponuda za Ryzen 5 AM4 ?
Ovi mi je sumnjivo
Pogledajte prilog 469016
Hvala, samo sam pomislio da je cena vezana za nalog da ce biti drugacija njemu. I jeste navlakusa, sad sam video.
Koristim ga već godinu dana za Dell laptop, sve ok.to je ok za W/A tj V/A, 65w i 20v/3.25a, nego s tim punajcima se nikad ne zna. geldao sam onaj asometech recenzije na netu i svi su ga nahvalili. a ovaj toocki je od istih komponenti sastavljen, pa ce valjda biti ok
Daju, 1$ preko 9.99$ potrošenih.Mislim da daju store cupon 1$
Ma da, taj samsung je slican ko moj(s20fe) ja msm, do 25w i to bas bas u retkim trenucima povlaci tolko, do 20w se puni obicno... samo usb-c na usb-c i ima da sljaka top...bolje od originala 😂😂Nije mi problem ova cena od 9.99usd nego me interesuje vredi li taj punajac toliko i da li bi valjao za brzo punjenje za S21FE?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari