Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ladno mi je neko na tehničkom pregledu izvukao punjač iz kola, poludeh. Šta da uzmem za auto punjač da je mali? Najbolje da bude u nivou otvora, 2 porta je dovoljno.

1737285723357.png1737285740326.png1737285750188.png
Skoro sam ih sve uzeo i ok su se pokazali.

Essager kabal od 100w. Razocarenje potpuno.Nema brzog punjenja na mom originalnom RN13 punjacu. Trazio sam refund za oba porucena kabla. Nisam citao na vreme negativne ocene. Sam kabal je kvalitetno uradjen ali nije to sto reklamiraju.
I just found this on AliExpress:
€2.76 | Essager 7A USB Type C Cable For Realme Huawei P30 Pro 66W Fast Charging Wire USB-C Charger Data Cord For Samsung Oneplus Poco F3

Jel si 100% siguran da si izabrao 100W verziju kabla a ne 60W?
1737287473733.png
Ovo sam ti postavio kao primer moje kupovine.

Loše su im ti kablovi kompatibilni A na C za xiaomi, Poco, tj velika je šansa da ne rade na max W sa original punjačem, ista stvar je i kad se punjač kupuje za tu marku telefona.

Ne znam zašto razočaranje, kabl je odličan. Da me ne shvatiš pogrešno, nemam nameru da branim Kineza, ali mislim da si pogrešio kao i većina njih koji daju negativnu, a pišu da ne radi na xiaomi i derivatima.

Koliko vidim na netu, za RN13 je 33W, a u Description delu su jasno stavili:
Kod:
2.Support Xiaomi Fast Charging maximum 27W 
Not Support Mi Turbo Charging, because Xiaomi haven't open Fast Charging Protocol

Ja sam tražio kabl za originalni Realme punjač, u description pisalo da podržava 65W(10V/6.5A) i zaista na Realme puni kao originalni.

Zato sto oni imaju svoje kablove gde neki pin ne radi kako bi mogli da znaju da je njihov, da li jedan pin manje radi ili jedan vise, znam da je tako neka fora kako okida brzo punjenje kod Xiaomi, OnePlus i svih ostalih koji koriste A na C.

Najbolje su firme koje koriste C na C za svoje punjace, jer je onda univerzalno.

Ne znam zašto razočaranje, kabl je odličan. Da me ne shvatiš pogrešno, nemam nameru da branim Kineza, ali mislim da si pogrešio kao i većina njih koji daju negativnu, a pišu da ne radi na xiaomi i derivatima.

Kod:
Not Support Mi Turbo Charging, because Xiaomi haven't open Fast Charging Protocol

Ja sam tražio kabl za originalni Realme punjač, u description pisalo da podržava 65W(10V/6.5A) i zaista na Realme puni kao originalni.
Ma jasno mi je. Nece da puni ni zenin Honor kao ni Samsung 20fe. Sad vidim da sam trebao da citam deskripciju do kraja. Nema veze ako i ne odobre refund sluzice za stari RN9. Kablovi su stvarno kvalitetni a ja cu videti imaju li neki drugi koji podrzava RN13 i Samsung 20fe.

Prepoeucite mi neki kabal koji sigurno podrzava brzo punjenje.

Poslednja izmena:
Meni većina kablova koje sam pazario aktivira brzo punjenje na Samsung Galaxy Ultra S24 pa i na slabijim Samsung telefonima. Jedino ovi ultra jeftini sa tri konektora ne rade kako treba.

North Edge Mars 12 i kusur $

US $33.40 | NORTH EDGE Mars Men Digital Watch Men's Military Sport Watches Waterproof 50M Pedometer Calories Stopwatch Hourly Alarm Clock

I Mars 3 za 18$

US $43.81 | NORTH EDGE Mars 3 Men's Military Watch Digital Carbon Fiber Case For Man Waterproof 50M Sports Watches World Time LED Wristwatch

US $4.52 | Kodak Ultra Memory Card 512GB 256GB 128GB 64GB 32GB Micro SD Card MicroSDXC Class10 SD Memory Card 100MB Original TF Flash Card

Kodak 64gb, 1.78$ u save now sekciji
Ima i u coinsima za 1.74$, ali nije kodak prodavnica

@Lanikor pokazuje ti negde jeftinije kodak 64gb, ili je to najnize i kod tebe?

Toliko je sad, osnovna cena je visa u ovom momentu.

Iz te radnje smo svi uzimali, tu je provereno, ostalo ne gledaj.

Da, odatle cu uzeti , da imam rezervu, doduse nije mi hitno, videcu u narednih par dana da li ce biti cena kao ranije , pa ako bude, postovacu link.

Kakva je situacija sa proverenim kablovima od 3m, usb A na usb C?

Uzeo sam od 128 gb u drugoj radnji i sve je top...

Kod:

Evo na primer moje iskustvo za Redmi telefon i kabal, narucio sam na drugom sajtu za kupovinu neki kao "samsung" punjac, 45w, koji je type C na type C, i na Redmiju bi pokazuje brzo punjenje (ne napuni normalno brzo kao orginal 120w) ali dovoljno je brzo kad sam na poslu, a orginal nije pri ruci.
Kao sto je rekao neko iznad, kupi type C na type C i punice mnogo brze.
Imas one Toocki za sitne pare, ja sam narucio, cekam da dodje da ga testiram.

Evo na primer moje iskustvo za Redmi telefon i kabal, narucio sam na drugom sajtu za kupovinu neki kao "samsung" punjac, 45w, koji je type C na type C, i na Redmiju bi pokazuje brzo punjenje (ne napuni normalno brzo kao orginal 120w) ali dovoljno je brzo kad sam na poslu, a orginal nije pri ruci.
Kao sto je rekao neko iznad, kupi type C na type C i punice mnogo brze.
Imas one Toocki za sitne pare, ja sam narucio, cekam da dodje da ga testiram.
Na xiaomi puni max 25w takav punjač.Testirano sa kablićem koji ima na sebi ekran.
Mislim da je isti slučaj i sa 25w samsungom proveriću baš kad stignem na mi 12t pro
tako ti slično puni i essanger 100w punjač isto provereno.
Pozdrav

To je to. Hvala ti puno.

Ladno mi je neko na tehničkom pregledu izvukao punjač iz kola, poludeh. Šta da uzmem za auto punjač da je mali? Najbolje da bude u nivou otvora, 2 porta je dovoljno.

Imam ih nekoliko, plaćao ih po ~ 1,7$
Ne crkavaju, ne greju se, plitki su, imaju oba porta. Jedina mana - nemaju displej. :)

0.29$ za WiFi adapter, skuplji izadje malo vise Save Now MKD

US $2.49 | COMFAST Mini USB WiFi6 Dongle Network Card 2.4GHz Wi-Fi Lan Adapter Driver Free 300M 150M Receiver For PC Laptop Windows 7/10/11

0.87$ sa sve antenom, Save Now MKD

US $5.74 | 287Mbps WiFi 6 Adapter 2.4G WiFi Card 3dBi Antenna Wifi6 USB Dongle AX300 802.11ax Wireless WiFi Receiver PC Laptop Driver Free

Ujutru mozda bude jos jeftinije

Ovaj drugi sam i ja ceo dan merkao ali...
1737328435724.png

Taj AliHelper je jedno beskorisno djubre, upotrebljivo u jako ogranicenom broju slucaja kao i svi ti Helper programi.

Baze koje beleze promene cena na x dana a cene se menjaju x puta dnevno, ovakvi nebuloza opisi, primer koliko je nebuloza je opis bas te radnje.

Silver radnja, 2015 godine otvorena, prodaju robu za koju cesto treba da postoji odredjeni nivo poznavanja racunara sto nemaju svi pa odmah opale po ocenama.

Onaj tuki65, od pre neki dan je sada jos jeftiniji na save now

Moze vise puta, onaj prvi srecom nisu poslali pa je otkazan, uzeh 2 kom da zavrsim vec jednom s ovim prokletim punjacima.

Узео га и ја сад за тих 450рсд, нека буде у резерви...

Nazad
Vrh Dno