Mozemo ocekivati da proradi Avgusta, ali 2024 godine.Sta li mozemo ocekivati od postojece tj. nove aplikacije koju najavljuju za avgust? Meni vec mesec ipo dana ne radi podrska sa agentima preko aplikacije.
Da, isto i kod mene...Android app ne radi? Izbacuje serversku grešku
Ja tako placam vec 7 meseci i nisam do sada imao nikakav problem. Sve je ok. Cak sam i porez platio na tudje ime.Može li neko da mi pojasni, kad na računu stoji tuđe ime, recimo stan se vodi na dedu - ako se plaća preko aplikacije, da li je potrebno uneti izmene u to polje, odnosno da li mora da stoji ime na koje se vodi račun ili ne treba da se to upisuje? Jer u suprotnom onda pod delom "Plaćam u ime" stoji ime osobe na koju se vodi kartica 🤔
Ako je dobar poziv na broj, mislim da nije nepohodno, tj. da će sve biti proknjiženo kako treba.Može li neko da mi pojasni, kad na računu stoji tuđe ime, recimo stan se vodi na dedu - ako se plaća preko aplikacije, da li je potrebno uneti izmene u to polje, odnosno da li mora da stoji ime na koje se vodi račun ili ne treba da se to upisuje? Jer u suprotnom onda pod delom "Plaćam u ime" stoji ime osobe na koju se vodi kartica 🤔
Ono što kucaš kada ulaziš u app.A koji je to PIN kod?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari