Šta je novo?

Banka Intesa

znaci sa tih 15% popusta u GT, platio si artikal 20% skuplje od cene u manjim radnjama :)

Jedno glupo pitanje, da li postoji mogucnost da se u intesi otvori jos jedan dinarski racun koji bi sluzio za stekanje para, ali bez orocenja, cisto ako preteknu neke pare sa glavnog da ih prebacim na taj dinarski.

ne moze partija u okviru istog racuna (kao sto mozes da imas 5 eur partija u okviru tvog racuna). mora novi racun, novi broj racuna, novo odrzavanje...

Ja imam dva dinarska racuna u aplikaciji, ali je jedan neki Pcelica koji sam otvorio dok sam bio jos na fakultetu. Ne znam da li je u funckiji, ne koristim ga. Ali je interesantno da je i dalje naveden u spisku svih racuna.

Poredio sam kamate za "laki keš" kredit.
Pre godinu dana (tačnije Avgust 2022.) kamata je bila 4.99%, a sada je 10.45%. Jedino što sada daju veće iznose...

Имам једно питање, око ових картица банковних се не разумем превише, генерално избегавам банке, моје питање је овако, имам дебет виза картицу интезе, сада размишљам да узмем, да затражим кредитну картицу од њих, моје питање је следеће да ли се додатно плаћа одржавање кредитне картице или то улази већ у оно одржавање дебет картице, како то иде и ако има додатно одржавање за кредитну картицу колико оно износи на месечном нивоу??? Хвала лепо на одговору!!!

Najbolje je da pitaš u banci, jer ovako nagađamo pošto ne znamo koji paket koristiš. Ja koristim Intesa Hit Plus jer imam dve kreditne kartice, internet karticu, devizni račun, mobilnu aplikaciju itd. Kad se stavi na papir, isplati se sve to za 350 dinara mesečno. A dobiješ i besplatno zdravstveno osiguranje (mislim da je u pitanju Sava).

U svakom slučaju, najbolje je pitati u banci da ti preporuče paket u skladu sa tvojim potrebama. Moj otac koristi neki osnovni (najjeftiniji) paket, jer on podigne keš na bankomatu i troši keš. Nema potrebe da uzima skuplje pakete. Ali ako koristiš i dodatne usluge, onda treba razmisliti o promeni paketa.

Pozdrav, da li neko zna, koji je maksimalni iznos moguce uplatiti na devizni racun preko bankomata?

Ponadao sam se da ce ovo brze da se realizuje ali ipak nista od toga, jednom mozda...

Danas krenuo da placam neke racune,kad ono obavestenje "Nemas dostupan racun za ovo placanje" "potrebno je da imas bar jedan racun u domacoj valuti za izvrsenje placanja"....

WTF??? Istu poruku mi izbacije i app i web verzija....para na racunu imam....tacno da popizdi covek vise

Promena paketa i porucivanje novih kartica, i dalje pise "kontaktiraj me". Nije kod npr mobi banke "zavrsi" i od sledeceg meseca ste na tom i tom paketu ili vasa nova kartica ce uskoro biti poslata ili sam pogresno protumacio implementaciju.

Promena paketa samo licno.

Promena paketa i porucivanje novih kartica, i dalje pise "kontaktiraj me". Nije kod npr mobi banke "zavrsi" i od sledeceg meseca ste na tom i tom paketu ili vasa nova kartica ce uskoro biti poslata ili sam pogresno protumacio implementaciju.
Link koji si podelio se odnosi na izdavanje kvalifikovanog elektronskog sertifikata za eUpravu preko Intesine aplikacije. A to nema veze sa izdavanjem novih platnih kartica, promenom paketa i sl. Mada, slažem se da bi mogli da uvedu i te opcije u okviru aplikacije.

Tako je Milane, pogresno sam protumacio vest, odnosi se samo na izdavanje ConsetID. Ali sam se ponadao da to podrazumeva i mnogo veci benefit za korisnike, a ne da i dalje odlazimo do banke... Hvala na ispravci!

Zna li neko kako se odredjuje maksimalan iznos za placanje na rate?
Do 30.06 imao sam 71k i tada je istekao, juce proverim kad ono maksimalan iznos 48k

Pa koliko ima s na kartici, toliko je. Nesto si kupio ?

Ja mislim da je u pitanju kreditna sposobnost na osnovu primanja. Ako si ti smanjili limit, ili ti se smanjila plata ili si uzeo neki kreditni proizvod pa ti je umanjilo kreditnu sposobnost.

Pa plata se nije smanjila, jedino ako utice druga kreditna kartica koja je u Euro banci pa da je ona smanjila limit.
Posto jesam kupovao preko BI kreditne, ne nesto cesto ali sam uvek imao neku ratu za dospece, poslednje sto sam imao 4 rata ukupno oko 4000 dinara.

Vrlo je moguće da je to. Sasvim sigurno nije na osnovu dostupnih sredstava na računu.
Doduše, mislim da se uzima tromesečni prosek koji banka knjiži kao priliv na osnovu zarade - baci pogled na to, možda ćeš morati da ispravljaš to donošenjem potvrde iz firme.

Ja sam dobio mejl i iznos mi odgovara kompletnom iznosu plate - nisu umanjivali na osnovu kreditne kartice i nekih kredita koje imam.

danas stigao mail ,,Sada možete kupovati na do 12 rata svojim debitnim karticama, koje su izdate uz Vaš platni račun.,,
odobren mi je limit u visini plate

Odakle to sada?

Oh My God Reaction GIF by MOODMAN

OMG! Here we go again..

Izgleda da nije samo update, čim traže ponovo pin da se unosi. Moguće da se nešto više radilo na aplikaciji. Ko zna šta će biti :D

Nazad
Vrh Dno