Šta je novo?

Banka Intesa

Hmmmm, ne znam.
Kaže "kada preuzmete novu verziju".
Vidim da na postojećoj piše da je last update 24 Mart a ja je nikad nisam ažurirao "ručno". Tako da nije bilo potrebe da ja preuzimam ažuriranje...

Automatsko ažuriranje je do Google Play-a/App Store-a. Nema veze sa njima. Oni izbace update, i onda ako ti je podešeno automatsko ažuriranje ono se samo skine, a ako ne onda moraš ručno. Ali gotovo sam siguran da neće biti skroz nova aplikacija :D

Može li neko da mi pojasni, kad na računu stoji tuđe ime, recimo stan se vodi na dedu - ako se plaća preko aplikacije, da li je potrebno uneti izmene u to polje, odnosno da li mora da stoji ime na koje se vodi račun ili ne treba da se to upisuje? Jer u suprotnom onda pod delom "Plaćam u ime" stoji ime osobe na koju se vodi kartica 🤔

For sure, nego znam da je pre par godina bila neka frka oko toga na čije ime se uplaćuje, itd, mada od svega toga samo Much ado about nothing. A ovo je keva digla paniku jer je probala da plaća komunalije i struju preko Intezine aplikacije, tu ima ta rubrika, i onda je posle samo videla svoje ime a ne dedino, na koga se vodi stan.
Zato jurim neke smislene razloge da smirim ženu umesto mojim "Ma tripuješ" :D

Podatak koji mora da postoji a totalno nebitan. Nema tu nikakve frke niti je ikada bilo, skroz je legitimno da neko nekome plati neki račun a knjiženje se vrši kroz poziv na broj kao što je kolega rekao

Stigao i meni mail u vezi sa obaveštenjem za novu verziju aplikacije.

da li je moguce podesiti da stizu notifikacije kad imas uplatu i isplatu sa racuna ?
a recimo i kad nesto platis u radnji da ti izadje notifikacija da je to izvrseno ?

Pogledaj u podešavanja --> obveštenja
da li ti je aktivirano sve tu!
Meni stižu obaveštanja o uplatama i isplatama preko aplikacije ali kad platim karticom u radnji to ne stiže, svakako im treba po 5-6 dana da to proknjiže...
I kad kupujem online za to isto dobijem obaveštenja pa čak i SMS !

Sta li mozemo ocekivati od postojece tj. nove aplikacije koju najavljuju za avgust? Meni vec mesec ipo dana ne radi podrska sa agentima preko aplikacije.

Možda je ova aplikacija bila samo test. Da vide koliko smo spremni da trpimo. Pošto smo se dobro pokazali, sada kreće aplikacija koja će da pravi probleme.

Ne bi me čudilo da se vraćaju na Sagu (New Frontier). Poslednja stara i nova aplikacija su koristile Asseco rešenje.

Isto i na Iphone ne radi. Prvo pisalo interna serverska greska 131, a sad izbacuje proverite internet konekciju. Ovo je stvarno vise da covek poludi....
IMG_1695.jpeg

Ako znate nekog agenta iz intese ili aik banke, posaljite mi kontakt u PP. Ako ima neko i sa foruma da je agent, neka mi se javi u PP.

Može li neko da mi pojasni, kad na računu stoji tuđe ime, recimo stan se vodi na dedu - ako se plaća preko aplikacije, da li je potrebno uneti izmene u to polje, odnosno da li mora da stoji ime na koje se vodi račun ili ne treba da se to upisuje? Jer u suprotnom onda pod delom "Plaćam u ime" stoji ime osobe na koju se vodi kartica 🤔
Ja tako placam vec 7 meseci i nisam do sada imao nikakav problem. Sve je ok. Cak sam i porez platio na tudje ime.

Ako je dobar poziv na broj, mislim da nije nepohodno, tj. da će sve biti proknjiženo kako treba.
U nekim situacijama je svakako bolje da na uplatnici piše i ime osobe za koju se plaća (neko je pomenuo porez).
Ja npr stavljam ćerkino ime kad uplaćujem školarinu i slično.

Meni nije jasno sad stvarno, tek izbacili novu app i sad opet nesto?

Ja se nadam da je samo apdejt neki veci koji ce da zahteva ponovni login sa pinom. I cudno mi je sto se ne pominje iOS app, zasto li to?

A ukoliko nisam korisnik Android telefona?

Ma i meni je stiglo, to me i zbunilo.

Mnogo pitanja a 0 odgovora haha

Toliko sam navikao na otisak prsta da sam i zaboravio na opciju sa pinom. Sreca pa ga nisam zaboravio.

Nazad
Vrh Dno