TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 285
Hvala puno...👍
2.Support Xiaomi Fast Charging maximum 27W
Not Support Mi Turbo Charging, because Xiaomi haven't open Fast Charging Protocol
Ma jasno mi je. Nece da puni ni zenin Honor kao ni Samsung 20fe. Sad vidim da sam trebao da citam deskripciju do kraja. Nema veze ako i ne odobre refund sluzice za stari RN9. Kablovi su stvarno kvalitetni a ja cu videti imaju li neki drugi koji podrzava RN13 i Samsung 20fe.Ne znam zašto razočaranje, kabl je odličan. Da me ne shvatiš pogrešno, nemam nameru da branim Kineza, ali mislim da si pogrešio kao i većina njih koji daju negativnu, a pišu da ne radi na xiaomi i derivatima.
Koliko vidim na netu, za RN13 je 33W, a u Description delu su jasno stavili:
Kod:2.Support Xiaomi Fast Charging maximum 27W Not Support Mi Turbo Charging, because Xiaomi haven't open Fast Charging Protocol
Ja sam tražio kabl za originalni Realme punjač, u description pisalo da podržava 65W(10V/6.5A) i zaista na Realme puni kao originalni.
Evo na primer moje iskustvo za Redmi telefon i kabal, narucio sam na drugom sajtu za kupovinu neki kao "samsung" punjac, 45w, koji je type C na type C, i na Redmiju bi pokazuje brzo punjenje (ne napuni normalno brzo kao orginal 120w) ali dovoljno je brzo kad sam na poslu, a orginal nije pri ruci.Ne znam zašto razočaranje, kabl je odličan. Da me ne shvatiš pogrešno, nemam nameru da branim Kineza, ali mislim da si pogrešio kao i većina njih koji daju negativnu, a pišu da ne radi na xiaomi i derivatima.
Koliko vidim na netu, za RN13 je 33W, a u Description delu su jasno stavili:
Kod:2.Support Xiaomi Fast Charging maximum 27W Not Support Mi Turbo Charging, because Xiaomi haven't open Fast Charging Protocol
Ja sam tražio kabl za originalni Realme punjač, u description pisalo da podržava 65W(10V/6.5A) i zaista na Realme puni kao originalni.
Na xiaomi puni max 25w takav punjač.Testirano sa kablićem koji ima na sebi ekran.Evo na primer moje iskustvo za Redmi telefon i kabal, narucio sam na drugom sajtu za kupovinu neki kao "samsung" punjac, 45w, koji je type C na type C, i na Redmiju bi pokazuje brzo punjenje (ne napuni normalno brzo kao orginal 120w) ali dovoljno je brzo kad sam na poslu, a orginal nije pri ruci.
Kao sto je rekao neko iznad, kupi type C na type C i punice mnogo brze.
Imas one Toocki za sitne pare, ja sam narucio, cekam da dodje da ga testiram.
Pisao sam skoro u ovom postu u vezi Xiaomi telefona/punjaca i kablova...Prepoeucite mi neki kabal koji sigurno podrzava brzo punjenje.
Ladno mi je neko na tehničkom pregledu izvukao punjač iz kola, poludeh. Šta da uzmem za auto punjač da je mali? Najbolje da bude u nivou otvora, 2 porta je dovoljno.
Trenutno je 3.93$, uz Store coupon od 1$.Tocki u Save now 6.34$
Toocki 65W GaN USB C Charger Quick Charge 4.0 QC3.0 PD Fast Chrger For iPhone 15 14 13 Samsung S23 Xiaomi Macbook Huawei Realme - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Uzeh ovaj za kolekciju😁 ali još tražim 100W za dobru cenu….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari