Pa kako da bude vruć kada je kućište kvalitetnije izrade od većine jeftinih Nvme SSD fiokica. Ja ga još nisam stigao isprobati ali sam vrlo prijatno iznenađen kvalitetom izrade i veličinom uređaja, mislio sam biće neka grozna plastika i veličine SATA 2.5" SSD-a kao onaj KODAK. Ali nije, mnogo je bolje izrade, šteta što unutra nisu bolje iznutrice jer je uređaj ovako baš robustan.Radi po specifikaciji, a i uopste nije vruc posle upisa od 1TB. U prilogu testovi i temperature.
Da li onda može neki predlog za USB WiFi adapter? Treba mi za veće brzine (preko 100mbps).@rubiroza76
Od kada je to Baseus neki pojam za WiFi adaptere ?
Da li ti je dovoljno nesto na 2,4GHz sa realnim protokom oko 30/30M
ili "pucas" na protoke preko 100/100Mbps ?
Kupiti ovde kod nas na ogl za 1000din i manje TP-Link WiFi usb koji ide do 300mbs.Da li onda može neki predlog za USB WiFi adapter? Treba mi za veće brzine (preko 100mbps).
Ako može malo skretanje sa teme: da li to ponovno pregovaranje kada se uključi drugi uređaj u punjač na bilo koji način dugoročno šteti baterijama?
Pitam zbog priče o ciklusima punjenja litijum jonskih/polimerskih baterija.
Po netu vidim da dosta korisnika traže da nema tog ponovnog pregovaranja. Za sada svega par punjača (Slimq i još neki čini mi se) omogućavaju to.
Imam i ja l15, probacu bas da vidim..Meni ti Essager kablovi upareni sa punjačem ne mogu da pune Thinkpad, ne znam zbog čega...sve ostalo se normalno puni preko njih
Anker radi najbrze, ali ipak ima prekida ukoliko je laptop na njemu. Za sat/telefon moze da bude "neprimetno". Ali od svih koje imam (a imam ih raznihSvaki to radi, samo Anker i Ugreen GaN punjači to rade toliko brzo da većina priključenih uredjaja ne stignu da prekinu napajanje. Takodje, ti bolji punjači pune sve a ovi jeftini ne baš, dešava se da ne radi punjenje specifičnih uredjaja.
Za Li Ion nema problema teoretski.Ako može malo skretanje sa teme: da li to ponovno pregovaranje kada se uključi drugi uređaj u punjač na bilo koji način dugoročno šteti baterijama?
Pitam zbog priče o ciklusima punjenja litijum jonskih/polimerskih baterija.
Po netu vidim da dosta korisnika traže da nema tog ponovnog pregovaranja. Za sada svega par punjača (Slimq i još neki čini mi se) omogućavaju to.
stiglo danas, nista ne fali i nista nije polomljeno, za 7.8$ odlicna stvarja sam ovaj porucio danas![]()
Electronics Screwdriver Set 115 in 1 Precision Screwdriver Tools Nut Driver Professional Magnetic Repair Tools Laptop Repair - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Takođe danas stigao isti set za isto $. Sve je na broju. Kvalitet same drške je slab, a kvalitet samih bitova može biti upitan obzirom na cenu. 😁stiglo danas, nista ne fali i nista nije polomljeno, za 7.8$ odlicna stvar
Imam isti crveni, krš mekanoTakođe danas stigao isti set za isto $. Sve je na broju. Kvalitet same drške je slab, a kvalitet samih bitova može biti upitan obzirom na cenu. 😁
Ima ali jako puno njih neće da šalje eksterne baterije u Srbiju kao i Anker... 😒Da li je Anker Nano Power Bank ikada bio na njihovom oficijelnom store-u na AliE?
Ja već godinama nemam problema sa najjeftinijim, sa antenom, sada se kreću oko 3$, nekad bili 2.Da li može predlog za USB WiFi adapter? Da li uzeti neki EDUP ili ići na sigurno i uzeti Baseus?
Kakav je taj toocki? Jel pouzdan?Toocki 65W sa 2 porta je jos 5.44$ uz kupon radnje, MKD novcici
I just found this on AliExpress:
US $28.73 | Toocki 65W GaN USB C Charger Quick Charge 4.0 QC3.0 PD Fast Chrger For iPhone 15 14 13 Samsung S23 Xiaomi Macbook Huawei Realme
![]()
Toocki 65W GaN USB C Charger Quick Charge 4.0 QC3.0 PD Fast Chrger For iPhone 15 14 13 Samsung S23 Xiaomi Macbook Huawei Realme - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Istekao rok za slanje, ne poslaše, čisto da znate ako neko razmišlja da poruči. Poslali mi 1$ kupon u znak izvinjenja, pa ću taman naručiti još 1 Toocki 65W za slične pare koliko sam platio i taj Hoco, tako da dobro je ispalo.HOCO CS23A 30W dual port - oko 4$
![]()
HOCO 30W Dual-port Charger Quick Charge 4.0 3.0 Type C PD USB C Charger For iPhone 16 Pro Max Xiaomi Huawei Samsung Fast Adapter - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comaliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari